Otprilike očekivano. Nadam se da ste uživali.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
bio sam 5-6 citavo vrijeme na kraju osmi zavrsio, da nisi stavljo slicne odg u ponudi i onda se uvijek dvoumim izmedu dva bio bi top 5 i imo si dosta trik pitanja al haj
Isto **** ga Corialegenda reala je napisao/la: ↑25 apr 2020, 21:21bio sam 5-6 citavo vrijeme na kraju osmi zavrsio, da nisi stavljo slicne odg u ponudi i onda se uvijek dvoumim izmedu dva bio bi top 5 i imo si dosta trik pitanja al haj
zar nema neki rus pozitivan omjer s Rafom
i ko je pobjedio u onom finalu RG Coria ili Gaudio ja sam idanas ubijeđen da je Coria onda dobio
Nije, formance je PrleLlullSergio je napisao/la: ↑25 apr 2020, 21:19Jel to ovaj savinho ?
Odlican kviz, bas zanimljivih pitanja, i taman mjera. Nije lagano,ali nije sad ni nesto sto je ono bas zavuceno, takva i trebjau biti kviz pitanja.
Koje pitanje? Ono ko je Rafi skinuo niz ili?legenda reala je napisao/la: ↑25 apr 2020, 21:21bio sam 5-6 citavo vrijeme na kraju osmi zavrsio, da nisi stavljo slicne odg u ponudi i onda se uvijek dvoumim izmedu dva bio bi top 5 i imo si dosta trik pitanja al haj
zar nema neki rus pozitivan omjer s Rafom
i ko je pobjedio u onom finalu RG Coria ili Gaudio ja sam idanas ubijeđen da je Coria onda dobio
Da, imal neki rus pozitivan nizbodi123 je napisao/la: Koje pitanje? Ono ko je Rafi skinuo niz ili?
Dobar si ti skroz, svaka čast. A kukaš bezveze, eto te 10 poena si bio od formancea kojeg si prizivao![]()
To brojimo ko ligu, tebi 40 bodova upisujem ostali nek se pobiju za 33.
Ali sa slikama. I nek vrijeme za odgovor bude bar 60 sekundi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.