To je drugi sport. Tu su igrači baš savijeni.
To je mislim kod tebe gore.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 apr 2020, 15:12Svaka im cast ko je ono asfaltirao u Tuzli, svaka im cast![]()
Moderator/ica: insider
To je drugi sport. Tu su igrači baš savijeni.
To je mislim kod tebe gore.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 apr 2020, 15:12Svaka im cast ko je ono asfaltirao u Tuzli, svaka im cast![]()
poredis ljude kojima su sponzori Coca-Cola, Nike, Gatorade i sl. sa ljudima kojima je sponzor OvakoDrape je napisao/la: ↑25 apr 2020, 16:27Amerikanci su u mnogo čemu konzervativniji od nas. Kad neka javna ličnost prevari ženu sponzori raskidaju ugovore sa njim, prijatelji daju izjave kako njihov odnos više nikad neće biti isti, on jadan mora organizovati presicu i zaplakati da ne bi potpuno financijski i društveno propao. Ko je u BiH imao problem sa bilo čim jer je varao suprugu?
Da,one nove zgrade sto su pravili izbjeglicama kod N.Naselja.ASD je napisao/la: ↑25 apr 2020, 16:40To je drugi sport. Tu su igrači baš savijeni.
Ufatio se CNCa i ne pušća
Bio nekad
Ima on dva kluba.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 17:54Bio nekad![]()
Još malo pa propo k'o legendin klub u rukometu![]()
Može što se mene tiče, otvorite temu U susret Tokiu 2021, ili tako nešto. Pa možemo o svim sportovima koji su dio OI, pregled neki napraviti ko se plasirao već, ko još nije i tako.ASD je napisao/la: ↑25 apr 2020, 18:34Ima on dva kluba.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 17:54Bio nekad![]()
Prati onaj koji je trenutno in.
Nego. Ja, Branimir i Jesta smo malo diskutovali o stonom tenisu. Šta misliš da pokrenemo novi podforum u susret olimpijskim igrama, gdje bi se diskutovalo kako ko stoji sada kada nema baš puno aktuelnog sporta?
Ja sam to mislio kao novi podforum sa više tema.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 19:17Može što se mene tiče, otvorite temu U susret Tokiu 2021, ili tako nešto. Pa možemo o svim sportovima koji su dio OI, pregled neki napraviti ko se plasirao već, ko još nije i tako.ASD je napisao/la: ↑25 apr 2020, 18:34Ima on dva kluba.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 17:54
Bio nekad![]()
Prati onaj koji je trenutno in.
Nego. Ja, Branimir i Jesta smo malo diskutovali o stonom tenisu. Šta misliš da pokrenemo novi podforum u susret olimpijskim igrama, gdje bi se diskutovalo kako ko stoji sada kada nema baš puno aktuelnog sporta?
Pa cilj svakog portala je da privuce citatelje naslovom,to je normalna stvar.Ovaj clanak nije nikakav bauk,nema ljudi sa 35 godina da su ko Lebron.
Koji si uzo,kolko repa ?
Milju i 300 na biciklo u doba korone. La vita e bella
Skuplja je tvoja graficka
Nije istina, platio kešom pa bila ispod miljerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:09Skuplja je tvoja graficka![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.