SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
Ima chat Captainu, ali samo ti možeš slati
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Mogu misliti koliko si otežao, što se tajming promijeni?
"We need to suffer. And we need to fight."
Mogo nam je bulbasor u neko doba pustit sinoćnji kviz? Kod O.K. i Korala.
Ti napravi kakav tehnički za SSS
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
U 21:00 je naštimano, ne bi trebalo da se šta mijenja. Svakako ću pustit ručno pa nije ni bitno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- LlullSergio
- Kontakt:
U 21 je Bodijec o tenisu.Neko se pokusao ubaciti ali ne može,čovjek je prvi najavio ba.
Samo zbog toga(i zbog delinog doduše
Ovdje 31 bod bez prvih 10 pitanja. Mogao sam ugroziti vrh.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- BosniaBoston
- Kontakt:
Čim smatraš da je Nole GOAT mrka kapa što se znanja tiče
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Vala dosta tezak ovaj historijski zadnji. Neka neka, nije da kukam.
Ovdje ko zanat ispece, Potjera je piece of cake.
Ovdje ko zanat ispece, Potjera je piece of cake.
Ako bude puno "brojeva" u pitanju, računam da sam zadnji.BosniaBoston je napisao/la: ↑25 apr 2020, 19:49Čim smatraš da je Nole GOAT mrka kapa što se znanja tiče![]()
41.21.1.
- Trebinjac94
- Kontakt:
- LlullSergio
- Kontakt:
Dela daj kod.
EDIT: Nasao,ali evo vidim tek u 8 i 20, mislio sam da je u 8.
Zadnja izmjena: LlullSergio, dana/u 25 apr 2020, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sto se mene tice moze.
Ja da pravim tehnicki? Krenuo sam vec jedan pravit i mislim da bi ono bas brutalno bilo. Kontrolna teorija vecinom, PID regulator, linearni modeli i slicno. Mogu pokusat nesto jednsotavnije al javim to jos.
Btw Kapitenu koliko je sinoc imao pobjednik? Ja 18 Bgm rutinski. Preletio za Borisa iz Azre. Premalo EKVa btw
Pobjednik imao 11. Pitanju jesu možda malo teža, ali moglo se riješiti.
Moglo se vala puno vise zavuc ovdje. Tipa sta su predstavljali "slatkisi" u ugovoru Bijelog Dugmeta s Jugotonom, gdje je sniman spot za Dum Dum, s kim je Milan snimao projekat Angel's Breath, koji je alter ego Dzonija danas itd itd. Ocekivao sam teze iskren da budem
Mislio sam nešto uopšteno mašinstvo/el teh/građevinaEpidaurus je napisao/la: ↑25 apr 2020, 19:56Sto se mene tice moze.
Ja da pravim tehnicki? Krenuo sam vec jedan pravit i mislim da bi ono bas brutalno bilo. Kontrolna teorija vecinom, PID regulator, linearni modeli i slicno. Mogu pokusat nesto jednsotavnije al javim to jos.
Btw Kapitenu koliko je sinoc imao pobjednik? Ja 18 Bgm rutinski. Preletio za Borisa iz Azre. Premalo EKVa btw![]()
Nullius in verba
A ima milion težih stvari koje su se mogle naći, ali sinoć sam se šokirao kad sam vidio da je pobjrdnik imao 11/25. Nisam mogao vjerovati da makar neko neće 15 proletit.Epidaurus je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:00Moglo se vala puno vise zavuc ovdje. Tipa sta su predstavljali "slatkisi" u ugovoru Bijelog Dugmeta s Jugotonom, gdje je sniman spot za Dum Dum, s kim je Milan snimao projekat Angel's Breath, koji je alter ego Dzonija danas itd itd. Ocekivao sam teze iskren da budem![]()
- Marsal
- Kontakt:
Daj kod, mrsko mi tražitLlullSergio je napisao/la: ↑25 apr 2020, 19:55Dela daj kod.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Moze elektrotehnicki jedan, odradit cu do sutra/prekosutra nesto na taj fazon. Potrudit cu se da ne zaserem s pitanjima.Heller je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:02Mislio sam nešto uopšteno mašinstvo/el teh/građevinaEpidaurus je napisao/la: ↑25 apr 2020, 19:56Sto se mene tice moze.
Btw Kapitenu koliko je sinoc imao pobjednik? Ja 18 Bgm rutinski. Preletio za Borisa iz Azre. Premalo EKVa btw![]()
Da odmah naglasim, sastavio sam 4-5 pitanja ze delinjov ali jednostavno moram uletit i odigrati ovo. Tako da moj pozitivan rezultat neutrališite ovdje.
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, napoleon72, VivaLaStella i 9 gostiju.