hvala snaci cu se...samo moj pomjeri brate abr u 8 i 20 zbog iftara ..Captain4 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 15:21Nije nikakav problem.delinjo je napisao/la: ↑25 apr 2020, 15:19pa objasni meni ja cu ,ili da pitam bodijaCaptain4 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 14:53Izvinjavam se na neažurnosti u vezi tabele, nisam novu sklepao još, sinoć me prenijelo poslije sehura odmah. Danas teško da ću stići bilo šta odigrati, potrudit ću se da se okušam makar na jednom.
@delinjo halali ali teško da ću ti stići danas ova pitanja za forumaše ušminkati, nadam se da se ne ljutiš.
Ponedjeljak, 21h drugo kolo. Nek niko ne rezerviše ništa za tada.![]()
![]()
Ideš na My Quizess-tu klikneš CREATE- poslije toga imaš opće informacije o kvizu (vrijeme, štimanje bodova) i drugi korak su pitanja. Nije teško napraviti.![]()
SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- legenda reala
- Kontakt:
ti namjestas vrijeme kviza na prvoj strani gdje stoji datum i vrijeme
ispod ima ono da se automatski pokrene kviz i to namjesti i to je to
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Teniski je dar mar, za prave ljubitelje bijelog sporta. Pobjednik će imati veliki respekt od mene, morat ćemo kakvu nagradu smislit
42 pitanja na kraju ispadoše, od toga oko 15 su da/ne izaberi, 5 pitanja slika i pogodi šta je na slici, ostalo su klasična pitanja, teža i lakša. Sva pitanja nose od 3 do 5 bodova u zavisnosti od težine.
Ima dužih pitanja, za odgovor sam dao izmedju 8 i 20 sekundi, a vrijeme izmedju pitanja sam smanjio maksimalno, 3 do 5 sekundi, da se ne čeka.
Kviz je najviše edukativne prirode. Poslije većine pitanja ide obrazloženje odgovora u nastavku, cilj je nešto i naučiti.
42 pitanja na kraju ispadoše, od toga oko 15 su da/ne izaberi, 5 pitanja slika i pogodi šta je na slici, ostalo su klasična pitanja, teža i lakša. Sva pitanja nose od 3 do 5 bodova u zavisnosti od težine.
Ima dužih pitanja, za odgovor sam dao izmedju 8 i 20 sekundi, a vrijeme izmedju pitanja sam smanjio maksimalno, 3 do 5 sekundi, da se ne čeka.
Kviz je najviše edukativne prirode. Poslije većine pitanja ide obrazloženje odgovora u nastavku, cilj je nešto i naučiti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- legenda reala
- Kontakt:
da zovemo formancea i virta da ucestvuju nema ti ko odg na ta sva pitanjabodi123 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 15:46Teniski je dar mar, za prave ljubitelje bijelog sporta. Pobjednik će imati veliki respekt od mene, morat ćemo kakvu nagradu smislit![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Treba ria zvati, čuo sam da pravo voli tenis.
Prle nema pravo učestvovanja, za njega je ovo mala maca. Virto je poželjan da dodje.legenda reala je napisao/la: ↑25 apr 2020, 15:50da zovemo formancea i virta da ucestvuju nema ti ko odg na ta sva pitanjabodi123 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 15:46Teniski je dar mar, za prave ljubitelje bijelog sporta. Pobjednik će imati veliki respekt od mene, morat ćemo kakvu nagradu smislit![]()
Nije preteško, ima i lakših zicer pitanja što će svako znat ko je tenis upalio 10 puta na TV. Ne mora se sve ni odgovorit.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Nadam se da se admin neće ljutit što smo ss.ba logo nabili gore.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 25 apr 2020, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- legenda reala
- Kontakt:
Ispravi taj delinjov na 20:20 zbog iftara da stigne i raja koja posti
Ne mogu sad, ako stignu u 8 stiće i u 8:20legenda reala je napisao/la: ↑25 apr 2020, 15:58Ispravi taj delinjov na 20:20 zbog iftara da stigne i raja koja posti
Nullius in verba
Ramazan ce biti i proci za mjesec, kviz ne smije da trpi 
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
213906
Eto sobe za ovaj moj kviz u 18:30.... Ukupno 60 pitanja, 11 sekundi za odgovor...
Eto sobe za ovaj moj kviz u 18:30.... Ukupno 60 pitanja, 11 sekundi za odgovor...
Ne bude li jedno pitanje bar o rahmetli varupi gasi i kviz i forum
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Bit ce koliko je nogu slomio protivnicima.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ovi sto su stavljali u 17:45 i 18:30 trebali su razmisljati da neko mora i po lepine otici.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Može li moderator umjesto pitanja u anketi na pobroji kvizove i vremena, da stoje kao rezultati ankete?
stavi u 8 i 20 helcoHeller je napisao/la: ↑25 apr 2020, 16:00Ne mogu sad, ako stignu u 8 stiće i u 8:20legenda reala je napisao/la: ↑25 apr 2020, 15:58Ispravi taj delinjov na 20:20 zbog iftara da stigne i raja koja posti![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- legenda reala
- Kontakt:
Kulesza je napisao/la: ↑25 apr 2020, 13:3717:00 - tm01hzne - O BH Premijer ligi - 212829
17:45 - stb - Opšte znanje - 214063
18:30 - Kompromis - Historija - 213906
20:20 - delinjo - Forum i forumaši - nema još koda
21:00 - bodi123 - Tenis - 205175
22:00 - gollum - Sport i opšte znanje - 202329
23:00 - bulbasor - Opšte znanje - 214329
Ja bi delinjov kao centralni meč stavio u ponoć al eto 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
isto ...da se ljudi nasmiju malo
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 5 gostiju.