Komsija jesi se to najeo hurde i plahe pa te adrenalin opalio. Koji ti je racku obuzdaj se
Ima li posla komsija?
Ima. Pravim bazen u kosoru u vikendici. Kakav si sa keramikom
Los skroz.
Ima mi baba zemlje u Kosoru trebalo jednom vasem da mu prodam da moze doci do kuce al se nismo dogovorili nema puno nekih 300kvadrata.
Al posto sam dusa od čoeka pustio ga da napravi puta makadama malo reko jehbo pare neka meni zemlje a ti se vozaj i posadi stogod.
Ostali pravi jarani isli cak skupa gledat Hrvatsku u Split protiv Madjarske o BiH u Zenicu protiv Grcke kad je onaj grk bez zuba ostao
RA u akciji spasavanja kluba .Ovako su natjerali da im SDA udje u klub i farmaceutska mafija na celu sa Husicem.
Gledaj sta ih je
Pocelo je znaci. Polako ste poceli proklinjati dan kada je Hasic dosao u Velez, al neka. Tek smo poceli, idemo naprijed dok vas skroz ne istrijebimo i vratimo gdje pripadate, tj. na smetljiste ustaske tvorevine
RA u akciji spasavanja kluba .Ovako su natjerali da im SDA udje u klub i farmaceutska mafija na celu sa Husicem.
Gledaj sta ih je
Pocelo je znaci. Polako ste poceli proklinjati dan kada je Hasic dosao u Velez, al neka. Tek smo poceli, idemo naprijed dok vas skroz ne istrijebimo i vratimo gdje pripadate, tj. na smetljiste ustaske tvorevine
Nece ni on dugo debel i star a nas Sula sportske gradje atleta i sportas rekreativac
Opet cete crknut...
Los skroz.
Ima mi baba zemlje u Kosoru trebalo jednom vasem da mu prodam da moze doci do kuce al se nismo dogovorili nema puno nekih 300kvadrata.
Al posto sam dusa od čoeka pustio ga da napravi puta makadama malo reko jehbo pare neka meni zemlje a ti se vozaj i posadi stogod.
Ostali pravi jarani isli cak skupa gledat Hrvatsku u Split protiv Madjarske o BiH u Zenicu protiv Grcke kad je onaj grk bez zuba ostao
Ja da te zaposlim da cuknes koju dnevnicu a ti o didovini i problemima sa komsijama oko međe
Ne znam ti komsija ovo sam kupio poslje rata za 50 hiljada dojč maraka 1000m3 od jednog naseg sto je vani
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Gledaj sta ih je
Nece ni on dugo debel i star a nas Sula sportske gradje atleta i sportas rekreativac
Opet cete crknut...
Eno vam igraci tom Husicu psuju majku kazu zgrce lovu sad kad su lijekovi trazeni a nama 50% place skinuo jazavac.
Pitajte Fajica sta misli o Husicu kad podje liga kazu igrat ce samo 45min ostalo ce bojkotirat on i jos par igraca.
Cemalovici vam sad ozbiljno o glavi rade i gledaju da iskoriste ovu neslogu u ekipi.
Bit ce Pika opet direktor
Ako ispadnemo iz lige i kad se vratimo i mi cemo se qurciti ko velezovi da smo kao nato i prosipat moralisanja i sranja po forumu.
Brato vratite se cisti kao mi halalit cemo vam svo napisano samohvalisanje. Jeli posteno. Zajeban je to put ali zelim vam isto
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ako ispadnemo iz lige i kad se vratimo i mi cemo se qurciti ko velezovi da smo kao nato i prosipat moralisanja i sranja po forumu.
Ne razumjes ti tu ljubav i kad su bili na dnu dolazili su u velikom broju da podrze velez.
Bola mi se tu gasili. Vidi vas u borbi za titulu
Opet tri puta vise
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Eno vam igraci tom Husicu psuju majku kazu zgrce lovu sad kad su lijekovi trazeni a nama 50% place skinuo jazavac.
Pitajte Fajica sta misli o Husicu kad podje liga kazu igrat ce samo 45min ostalo ce bojkotirat on i jos par igraca.
Cemalovici vam sad ozbiljno o glavi rade i gledaju da iskoriste ovu neslogu u ekipi.
Bit ce Pika opet direktor
Pa zar nije Hasic predsjednik, ili se to nesto preko noci promjenilo? Nezz ni jednog farmaceuta da se preziva Husic. Don't be stupid