Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Kao sto kemikalije rasture mozak tako isto rasture i travnjak ukoliko istim upravljaju imbecili.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa s ovim terenom je završeno ima več 2 godine! 8 godina je ovom terenu,staro je to več,prestaro...Nema tu više održavanja,gotovo je rok istekao...Svi veči klubovi mjenjaju terene svake 2 godine...Izmjena je nekih 200000 eura...Čelik i grad neče mijenjat sigurno teren,morat če savez zbog reprezentacijekontrasviju je napisao/la: ↑25 apr 2020, 23:02Sramota.![]()
Ako se nešto ne uradi u skorije vrijeme, "završeno" je sa ovim terenom.
::::SAMO ČELIK::::
-
- Kontakt:
Ove zute fleke nisu zbog toga sto je teren dotrajao, vec sto ga je napala bolest koja se javlja u ovom periodu godine i koliko znam u jesen.U tom periodu, travnjaci ovog tipa zahtijevaju redovno i pravilno odrzavanje, sto je ovdje ocito izostalo ovo prvo. Ako ne budu radili na oporavku, vjerovatno ce ga bolest citavog pokriti, gdje ce jedino rjesenje bit mijenjanje.

U pravu si. Nažalost ovi mikroklimatski uslovi pogoduju razvijanju određenih bolesti koje napadaju travnjak, vjerojatno ni edan teren kod nas pa i u regionu nije pošteđen te opasnosti.UltrasZenica je napisao/la: ↑26 apr 2020, 13:14Ove zute fleke nisu zbog toga sto je teren dotrajao, vec sto ga je napala bolest koja se javlja u ovom periodu godine i koliko znam u jesen.U tom periodu, travnjaci ovog tipa zahtijevaju redovno i pravilno odrzavanje, sto je ovdje ocito izostalo ovo prvo. Ako ne budu radili na oporavku, vjerovatno ce ga bolest citavog pokriti, gdje ce jedino rjesenje bit mijenjanje.![]()
Al nehat i zapostavljenje pogoršavaju cijelu situaciju te travnjak dovode do totalnog propadanja.

Evo Klix objavio slike od danas. Ovo ako neko u roku 2-3 dana, ako vec sad nije kasno, nesto ne uradi u slucaju nastavka lige ovdje se nece moci igrati uopste. Reprezentacija manje-vise snaci ce se oni.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakvi idioti, šta uradiše od stadiona.
Ovo da se održava kako treba ne bi nikad došlo do ove bolesti, no, izgleda da je stadion prepušten sam sebi, ne samo teren nego cjelokupan kompleks.
Ovo se može sanirati za par dana ako bude volje, i ne znam cemu drama, ovo će se oporaviti čim gradska uprava nađe računicu da opere koju marku na održavanju
Ovo se može sanirati za par dana ako bude volje, i ne znam cemu drama, ovo će se oporaviti čim gradska uprava nađe računicu da opere koju marku na održavanju
Koji to stadion, osim BP, trenutno ispunjava uslove za odigravanje utakmics baraža?
Vjerovatno na tu kartu igra seoska varalica da od NFSBiH izvuče pare za novu travu i za održavanje.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Umjesto sto se prepirete postavite jedino ispravno pitanje a to je - ko je odgovoran za ovakvo stanje terena BP ?
Mjau !
@JonSnow
Ja nemam pojma te kriterije sta treba za koje takmicenje ili fazu takmicenja.
Ali mislim da ce mu slabo sta savez pomoci sad jer imat ce troskova ako krene liga za one tunele i to sve. Jedino da nesto ide preko UEFE, ali i to u ovom vaktu je upitno. Kako god nek im je na obraz ko god je odgovoran da ovo izgleda ovako.
Ja nemam pojma te kriterije sta treba za koje takmicenje ili fazu takmicenja.
Ali mislim da ce mu slabo sta savez pomoci sad jer imat ce troskova ako krene liga za one tunele i to sve. Jedino da nesto ide preko UEFE, ali i to u ovom vaktu je upitno. Kako god nek im je na obraz ko god je odgovoran da ovo izgleda ovako.
zasto idioti u mnozini ?
SAMO JE JEDAN GOSPODAR U ZENICI !
i ne znam sta se cudite sada kada je ovo pisem 15 dana vec.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ubilo se za cimburijade.
Ja iskreno nisam ocekivao ovo pa sam zato i pisao je li 100% slika ovih dana. Mislio sam mozda nema one sare ili to ko prije, ali ovakve fleke i ovo fakat nisam.
Pa nece grad da vise plati odrzavanje Albi kazu stadion ih ne interesuje. Vec 15-16 dana niko nije usao na travnjak, jbg truhne, napada ga svasta, nema odrzavanja..

Evo prosle godine u ovo isto vrijeme.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Tuga, brate. Velike su to pare unistene, a velike i da napravis ili vratis kako je bilo. Stoka sve unisti u ovoj zemlji sto iole valja.
-
- Kontakt:
Pa ciji je stadionavenija je napisao/la: ↑26 apr 2020, 16:59Pa nece grad da vise plati odrzavanje Albi kazu stadion ih ne interesuje. Vec 15-16 dana niko nije usao na travnjak, jbg truhne, napada ga svasta, nema odrzavanja..
Evo prosle godine u ovo isto vrijeme.

Pusti supljake, 1/1 ciji je stadion Celikov, ili Grada Zenica

Kada to odgovorimo znacemo krivca za ovo.
Jer savez je ulozio sretstva da bi igrao, savez nema vise sta da ulaze.
Znaci grad ili Celik ko je kriv
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Stadion je vlasnistvo grada 1/1 samo Celik ga ima na koristenje,a odrzavanje stadiona vrsi grad tj placa istekao je ugovor sa Albom i Kasumovic nece da vise potpise ugovor sa tom firmom zato teren i propada ovako.Sviuodbranu je napisao/la: ↑26 apr 2020, 17:15Pa ciji je stadion![]()
Pusti supljake, 1/1 ciji je stadion Celikov, ili Grada Zenica![]()
Kada to odgovorimo znacemo krivca za ovo.
Jer savez je ulozio sretstva da bi igrao, savez nema vise sta da ulaze.
Znaci grad ili Celik ko je kriv
I ovo malo što imamo svojski se trudimo da uništimo. Nije za nas ništa.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zar nije Bakir i Sebija krivi
buahahaha koje smo mi balije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.