Vijece bolesnika ima + 3,4 imena kojeg se Sefko ne moze sjetiti znači nema tačan broj članova,ne moze to biti pitanje
SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: SS.ba Kviskoteka
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Slobodno imenuj, ne budi pic.ka ko inace.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:45Pa kviz igraju forumasi koji su poznati po tome, lijece komplekse timeCaptain4 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:35odličan kviz, čista zajebancija
Niko nikog ne tjera ni da igra, a pogotovo niko nikog ne vrijeđa za loš rezultat. Nisam vidio da je neko nekog iz šale zajebavao za loš uspjeh, a kamoli uputio neku goru riječ.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:19Najbolje da svako sastavi ono sto zna najbolje, i onda druge koji ne znaji naziva glupim
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma jok, pa to je vec public knowledge, kakav bi to bio kviz o forumasima bez tog pitanjadelinjo je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:50hvala ti![]()
![]()
jbg malo sam te prozvao u svom kvizu,nadam se d ase ne ljutis![]()
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
It's getting interesting.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Inače fulio sam ono pitanje sa Kuletom i najboljih 11 PL, nisam na prvu dobro skontao pitanje i kad sam kliknuo vidim Kuleta i onda skontam jbg.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- legenda reala
- Kontakt:
Ma neće Monolog i on je sad dobar a i ne ulazi frajer nikako na forum neda mu žena.Kompromis je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:53Pa tu sam gdje samlegenda reala je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:50pa da ne bi ovog kviza ne bi nikad skonto da si ti jbt, bas sam se pito sta je s tbm cudo te nema na forumu pito sam i neke juventine za tebesmirio se... manje pisem nego prije (a i necu da me Monolog banuje po milioniti put)... drzim se provjerenih PDF gdje nema banova i tako... zavrsio studije, radim jbg..,. borba... nije mi kao leoreyu al se ne zalim... jedino se jos nisam ozenio... kod tebe kako ide......
Ma i kod mene sve isto radim ni ja se nisam oženio, forum čitam i dalje ne pišem ko prije al tu sam
++LlullSergio je napisao/la: ↑25 apr 2020, 20:48Sta je s ovim Rijom, lik nije dobio pi.cke par dana pa ujeda sve okolo. U 24 sata ovoliko cinicnih i zajedljivih komentara![]()
![]()
Ma levatina
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Joj ima jakih igrača, došo i formance moj @legendo
Sretno svima
Sretno svima
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Molim sve koji dobacuju komentare nevezane za kviz da se prebace na chat. 
"We need to suffer. And we need to fight."
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mozel kakva insajderska heller koje situacije bi se nalazile u PL specijal da li krleza dominira
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Taksista romske klijentele je čiji nadimak?
Nullius in verba
Ako hoćete PL specijal može iza ponoći
Nullius in verba
dobar kviz svaka cast....samo me nerviraju oivi datumi i brojevi to nsita ne pamtim....zato o babuki bez greske 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- LlullSergio
- Kontakt:
OOooo al' se izlaja, sta gluposti u brzini odgovori. A fino covjek stavio 15 sekundi. **** kviz da ti ****..
Svako da/ne sam promašio ahahahahahahahahha
Odlično bodi, ovo je baš epski bilo.
Odlično bodi, ovo je baš epski bilo.
"We need to suffer. And we need to fight."
- LlullSergio
- Kontakt:
Opstao nekako u top10 (začudo sam bio u 6. u jednom momentu)
Kakva ironija, najviše fula na Federeru

Kakva ironija, najviše fula na Federeru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.