OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 18:34
Od ponedjeljka ce se znati dosta vise stvari i stvari oko kluba a do tada uzivajte ako mozete u ovako divnim vijestima i kako je lijepo vidjeti kako maske padaju na sve strane.Nebi me iznenadilo da se dosta stvari otkrije i od prije 15 godina a mozda i duze.Sad uhljebasi i lopovi padaju i kako padaju tako vuku u rupu jedan drugog i to je ocito u ovih 24 sata sta se sve izdesavalo i sta ce se sve izdesavati.
Mislim da grad moze da donekle pogura trenutno klub al koliko je to izvodljivo vidjet cemo i sta ce biti neka bude samo posteno pa iako je 4 liga bar je postena ako nista.
Ako sam upratio ti druze najcesce imas pravovremene info o Celiku, za razliku od onog Almir, mene bude stid kad u 3 dana procitam njegova 3 razlicita info jedan sve jedan kontra drugog.
Vjeruj da mnogi od nas se ne raduju ovakvom vijestima, osim da je u pitanju Borac, Zrinjski ili Siroki.

ali forumasu doprinesu tome da ostali imaju losu sliku o necijem klubu, sto ismijavanjem drugog, sto onim suludim hvalisanjem pa kasnije tresnu o zemlju naglavacke. Sjeti se vasih forumasa i price o tom turcinu, prekucavanju lige, stranim igracinama i drugim glupostoma u koje nije vjerovao ni sam Olgun.
Najbitnije je krenuti dalje, pogledati sadasnjosti u oci i pokusati dovesti ljude koji vole fudbal, vole Celik i imaju zivaca i vremena da idu korak po korak.
Ni u Slobodi nije puno bolja situacija, ali Boze moj, ljudski se nadati necem lijepom i pozitivnom. Tako i vi, nikad poraz, samo lekcija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤