Ima li gdje da se vide sva pitanja? Prvih 12 sam propustio jer sam kontao da je u 21:20. Sjedim u hali, rođak mi galami: "Počelo ti ovo"
P.S. Ko je savinjo?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Npr. za Nadala i onu sliku. Kreno sam reci 2009,ali me sorc odvukao na 2012. Prekratak reko sorc da bi bila 2009. I tako..bodi123 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 21:23Nije, formance je PrleLlullSergio je napisao/la: ↑25 apr 2020, 21:19Jel to ovaj savinho ?
Odlican kviz, bas zanimljivih pitanja, i taman mjera. Nije lagano,ali nije sad ni nesto sto je ono bas zavuceno, takva i trebjau biti kviz pitanja.![]()
Iznenadio sam se na nekim fulama baš. Al dobro je.
U 22 je kviz golluma 202329
Mogu ti pustit ponovo kviz jedino, pa odgovori prvih 12 pitanja, il ako je neko još propustio da odigra.
Ta slika je prva asocijacija na meč Rafe i Nanda, mislio sam da će te to uhvatiti. 2012. nije imao zbog čega padat na koljena jer je izgubio u finaluLlullSergio je napisao/la: ↑25 apr 2020, 21:32Npr. za Nadala i onu sliku. Kreno sam reci 2009,ali me sorc odvukao na 2012. Prekratak reko sorc da bi bila 2009. I tako..
Nesto sam u glavi isto imao ovog Andreeva, da je on prekinuo Rafin niz. Ali dobro, super je kviz. Cestitke pobjedniku, alal vera za ovoliko poena![]()
Ostavi ga za sutra nabirikaj jos pitanja, preori temu
Nešto što do sad niste vidjeli
Aha ,proimaknulo mi je ovo ....evo me spreman
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.