Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

FC BAYERN
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la FC BAYERN » 30 nov 2010, 21:41

Citizen-X je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:WH - Manchester Utd 2:0

Da neće proći 1/2. :roll:
ma daj kakve gluposti pricas ako ne prime jos dva komada ebo ja sebi sve svoje, koji su ono levati fuj !
nije se to jednom desilo coek je u pravu
daj boze da se to desi ali cisto sumljam jer cekam samo man.utd i arsenal za dobre pare, ma da ne vjerujem u to ali kad bi se desilo bio bi najsretni na svijetu! gledam ih online, kao da igraju balerine... da je Italijanski kup ne bi me cudilo iz 1 u 2 ili iz 2 u 1 al ovdje tesko.

Eric Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Eric Cartman » 30 nov 2010, 21:45

Ljudi kakav Man.Utd. jedva dali gol kad su igrali sa Rangersima i to iz penala. kamo li da ovim zabiju koji gol, mogu samo primit jos par komada a da ce izjednacit il pobijedit nema govora :twisted: :twisted:
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 30 nov 2010, 21:47

Eric Cartman je napisao/la:Ljudi kakav Man.Utd. jedva dali gol kad su igrali sa Rangersima i to iz penala. kamo li da ovim zabiju koji gol, mogu samo primit jos par komada a da ce izjednacit il pobijedit nema govora :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 30 nov 2010, 22:11

650 km samo man.utd i to pik2 :cry:

Eric Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Eric Cartman » 30 nov 2010, 22:12

FC BAYERN je napisao/la:650 km samo man.utd i to pik2 :cry:

evo puse 4:0 , a vidi jbt zadnji sa tabele poderu prve xD

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 30 nov 2010, 22:17

ostao mi Velez za 105 KM..masicu garant..ne da se zednom do vode..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 30 nov 2010, 22:22

Eric Cartman je napisao/la:

tebi je mozda smijesno ali meni nije otislo je zadnjih 30 km iz dzepa, vjeruj mi nebi se volio osjecati u mojoj kozi u ovom trenutku.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 30 nov 2010, 22:26

FC BAYERN je napisao/la:
Eric Cartman je napisao/la:

tebi je mozda smijesno ali meni nije otislo je zadnjih 30 km iz dzepa, vjeruj mi nebi se volio osjecati u mojoj kozi u ovom trenutku.
vala i te kuknjave ne mogu bolje da ne znas koliko sam ja zijanio pa ne cmizdrim na forumu - nemoj se kockat i zdravo djaci
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 30 nov 2010, 22:29

Citizen-X je napisao/la:
vala i te kuknjave ne mogu bolje da ne znas koliko sam ja zijanio pa ne cmizdrim na forumu - nemoj se kockat i zdravo djaci
e balavce dragi meni nije zao para jer ja imam posao i svakog prvog mjeseca dobijam platu tj. sutra, i ne trazim od mame i babe po marku da mi daju da uplatim listic, ja ne zalim novac nego mi je krivo sto sam mislio da su pare moje 100% jer sam pogodio sve parove i padnem na kvoti od 1,47 eto zbog cega mi je krivo, i haj molim te nemoj me citirati vise eto kad te molim.

zer0
Kontakt:

Post Postao/la zer0 » 30 nov 2010, 22:30

FC BAYERN je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:
e balavce dragi meni nije zao para jer ja imam posao i svakog prvog mjeseca dobijam platu tj. sutra, i ne trazim od mame i babe po marku da mi daju da uplatim listic, ja ne zalim novac nego mi je krivo sto sam mislio da su pare moje 100% jer sam pogodio sve parove i padnem na kvoti od 1,47 eto zbog cega mi je krivo, i haj molim te nemoj me citirati vise eto kad te molim.
Ko si ti da njega nazivas balavcem , znas li koliko covjek ima godina ?
Our religion is not for business !

Contro il calcio moderno !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 nov 2010, 22:32

Sto se kladite kada niste spremni da izgubite novce? :?
I uopste WHU je bio poklon sa onakvom kvotom danas ali ja budala nisam odigrao,igrao manje kvote na tiket.

Ali pazi Sete keve im se setim svima,0:2 u setovima 10:15 u trecem setu i izgube mec 3:2. :evil: :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ji-sung
Kontakt:

Post Postao/la ji-sung » 30 nov 2010, 22:34

Dobro Devil,stvarno pretjeruješ sa spominjanjem Manchestera i kako si ti dobro isprognozirao.Svaka tebi čast,ali pogledaj pad kvote na ManU,pa će ti biti jasnije da je mnooogo više ljudi igralo na Manu.
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...

ji-sung
Kontakt:

Post Postao/la ji-sung » 30 nov 2010, 22:37

jasko_juve je napisao/la:ostao mi Velez za 105 KM..masicu garant..ne da se zednom do vode..

Mora Velez do pobjede,tj. nije ni da mora,ali je 10 puta kvalitetniji od Tigrea.Pratim arg. Primeru i ako Velez ne dobije u hendikepu neću se nikada više javiti na forum.Toliko sam siguran. :D
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 nov 2010, 22:37

ji-sung je napisao/la:Dobro Devil,stvarno pretjeruješ sa spominjanjem Manchestera i kako si ti dobro isprognozirao.Svaka tebi čast,ali pogledaj pad kvote na ManU,pa će ti biti jasnije da je mnooogo više ljudi igralo na Manu.
Bas suprotno mislim,oni koji bolje prate fudbal i kladionicu zasigurno su igrali na WHU ili remi,ja mislim da su samo kladionicarski pocetnici da tako kazem igrali na Manchester jer se znalo jos juce da ce igrati u rezervnom sastavu,da se odmaraju igraci da im ne treba ovo i da Fergiu ovo nije bitno.Doduse ocekivao sam i malo slabi kadar WHU ali svakako pobedu sam ocekivao kao i dosta ostalih.Pa evo otidji unazad na ovome forumu i vidi koliko na tiketima ima 1x. :roll:

I da ovo je prvi put da sam ih spomenuo na ovoj temi. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 30 nov 2010, 22:39

FC BAYERN je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:
i da sam balavac a nisam nista vala tebe sa takvim rjecnikom i ophodjenjem ne svrstava u odrasle ljude

kraj price - i nek si zijanio.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Eric Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Eric Cartman » 30 nov 2010, 22:40

ji-sung je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:ostao mi Velez za 105 KM..masicu garant..ne da se zednom do vode..

Mora Velez do pobjede,tj. nije ni da mora,ali je 10 puta kvalitetniji od Tigrea.Pratim arg. Primeru i ako Velez ne dobije u hendikepu neću se nikada više javiti na forum.Toliko sam siguran. :D

Ja sam odigro keca na Velez, al me sj** eto Arsenal , trebalo je bit 3+ al nije :ugeek:
@Jaruga nemoj se kacit sa ovim , ako se ubije zbog "zadnjih" 30 km nosit ces ga na dusi dok si ziv :lol: :lol:

ji-sung
Kontakt:

Post Postao/la ji-sung » 30 nov 2010, 22:40

Devil je napisao/la:
ji-sung je napisao/la:Dobro Devil,stvarno pretjeruješ sa spominjanjem Manchestera i kako si ti dobro isprognozirao.Svaka tebi čast,ali pogledaj pad kvote na ManU,pa će ti biti jasnije da je mnooogo više ljudi igralo na Manu.
Bas suprotno mislim,oni koji bolje prate fudbal i kladionicu zasigurno su igrali na WHU ili remi,ja mislim da su samo kladionicarski pocetnici da tako kazem igrali na Manchester jer se znalo jos juce da ce igrati u rezervnom sastavu,da se odmaraju igraci da im ne treba ovo i da Fergiu ovo nije bitno.Doduse ocekivao sam i malo slabi kadar WHU ali svakako pobedu sam ocekivao kao i dosta ostalih.Pa evo otidji unazad na ovome forumu i vidi koliko na tiketima ima 1x. :roll:

I da ovo je prvi put da sam ih spomenuo na ovoj temi. ;)

Ok,onda je cijeli svijet pun amatera ( http://www.flashscore.com/detail/soccer ... 3600&tab=1 , pa odes na odds comparision ).Isto tako se znalo i da je WHU zadnji na tabeli i da Mancho uvijek dogura daleko u Carlingu,zatim se znalo i da je ovaj sastav definitivno kvalitetniji od WHU-ovog,ali to nisu pokazali.Pa svaki klub na svijetu ima loš dan,a Manchin je danas bio.

+ Manchester bez poraza u sezoni.Mislim stvarno...

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 30 nov 2010, 22:43

koliko god da ima godina zaboli me ona stvar, ko je on da meni govori da sam djecak i da se ja ne kladim, ja se kladim jos od 2005 godine, i gubio sam mnogo vece pare nego ovu sitnicu, a bgm i dobio sam, nisam ja jedan od onih tipova koji ce doci na forum i pokazivati listice kako sam dobio i hvaliti se kako sam dobar kladionicar to cuvam za sebe i ne treba niko ni znati za moj dobitak, ja sam se samo iznerviro sto sam pao na najmanjoj kvoti, a ako ti se ne svidzaju moji postovi nemoj ni citati i zaobidzi me, i onako sam ovdje na forumu jako slabo nemam vremena za ovog.

ji-sung
Kontakt:

Post Postao/la ji-sung » 30 nov 2010, 23:01

Pošto se uvalih na Manchesteru (+arsenal) 50 eura,sad ide vadionica.Težak pad ili vadionica + neka parica,saznaću oko 1 sat i 20 minuta iza ponoći. :D

slika

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.