Pa kviz igraju forumasi koji su poznati po tome, lijece komplekse timeCaptain4 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:35odličan kviz, čista zajebancija
Niko nikog ne tjera ni da igra, a pogotovo niko nikog ne vrijeđa za loš rezultat. Nisam vidio da je neko nekog iz šale zajebavao za loš uspjeh, a kamoli uputio neku goru riječ.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:19Najbolje da svako sastavi ono sto zna najbolje, i onda druge koji ne znaji naziva glupim
SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: SS.ba Kviskoteka
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Aha.. i MrMuscle i jos mnogo toga zahvaljujuci Monologu koji me banovao milion puta.... i navijam i danas za juve...legenda reala je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:42jesi ti onaj Arogantni sto je za Juve navijo
ili koji forumas je umro pa se pojavio na forumu![]()
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 25 apr 2020, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam sastavio 20 pitanja za ligu u ponedjeljak. Mislim da će biti malo teži nego jučer.
Ja sam za EX YU samo 25 pitanja napravio, relativno brzo, solidno poznajem to područje pa ide lakše. Strani rock tu i tamo, za ostalo sam čundara.
Mislim da nije poenta ovoga ta nego čista zabava, barem iz mog ugla.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:45Pa kviz igraju forumasi koji su poznati po tome, lijece komplekse timeCaptain4 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:35odličan kviz, čista zajebancija
Niko nikog ne tjera ni da igra, a pogotovo niko nikog ne vrijeđa za loš rezultat. Nisam vidio da je neko nekog iz šale zajebavao za loš uspjeh, a kamoli uputio neku goru riječ.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:19Najbolje da svako sastavi ono sto zna najbolje, i onda druge koji ne znaji naziva glupim
Zadnja izmjena: Captain4, dana/u 25 apr 2020, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
"We need to suffer. And we need to fight."
Vjeruj najbolji plasman 11 mjesto do sad ,sta me briga ,**** ga ono i sto nisam znao naucio samrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:45Pa kviz igraju forumasi koji su poznati po tome, lijece komplekse timeCaptain4 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:35odličan kviz, čista zajebancija
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dal da pravimo par tehničkih mix kvizova ili da pravimo za svaku disciplinu po jedan?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Evo kod, sad sam malo olakšao kviz izbacio sam na nekim pitanjima četvrti odgovor, sa tri se može i logički ić valjda
205175
Upadajte
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisi ti, ti si rijetko pozitivan likdelinjo je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:46Vjeruj najbolji plasman 11 mjesto do sad ,sta me briga ,**** ga ono i sto nisam znao naucio samrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:45Pa kviz igraju forumasi koji su poznati po tome, lijece komplekse time![]()
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
mix najbolje brate,za svakoga po nesto da ima
bodi hoce li taj kod ?
bodi hoce li taj kod ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- LlullSergio
- Kontakt:
Sta je s ovim Rijom, lik nije dobio pi.cke par dana pa ujeda sve okolo. U 24 sata ovoliko cinicnih i zajedljivih komentara

-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Forumas koji nikad nije banovan: Tobe
hvala tirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:48Nisi ti, ti si rijetko pozitivan likdelinjo je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:46Vjeruj najbolji plasman 11 mjesto do sad ,sta me briga ,**** ga ono i sto nisam znao naucio samrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:45
Pa kviz igraju forumasi koji su poznati po tome, lijece komplekse time![]()
![]()
![]()
jbg malo sam te prozvao u svom kvizu,nadam se d ase ne ljutis
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- legenda reala
- Kontakt:
pa da ne bi ovog kviza ne bi nikad skonto da si ti jbt, bas sam se pito sta je s tbm cudo te nema na forumu pito sam i neke juventine za tebe
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kad si gladan nisi svojLlullSergio je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:48Sta je s ovim Rijom, lik nije dobio pi.cke par dana pa ujeda sve okolo. U 24 sata ovoliko cinicnih i zajedljivih komentara![]()
![]()
Nullius in verba
Lajk ako si čekao pitanje "koliko je đeki treba imao do sad"
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- LlullSergio
- Kontakt:
Izgleda fakat takoHeller je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:50Kad si gladan nisi svojLlullSergio je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:48Sta je s ovim Rijom, lik nije dobio pi.cke par dana pa ujeda sve okolo. U 24 sata ovoliko cinicnih i zajedljivih komentara![]()
![]()
![]()
Šele, znam da nas čitaš.
Ako ne budeš u Top 3 odričem te se.
Ako ne budeš u Top 3 odričem te se.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa tu sam gdje samlegenda reala je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:50pa da ne bi ovog kviza ne bi nikad skonto da si ti jbt, bas sam se pito sta je s tbm cudo te nema na forumu pito sam i neke juventine za tebe
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 25 apr 2020, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko članova broji Ševćo familija.
Koliko Vijeće Bolesnika broji članova.
Nullius in verba
Kunem ti se to za vijeće sam očekivao, nešto tipa izbaci uljeza i to
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.