Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
1350KM za ovo
kakvi su ovo klauni.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dodaj jos 100KM ako ikako mozes i uzmi i5 3gen sa RX470 ili 570.sonpenn je napisao/la: ↑11 apr 2020, 20:33Pozz raja,koji je racunar bolji od ova dva,posto sam jbg ogranicen sa kešom.
https://www.olx.ba/artikal/37523986/hp- ... 790-8-500/
https://www.olx.ba/artikal/37704851/rac ... 0-grafika/
Ili da mi preporucite nesto do 400 KM.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
sonpenn je napisao/la: ↑11 apr 2020, 20:33Pozz raja,koji je racunar bolji od ova dva,posto sam jbg ogranicen sa kešom.
https://www.olx.ba/artikal/37523986/hp- ... 790-8-500/
https://www.olx.ba/artikal/37704851/rac ... 0-grafika/
Ili da mi preporucite nesto do 400 KM.
Prvi je bolji, pa skupi keša sebi za grafičku ako možeš.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Bilo bi lijepo da Leorey kupi ovoj djeci kvalitetne racunare. Njemu to nista ne znaci a njih bi bas usrecilo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
On i GOAT po pola, i onaj je od knjige pare zgrno.
Nullius in verba
- f0rest1946
- Kontakt:
Najgore sto su ovi klipovi bas dugi a meni i nije neki net pa dok bih to skinuo godinaDerdiyok je napisao/la: ↑11 apr 2020, 22:49Ja za to koristim aplikacije na mobitelu. Prvo preko Videoder-a skinem video, zatim preko InShot-a uređujem kako želim. Ako skineš u full hd sa yt, onda možeš zadržati isti kvalitet preko ovog InShot-a i nakon rezanja.f0rest1946 je napisao/la: ↑06 apr 2020, 22:05Jel neko zna kako da isjecem neki neki dio klipa sa youtuba i da skinem u full hd?
Al hvala ti svakako
Ne koristim ovo inace, doduse sad probao i radif0rest1946 je napisao/la: ↑16 apr 2020, 15:54Najgore sto su ovi klipovi bas dugi a meni i nije neki net pa dok bih to skinuo godinaDerdiyok je napisao/la: ↑11 apr 2020, 22:49Ja za to koristim aplikacije na mobitelu. Prvo preko Videoder-a skinem video, zatim preko InShot-a uređujem kako želim. Ako skineš u full hd sa yt, onda možeš zadržati isti kvalitet preko ovog InShot-a i nakon rezanja.f0rest1946 je napisao/la: ↑06 apr 2020, 22:05Jel neko zna kako da isjecem neki neki dio klipa sa youtuba i da skinem u full hd?![]()
Al hvala ti svakako![]()
https://ytcutter.com
Video naravno mora biti u HD da bi to mogao i imati.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- f0rest1946
- Kontakt:
odlicanf0rest1946 je napisao/la: ↑22 apr 2020, 11:55https://www.olx.ba/artikal/36990515/aoc ... -freesync/
Kakav je ovaj monitor?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ima li neko da se razumije u RNS? Zastekao je pa treba da snimim softver za njega. Moze li mi neko reci koji softver treba i odakle da snimim?
U pitanju je RNS 510
1T0 035 680 B
HW: H03
SW: 0900
Unaprijed hvala.
U pitanju je RNS 510
1T0 035 680 B
HW: H03
SW: 0900
Unaprijed hvala.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- f0rest1946
- Kontakt:
Eh tvoje misljenje se postujemiki_92 je napisao/la: ↑22 apr 2020, 12:40odlicanf0rest1946 je napisao/la: ↑22 apr 2020, 11:55https://www.olx.ba/artikal/36990515/aoc ... -freesync/
Kakav je ovaj monitor?
Uzimam ga aBd uskoro, jedva cekam da osjetim tu razliku sa 60hz na 144hz
Treba mi pomoć za sestrića. Ide u drugi razred gimnazije i iz Informatike uči program MS Access. Iskopiraću šta je napisao da je njegov problem. Molim za pomoć.
Imam problem sa kreiranjem upita. Hocu da unesem kriterijum za datum konkretno komandom "Between" odnosno da je trazeni datum izmedju dva datuma.Na primjer Between #01.06.2019.# And #01.07.2019.# . Medjutim koja god dva datuma da unesem dobio bih odgovor programa "Expression you entered contains an invalid date".
Imam problem sa kreiranjem upita. Hocu da unesem kriterijum za datum konkretno komandom "Between" odnosno da je trazeni datum izmedju dva datuma.Na primjer Between #01.06.2019.# And #01.07.2019.# . Medjutim koja god dva datuma da unesem dobio bih odgovor programa "Expression you entered contains an invalid date".
nisam odavno access koristio ali bez # nek ideWilly je napisao/la: ↑24 apr 2020, 22:18Treba mi pomoć za sestrića. Ide u drugi razred gimnazije i iz Informatike uči program MS Access. Iskopiraću šta je napisao da je njegov problem. Molim za pomoć.
betwen 1/6/19 and 1/7/19 i enter pa ono samo mislim zvijezduce a ne tarabe doda datumima
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Hvala na pomoći. Poslaću mu viberom ovo što si napisao. Javiću da li je pomoglo.Azpi je napisao/la: ↑24 apr 2020, 22:32nisam odavno access koristio ali bez # nek ideWilly je napisao/la: ↑24 apr 2020, 22:18Treba mi pomoć za sestrića. Ide u drugi razred gimnazije i iz Informatike uči program MS Access. Iskopiraću šta je napisao da je njegov problem. Molim za pomoć.
betwen 1/6/19 and 1/7/19 i enter pa ono samo mislim zvijezduce a ne tarabe doda datumima![]()
U pitanju je MS Access 2016.
https://support.office.com/en-us/articl ... c961f21762
dobro mu je ono samo eto nek proba / umjesto tačke kod datuma ili bez tačke nakon godine
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Drug nije pomoglo ovo što si napisao. Momak kaže da nije problem u komandi, već u podešavanjima.Azpi je napisao/la: ↑24 apr 2020, 22:32nisam odavno access koristio ali bez # nek ideWilly je napisao/la: ↑24 apr 2020, 22:18Treba mi pomoć za sestrića. Ide u drugi razred gimnazije i iz Informatike uči program MS Access. Iskopiraću šta je napisao da je njegov problem. Molim za pomoć.
betwen 1/6/19 and 1/7/19 i enter pa ono samo mislim zvijezduce a ne tarabe doda datumima![]()
Prvo pitanje, https://www.displayspecifications.com/en/model/1fe38ee valja li ovo cemu? I isplati li se dati oko 400KM za nov?
A drugo, gdje ima nabaviti Thunderbolt 3 adaptera za HDMi, za USB... Kontam kopcati na MacBook Pro, pa bi mi trebalo par tih adaptera...
A drugo, gdje ima nabaviti Thunderbolt 3 adaptera za HDMi, za USB... Kontam kopcati na MacBook Pro, pa bi mi trebalo par tih adaptera...
Zadnja izmjena: JHam, dana/u 27 apr 2020, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Office 2016 ne možeš aktivirati nema šanse
znači aktiviran ja njega, prebacim sa retail.na vl pa aktiviran i sve ok sve radi
nakon gašenja pa paljenja opet kompjutera iskače greška haj ok repair one, ugasi ga
kad ga opet upalim dodje onaj aktivacijski prozorcic
e tu opet ja mogu retail to vl pa activate i sve je ok dok se ne ugasi opet pc
instaliro ga opet, kod brisanja briso na razne načine, izbrisao antivirus ali pomoći nema
kao da ga ne pamti da je aktiviran
ako ko ima ideju bujrum
znači aktiviran ja njega, prebacim sa retail.na vl pa aktiviran i sve ok sve radi
nakon gašenja pa paljenja opet kompjutera iskače greška haj ok repair one, ugasi ga
kad ga opet upalim dodje onaj aktivacijski prozorcic
e tu opet ja mogu retail to vl pa activate i sve je ok dok se ne ugasi opet pc
instaliro ga opet, kod brisanja briso na razne načine, izbrisao antivirus ali pomoći nema
kao da ga ne pamti da je aktiviran
ako ko ima ideju bujrum
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!