bolje sad a kad bude liga idem tik iznad crte
kapitenu nemoj za 5 ,pusti za pola sata
Moderator/ica: insider
Koji si zavrsio? Ja 24. mislim da sam zadnji
Vjeruj ne znam ni ja, ali kad sam vidio u Metastazama na filmografiji znao sam da ćete ovdje popadat. Gdje si još kiksao?
To sam prvo guglo.
Sad se sjetio upravoLlullSergio je napisao/la: ↑26 apr 2020, 00:57Krompir **** me krompir, ja sam stizsno Metastaze i odmah mi naumpao njegov krompir. U krompir oni stave drogu kad dodju u Bosnu.
Mujdza, Metastaze, Olimpijada, broj stanovnika, diskoton, Hrvatska na SP 1993 (mada ovdje ti je pitanje pogresno formirano, '93 je bilo Europsko i tu su bili treci. Godinu dana kasnije je bilo SP), Uganda, eskapizam, motori.
14. pa reko da ja nisam zadnji posto je ovaj termin. Znaci nisam.
A ovdje je relativno vidljiv.. Bohr i Planck su značajni za kvantnu mehaniku, naročito Planck.
Što se toga tiče, mislim da makar jedno takvo pitanje treba biti po kvizu gdje je prisutna borba sa pritiskom ili jednostavno čista sreća.
Ok je to. Ali npr. Bohr se bavio vise hemijom nego ova dvojica. Ili Planck nekom trecom oblasti. Nije definisano bas najbolje.
E da tu se itekako moglo drugacije protumacit. Plancka su svojevremeno svi smatrali ludim zbog teorije o kvantima. Einstein je bio bukvalno najveci protivnik te teorije dok se kasnije nije dokazalo
Ovaj kviz mi je makar malo dao nade da ti mogu stati u kraj, morat ću te ograničiti na ligaškom da ideš ispod 25.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.