Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 apr 2020, 19:19

JonSnow je napisao/la:
25 apr 2020, 19:11
Evo opet bajke o ljekovitim vodama nižih liga, koje brišu i kao rukom, odnose sve dugove.
Nista brato ti kontaj da ces vracati dugove u premijer ligi gdje ti godisnje treba dva miliona samo za normalno funkcionisanje. Takvo razmisljanje je pogresno jer ce takav kao ti klepcati i klimati glavom opet kada ti ovaj put predstave investitora iz Bitole. Mocnog makedonskog biznismena kralja ajvara i kiselih paprika koji ce investirati preko noci 6 miliona eura u Celik i vratiti dugove :tokralju: i niste za boljeg od tih blamaza brato
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 25 apr 2020, 19:21

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
25 apr 2020, 19:02
Kakvi bola turski investitori. To samo mogu popusiti oni gunjasi i nolajferi sa foruma konvikts avenija red bul i jos njih. Sto im napisa neki momak i u pravu je. Zenica je zesca nepismena provincija bez mentaliteta i ljubavi prema svom klubu. Zali boze par onih momaka stilmen i kocevski galeb koji ih udaraju argumentima i otvaraju im oci ali ne mozes ti seljaka promjeniti i staviti mu klub ispred motike. Sto se tice ove ostavke nista katastrofalno se nije desilo osim spasavanja casti sto je ostalo od Celika. Toliko priredjenih blamaza od frajera i opet su levati konvikts avenija i drugi glabali tursku belegiju i vjerovali u kurdsku verziju Romana Abramovica :tokralju: bolje im je neka se presaberu i ispadnu iz lige. Povuku zesci presjek smanje troskove i polako krenu sa refanjem dugova. Bolja je casna peta liga nego ona blamaza da ti klub vrati sa grbavice. Kada to shvate i odu ponosni punih pluca protiv Toska iz Tesnja ili Slavena iz Zivinica skontat ce sta je ljubav prema svom klubu jer su ispadali veci od Celika sest puta. Neko ce ovo drugacije shvatiti ali nije pastrmka jazavac kao ni jedan drugi navijac Veleza. Sretno vam u borbi za svoj klub
Da prepišemo od Veleža jel, šabane ?
Pojma ti nemaš šta se oko Čelika dešavalo i šta se eto dešava i dan danas. Neko sa strane da nama palamudi oko toga šta i kako treba, čiji klub nije ni blizu sjeban i uništen sistemski kao ovaj iz Zenice, mojne molim te. Imate svoj klub i sretno vama, a nama pametnica takvih kao što si ti i tebi sličnih je pun racku.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 apr 2020, 19:22

bambus je napisao/la:
25 apr 2020, 18:50
I onda dodje neko i kaze sta se desava u Zenici ili kako je moj klub sve to imao.Nije niti ce ikad imati kao sto ima Zenica,najveca kriminalna hobotnica u drzavi.I opet borba i opet se nesto hoce a znamo svi da nista od tog nece biti.Klub koji je sudjen na propast i kriminal,al djaba kad ga volis,pa ces citav svoj usrani zivot provesti u borbi protiv vjetrenjaca..Dosta nama 4 kola malo nafura i to je to.Bolje nismo ni zasluzili. :D
Kako smo se mi uspjeli izboriti za Sarajevo? Teško ali smo uspjeli a prije toga igrali ligu k'o Leotar bog te. Uporedi kakvo je FK Sarajevo bilo u Jugoslaviji a kakvo poslije rata? Par trofeja u 20 godina je sramotno! Jesmo mi bili pretežno drugi i treći ali to je opet ispod renomea FK Sarajevo, pogotovo kada igraš protiv bosanskih ekipa. Vi imate jedan klub u gradu, za bosanske prilike broj stanovnika iznad prosjeka a i jako ste vjerni, pogotovo kada dođu sarajevske ekipe, zamisli kako bi bilo da se borite za europu, finale kupa, da generalno imate neki cilj?
Znaš li da je tadašnja garnitura u FK Sarajevo zamalo podnijela zahtjev za prestanak funkcionisanja kluba? To im ne bi prošlo pa makar ja igrao za Sarajevo ali razumiješ poentu. Bili smo dužni u to vrijeme ja mislim 7 miliona maraka, sve živo kasnilo, jednom izašlo javno da igrači taj period jedu hrenovke itd. sve bruka za brukom i onda neki navijači FK Sarajevo nađu investitora i polako ali sigurno krećemo u stabilizaciju kluba i danas nismo nikome dužni ni marke i sve smo izmirili odavno. Igrače počeli masovnije prodavati i držimo rekord lige u tome, uzeli još trofeja i dalje ćemo ići samo naprijed pa da se proba nešto i u europi uraditi. Uradili smo najviše od bilo koje naše ekipe ali to nije dovoljno jer je po meni grupna faza taj korak naprijed.
Dobro se sjećaš kad vas je bilo 5-6 hiljada na protestu i to je za pohvalu stvarno ali više znači par ljudi koji mogu djelima to potvrditi ako me razumiješ? Ne možeš mi reći da nijedan jedini zenički biznismen ne postoji na ovoj planeti, ne možeš mi to reći. Ne mora čak ni on uložiti već da se napravi neki plan vezano za neku grupaciju pa pomalo raditi. Ovako dovesti nekog Turčina koji je bio u zatvoru godinama.. bolje onda da grad plaća funkcionisanje kluba dok Čelik ne nađe nekoga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 apr 2020, 19:28

Convicts1988 je napisao/la:
25 apr 2020, 19:21
25 apr 2020, 19:02
Kakvi bola turski investitori. To samo mogu popusiti oni gunjasi i nolajferi sa foruma konvikts avenija red bul i jos njih. Sto im napisa neki momak i u pravu je. Zenica je zesca nepismena provincija bez mentaliteta i ljubavi prema svom klubu. Zali boze par onih momaka stilmen i kocevski galeb koji ih udaraju argumentima i otvaraju im oci ali ne mozes ti seljaka promjeniti i staviti mu klub ispred motike. Sto se tice ove ostavke nista katastrofalno se nije desilo osim spasavanja casti sto je ostalo od Celika. Toliko priredjenih blamaza od frajera i opet su levati konvikts avenija i drugi glabali tursku belegiju i vjerovali u kurdsku verziju Romana Abramovica :tokralju: bolje im je neka se presaberu i ispadnu iz lige. Povuku zesci presjek smanje troskove i polako krenu sa refanjem dugova. Bolja je casna peta liga nego ona blamaza da ti klub vrati sa grbavice. Kada to shvate i odu ponosni punih pluca protiv Toska iz Tesnja ili Slavena iz Zivinica skontat ce sta je ljubav prema svom klubu jer su ispadali veci od Celika sest puta. Neko ce ovo drugacije shvatiti ali nije pastrmka jazavac kao ni jedan drugi navijac Veleza. Sretno vam u borbi za svoj klub
Da prepišemo od Veleža jel, šabane ?
Pojma ti nemaš šta se oko Čelika dešavalo i šta se eto dešava i dan danas. Neko sa strane da nama palamudi oko toga šta i kako treba, čiji klub nije ni blizu sjeban i uništen sistemski kao ovaj iz Zenice, mojne molim te. Imate svoj klub i sretno vama, a nama pametnica takvih kao što si ti i tebi sličnih je pun racku.
Sta ce se desavat. Uzimaju vas za telad ti rumeni seljaci vlasnici politike iz okoline Zenice a predstavljate ih kao zemunski klan na mdma. Klasicni ste provincijalci bez mentaliteta i ljubavi to vam vasi na temi pisu. Usporedjivati Velez i nase spasavanje kluba sa vama je bizarno. Nemate ni pamet ni ljubav ni materijalnu pozadinu mase. Mozete klimati glavom i glabati ga turskim i drugim sirotinjskim verzijama Romana Abramovica. Pogotovo ti. Ti ces sa 24 sata na forumu sigurno nesto promjeniti :urnebes: idi rokni se cimpanzo
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 25 apr 2020, 19:31

25 apr 2020, 19:19
JonSnow je napisao/la:
Evo opet bajke o ljekovitim vodama nižih liga, koje brišu i kao rukom, odnose sve dugove.
Nista brato ti kontaj da ces vracati dugove u premijer ligi gdje ti godisnje treba dva miliona samo za normalno funkcionisanje. Takvo razmisljanje je pogresno jer ce takav kao ti klepcati i klimati glavom opet kada ti ovaj put predstave investitora iz Bitole. Mocnog makedonskog biznismena kralja ajvara i kiselih paprika koji ce investirati preko noci 6 miliona eura u Celik i vratiti dugove :tokralju: i niste za boljeg od tih blamaza brato

Mi smo u bezizlaznoj situaciji i sami smo se doveli do toga. Kada sam vidio da je ovo tursko **** došlo potpisavši jedan A4 papir meni je sve bilo jasno i ne gajim nikakve iluzije da će doći neki Rotschild i izvalit, 20 milki KM za sanaciju Čelika, ali pun mi je više **** debilana koje pišete ti i tvoji crveni pajdaši o tome kako je ispadanje u niže lige neko rješenje, jer nije. Čelik nije u situaciji u kojoj je Velež bio, mi smo u daleko goroj poziciji od vas i s daleko većim dugovima, a kod nas nema interesa koji nas može gurati kao što je to gurao vas.
Ti si ribo svoje pokazao zadnjih par mjeseci, prosipajući svoje senilne pizdarije po ovom forumu.
Čak ni u posti prije ovog nisi uspio sakrit da drkaš na našu sudbinu i da uživaš što se koorcamo, tako da mi se ne da pričat s psihičkim bolesnicima poput tebe i molim te da me više ne citiraš nakon ovoga.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 apr 2020, 19:32

OdmutNicaze1988 je napisao/la:
25 apr 2020, 18:34
Od ponedjeljka ce se znati dosta vise stvari i stvari oko kluba a do tada uzivajte ako mozete u ovako divnim vijestima i kako je lijepo vidjeti kako maske padaju na sve strane.Nebi me iznenadilo da se dosta stvari otkrije i od prije 15 godina a mozda i duze.Sad uhljebasi i lopovi padaju i kako padaju tako vuku u rupu jedan drugog i to je ocito u ovih 24 sata sta se sve izdesavalo i sta ce se sve izdesavati.
Mislim da grad moze da donekle pogura trenutno klub al koliko je to izvodljivo vidjet cemo i sta ce biti neka bude samo posteno pa iako je 4 liga bar je postena ako nista.
Ako sam upratio ti druze najcesce imas pravovremene info o Celiku, za razliku od onog Almir, mene bude stid kad u 3 dana procitam njegova 3 razlicita info jedan sve jedan kontra drugog. 😂

Vjeruj da mnogi od nas se ne raduju ovakvom vijestima, osim da je u pitanju Borac, Zrinjski ili Siroki. 😁 ali forumasu doprinesu tome da ostali imaju losu sliku o necijem klubu, sto ismijavanjem drugog, sto onim suludim hvalisanjem pa kasnije tresnu o zemlju naglavacke. Sjeti se vasih forumasa i price o tom turcinu, prekucavanju lige, stranim igracinama i drugim glupostoma u koje nije vjerovao ni sam Olgun.
Najbitnije je krenuti dalje, pogledati sadasnjosti u oci i pokusati dovesti ljude koji vole fudbal, vole Celik i imaju zivaca i vremena da idu korak po korak.
Ni u Slobodi nije puno bolja situacija, ali Boze moj, ljudski se nadati necem lijepom i pozitivnom. Tako i vi, nikad poraz, samo lekcija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 apr 2020, 19:32

Meni je ovaj Fenan uvijek bio isto parazit koji na priču ljubavi prema klubu opstaje. Nit je kakva prevaga na terenu nit išta, a evo izgleda da se potvrđuje to.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 25 apr 2020, 19:34

MortemHz je napisao/la:
25 apr 2020, 19:22
bambus je napisao/la:
25 apr 2020, 18:50
I onda dodje neko i kaze sta se desava u Zenici ili kako je moj klub sve to imao.Nije niti ce ikad imati kao sto ima Zenica,najveca kriminalna hobotnica u drzavi.I opet borba i opet se nesto hoce a znamo svi da nista od tog nece biti.Klub koji je sudjen na propast i kriminal,al djaba kad ga volis,pa ces citav svoj usrani zivot provesti u borbi protiv vjetrenjaca..Dosta nama 4 kola malo nafura i to je to.Bolje nismo ni zasluzili. :D
Kako smo se mi uspjeli izboriti za Sarajevo? Teško ali smo uspjeli a prije toga igrali ligu k'o Leotar bog te. Uporedi kakvo je FK Sarajevo bilo u Jugoslaviji a kakvo poslije rata? Par trofeja u 20 godina je sramotno! Jesmo mi bili pretežno drugi i treći ali to je opet ispod renomea FK Sarajevo, pogotovo kada igraš protiv bosanskih ekipa. Vi imate jedan klub u gradu, za bosanske prilike broj stanovnika iznad prosjeka a i jako ste vjerni, pogotovo kada dođu sarajevske ekipe, zamisli kako bi bilo da se borite za europu, finale kupa, da generalno imate neki cilj?
Znaš li da je tadašnja garnitura u FK Sarajevo zamalo podnijela zahtjev za prestanak funkcionisanja kluba? To im ne bi prošlo pa makar ja igrao za Sarajevo ali razumiješ poentu. Bili smo dužni u to vrijeme ja mislim 7 miliona maraka, sve živo kasnilo, jednom izašlo javno da igrači taj period jedu hrenovke itd. sve bruka za brukom i onda neki navijači FK Sarajevo nađu investitora i polako ali sigurno krećemo u stabilizaciju kluba i danas nismo nikome dužni ni marke i sve smo izmirili odavno. Igrače počeli masovnije prodavati i držimo rekord lige u tome, uzeli još trofeja i dalje ćemo ići samo naprijed pa da se proba nešto i u europi uraditi. Uradili smo najviše od bilo koje naše ekipe ali to nije dovoljno jer je po meni grupna faza taj korak naprijed.
Dobro se sjećaš kad vas je bilo 5-6 hiljada na protestu i to je za pohvalu stvarno ali više znači par ljudi koji mogu djelima to potvrditi ako me razumiješ? Ne možeš mi reći da nijedan jedini zenički biznismen ne postoji na ovoj planeti, ne možeš mi to reći. Ne mora čak ni on uložiti već da se napravi neki plan vezano za neku grupaciju pa pomalo raditi. Ovako dovesti nekog Turčina koji je bio u zatvoru godinama.. bolje onda da grad plaća funkcionisanje kluba dok Čelik ne nađe nekoga.
Ne postoje zenički biznismeni, sve su to SDA biznismeni a njihov je stav o Čeliku i bilo čemu zeničkom jasan.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 25 apr 2020, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 apr 2020, 19:37

JonSnow je napisao/la:
25 apr 2020, 19:31
25 apr 2020, 19:19
JonSnow je napisao/la:

Mi smo u bezizlaznoj situaciji i sami smo se doveli do toga. Kada sam vidio da je ovo tursko **** došlo potpisavši jedan A4 papir meni je sve bilo jasno i ne gajim nikakve iluzije da će doći neki Rotschild i izvalit, 20 milki KM za sanaciju Čelika, ali pun mi je više **** debilana koje pišete ti i tvoji crveni pajdaši o tome kako je ispadanje u niže lige neko rješenje, jer nije. Čelik nije u situaciji u kojoj je Velež bio, mi smo u daleko goroj poziciji od vas i s daleko većim dugovima, a kod nas nema interesa koji nas može gurati kao što je to gurao vas.
Ti si ribo svoje pokazao zadnjih par mjeseci, prosipajući svoje senilne pizdarije po ovom forumu.
Čak ni u posti prije ovog nisi uspio sakrit da drkaš na našu sudbinu i da uživaš što se koorcamo, tako da mi se ne da pričat s psihičkim bolesnicima poput tebe i molim te da me više ne citiraš nakon ovoga.
Brato zaboli me racku za Celikom. Nista vi niste u vecim gov.nima od onoga gdje smo mi bili. Vama je to neizvedivo jer nemate ljubavi. Svi bi vi preko noci jak Celik. Ne mozes brato. Treba krv pisat. Mi smo je pisali tri godine. Bez stadiona bez icega. Moze ti SaMo Velez bolje napisati. Zajedno smo na prvim skupstinama bili i kluba i UGMR. Zajedno krojili sta i kako uciniti najispravnije za Velez. Ali ti misli da ti je pastrmka dusman.
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 apr 2020, 19:38

Brkooo je napisao/la:
25 apr 2020, 18:58
let3 je napisao/la:
25 apr 2020, 17:53
Naravno da mi je žao Čelika, liga ionako jadna, korumpirani savez koji drži do lige ko do lanjskog snijega, samo su im pare i A selekcija interesantni...i još da ode jedan veći BH klub u propast, a da se na njegovo mjesto uvale neki livadići.
Vec sam pisao jednom o tome, valjda se izvade nekako iz te dubioze, za pocetak dobar znak je da su otišle one turske varalice, sad nek se cupaju iz gov.ana kako znaju i umiju.
Srz problema nije u strancima nego u nasim ljudima, ekstremno glupim i primitivnim ljudima koji nazalost zive u ovoj drzavi. Sav taj kriminal, lopovluk, korupcija, sitni interesi itd su logican slijed dogadjaja zbog ovakvog naroda i takvog "sistema". Koldzo je godinama blokirao naseg Zelju i uvijek lik dobijao izbore tako sto odvede penzionere na izlet ili im podijeli nesto, nesto kao izgradi, slika se i dobije izbore. Ajnadzic u opcini centar ce opet pobijediti na izborima to garantujem. Ne zbog toga sto je nesto dobro uradio nego sto smo kao ljudi bas zatucani. Sve dok se narod drasticno ne promijeni i dalje ce vladati Fudo, Nedzad i slicni koji uniste sve sto dotaknu..

Tog Turskog varalicu je dovela jos veca varalica. Dala mu kljuceve od Celika, predstavila ga kao spasioca, ako ne izaberu njega klub se gasi itd. To je bar ono sto sam ja upratio.

Neko napisa kako ce Celik ako ispadne krenuti od zdravih temelja? Kako? Dugovi ostaju nece se izbrisati. Ostat ce i bez vecine igraca. Koliko ce firmi ulagati u klub koji igra u drugoj ligi koja je mnogo mnogo mnogo gora po svemu nego premijer liga? Nije to bas tako klub ispadne i sve se poslozi.

Iskreno se nadam da ce se Celik izvuci iz ove situacije i da cemo na zelenom terenu nastaviti da se sportski nadmecemo..
To je posebna prica, podanički mentalitet našeg naroda koji je navikao da šuti i trpi.
Ovo što se sad dešava Čeliku se vrlo lako sutra može desiti bilo kojem klubu u ovoj jadnoj državi (nebitno jel to fudbal. košarka, rukomet itd) u državi kojoj žare i pale likovi poput Koldže, Ajnadžića, Fude itd.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 25 apr 2020, 20:08

Nemate vi ljubav kao velezovci prema svojoj petokraki i srpskom porijeklu.

Gledaj mase to je ono sto pokrece SFK Velez

Steta radi Celika ali mozda je i dobro sto je ovaj turcin otisao posto nije bas ulijevao povjerenje.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 25 apr 2020, 20:13

RA u akciji spasavanja kluba .Ovako su natjerali da im SDA udje u klub i farmaceutska mafija na celu sa Husicem.
Gledaj sta ih je
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 apr 2020, 20:15

Antipolitika3 je napisao/la:
25 apr 2020, 20:08
Nemate vi ljubav kao velezovci prema svojoj petokraki i srpskom porijeklu.

Gledaj mase to je ono sto pokrece SFK Velez

Steta radi Celika ali mozda je i dobro sto je ovaj turcin otisao posto nije bas ulijevao povjerenje.
Imate vi prema zrinjskom pa vas 400 na stadionu. Stipu to. Da nema stranke davno bi bili na smetljistu. I kakve veze ima ovaj klip sa ljubavi. Brojnost neke grupe. Mislis da je ultrasa koje su ovi momci satrali u dreznici vise? Ne kontam. Priznaj da si glup
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 25 apr 2020, 20:16

Bitno je da su oni kontra politike, a klubom im vedri i oblaci ista politika od osnivanja u Međugorju 92-e godine. :urnebes:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 25 apr 2020, 20:18

Evo bagre srpske :bih:

Poser.em vam se na petokraku
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 apr 2020, 20:19

Smijesan lik. Hoce da zavadja nas sa Zenicanima i maskira 400 na stadionu i 25 godina flautanja adezeove kite :tokralju: rang su Radnika iz Bijeljine. Taj klub vise ne prate ni oni najzadrtiji seljaci sa Goranaca i iz Zita
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 25 apr 2020, 20:23

slika

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 25 apr 2020, 20:29

25 apr 2020, 20:19
Smijesan lik. Hoce da zavadja nas sa Zenicanima i maskira 400 na stadionu i 25 godina flautanja adezeove kite :tokralju: rang su Radnika iz Bijeljine. Taj klub vise ne prate ni oni najzadrtiji seljaci sa Goranaca i iz Zita
Brato
Hajd ti nama ovdje postavi slike sa stadiona Rođeni
Da vidimo dokle su dosli radovi

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 25 apr 2020, 20:31

Antipolitika3 je napisao/la:
25 apr 2020, 20:23
slika

Oprosti imas li pobjednike kupa BiH da ovako postavis
Unaprijed hvala

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 25 apr 2020, 20:33

JonSnow je napisao/la:
25 apr 2020, 13:30
svrakino1921 je napisao/la:
25 apr 2020, 13:28
avenija je napisao/la:
25 apr 2020, 10:57
Da bi vam bilo jasno kakvi smo mi zenicani dovoljno je pogledati ko nam je prvi covjek grada.
Covjek koji je unistio travnjak vrijednosti 1,5 miliona KM za 20 dana, koji je bio kao kadar SDA direktor kluba i napravio najveci dug u povijesti za 1 godinu. Da dobro ste procitali, travnjak na Bilinom Polju je unisten, nema ga.
Hvala za info o terenu BP
Jako dobar forumas @avenija

Nakon ovoga slijedi
Stadion Grbavica
Najperspektivniji stadion u drzavi BiH
Najvise natkrivenih mjesta-10 500 u drzavi BiH
Najbolji travnjak u drzavi BiH
**** ti bog mater i tebi i Grbavici više.
LP.
Hvala

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.