SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
I ja sam mislio da je Rommel otisao zbog italijana, mislim zbog toga sto su poceli gubiti sve zivo.
Može naravno, i bolje je tako.
Ovaj sistem bodovanja koji je kompromis napravio je dobar. Bod lakša, dva teža pitanja.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- legenda reala
- Kontakt:
To bi trebo izdominirati Bosnia Bostonbulbasor je napisao/la: ↑24 apr 2020, 19:00Ma izmijesano, neko opce znanje. Ima sporta, geografije, politike, muzike, logike.legenda reala je napisao/la: ↑24 apr 2020, 18:56koja oblast je tvoj kviz
meni dosad najbolji kviz je imo sljivo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja ne bih toliko komplikovao jer će biti u ligaškom uvijek mix. Ne možeš više cijeniti sport u odnosu na film npr.
"We need to suffer. And we need to fight."
23:00 nema teravije, ocekujem kvalitetnu posjetu na kvizu.legenda reala je napisao/la: ↑24 apr 2020, 19:04To bi trebo izdominirati Bosnia Bostonbulbasor je napisao/la: ↑24 apr 2020, 19:00Ma izmijesano, neko opce znanje. Ima sporta, geografije, politike, muzike, logike.legenda reala je napisao/la: ↑24 apr 2020, 18:56
koja oblast je tvoj kviz
meni dosad najbolji kviz je imo sljivo
![]()
Iako sam duduk za rukomet. Ubo sam Gummersbach 8 bodova. To sam gledao nekad slucajno na tv u.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Sve osim Madagaskara je tacno (mada i tu bi se dalo pricati da je potrajao rat jer se tamo proizvodi najvise vanilije a znamo koliko su Njemci htjeli resurse)... ali je primarni razlog (to je i trazeno u pitanju) to sto su htjeli prekinuti opskrbljavanje Britanaca, odnosno htjeli su tu rutu za sebe... Italijane su vadili dosta puta iz gov.ana ne mogu ih uvijek vaditi iz bog njih ginuti, i Malta je bila razlog (bombardovali su ih citav rat) zbog odlicnog polozaja za avione, odnosno odlicno tranzitno mjesto...
Neke godine i datumi su nebitni ali red je znati bar ove domace, tipa Povelje Kulina bana, Bilinopoljskog sporazuma, kad Kosaca postao herceg, odnosno kad je krunisan u Svetosavskom manstiru itd...
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 24 apr 2020, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma većinu pitanja sam iz glave izmislio taj Gumersbach i onaj Penarol sam pokupio odnekle ja bi Kiel odgovorio kao i većina
Kad će neko napraviti neki lagani sportski kviz kao ja što sam pa da i ja nekad budem u TOP 10
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bit će sutra teniski. Dosta historije ima kad si bolje pratio, eto prilikelegenda reala je napisao/la: ↑24 apr 2020, 19:10Ma većinu pitanja sam iz glave izmislio taj Gumersbach i onaj Penarol sam pokupio odnekle ja bi Kiel odgovorio kao i većina
Kad će neko napraviti neki lagani sportski kviz kao ja što sam pa da i ja nekad budem u TOP 10![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sviđa mi se ideja kviza o forumašima, odma u startu:
Šefćo je koliko x banovan, Curry je do sada promjenio koliko acc-ova, Helćo je koliko puta spomenuo Ramiza Salkića.
Šefćo je koliko x banovan, Curry je do sada promjenio koliko acc-ova, Helćo je koliko puta spomenuo Ramiza Salkića.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
1147 postova za tri dana tj. 382 posta dnevno na pdfu haha
Nikad admin da mi isplati ove dnevnice.
Ostavit ću 10 sekundi i za odgovor i za razmak.
Ostavit ću 10 sekundi i za odgovor i za razmak.
Po sportskim pitanjima koja si izvlacio vidim da smo pribliznih godina.legenda reala je napisao/la: ↑24 apr 2020, 19:10Ma većinu pitanja sam iz glave izmislio taj Gumersbach i onaj Penarol sam pokupio odnekle ja bi Kiel odgovorio kao i većina
Kad će neko napraviti neki lagani sportski kviz kao ja što sam pa da i ja nekad budem u TOP 10![]()
Gdje izvuce Ebe Sanda i Patrika Raftera.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
joj ima da napravim tako nesto,koliko forumasi poznaju jedni druge
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
večeras za pola 1, znam da si noćna ptica.
- Marsal
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
stariji si malo
A jbg naumpalo mi piso o onom Mismoviću pitanje i odma mi dođoše još dva na um, naumpade mi Eurobasket jer znam da se niko neće sjetiti da je Prodanović bio selektor svi će vući na rahmetli Sabita i Mensa i postavim odma se prisjetih i koša Bajramovića s koša na koš dolaze pitanja sama samo je teško sve preformulisati da ljude ne zbunjuje
I krivo mi što mi niko ne reče da ima to vrijeme da namjestim vako sam pokvario pravo dobar kviz
Pravo ti je dobar quiz bio, ja koji sam imao 4-5 godina za ova tvoja generacijska pitanja sam baš aktvirao moždane ćelije i sistemom eliminacije pokušavao riješiti.legenda reala je napisao/la: ↑24 apr 2020, 19:19stariji si malo
A jbg naumpalo mi piso o onom Mismoviću pitanje i odma mi dođoše još dva na um, naumpade mi Eurobasket jer znam da se niko neće sjetiti da je Prodanović bio selektor svi će vući na rahmetli Sabita i Mensa i postavim odma se prisjetih i koša Bajramovića s koša na koš dolaze pitanja sama samo je teško sve preformulisati da ljude ne zbunjuje
I krivo mi što mi niko ne reče da ima to vrijeme da namjestim vako sam pokvario pravo dobar kviz
legenda je imao odlicna pitanja sto jest jest
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Biće 35 pitanja kod mene, halalite nemerem više.i ev 35 kontam šta bi
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, feniksptica, Giuseppe1, NebeskaSila96 i 5 gostiju.