Nekom putovanja sa ekipom ,a meni zapalo da lobotomce okupljam na ovaj forum
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E moj KANA, nisi se fino izborio za svoja prava.
Trebao si reci petoba ili nista.
Trebao si reci petoba ili nista.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
@ExBlueone da li mozemo ocekivati veceras slicicu? 
Mislim da nama zbog sirine rostera treba i Ajayi koji moze pokriti vise pozicija, moze igrati i kao krilo i kao napadac. Ne treba zaboraviti da u kupu Lendric nema pravo nastupa.LjoZee je napisao/la: ↑26 apr 2020, 15:40Kljuc je odrzati Ermina zdravim odnosno spremnim da odigra svaku utakmicu po 20–30 minuta. Nikakva nova krila, napadaci nam ne trebaju ako se to uspije. Ja bih bio prezadovoljan da nastavimo igrati kako smo stali. Nista bolje od onog ne treba osim preciznije realizacije.avalPacidoroP je napisao/la: ↑26 apr 2020, 14:25Veca-Sinisa-Aco-Aco-Pava-Dado-Mesa-Zec-Stila-Veseli-Lendra
Dobre izmjene u vidu Ikica,Jamaka,Boje i Ramovica.
Valjda predeveramo ovo do kraja ako ne bude povreda pogotovo u ofanzivi. Prvenstveno mislim na Lendrića i Zeca. Tu smo najtanji.
Veselinovic ima uzasnu zavrsnicu a Ramovic nije krilo. Sa takvim "krilima" se ne moze ni ocekivati neka preciznija realizacija. Veselinovic u 20 nastupa zabio 2 gola(jedan u ligi, 1 u kupu). Ramovic u 17 nastupa 2 gola( 1 u ligi, 1 u kupu). Bojo kojeg smo cesto gurali na krilo postigao je 2 gola. Defanzivni veznjak postigao 2 gola a igrac kome je krilo primarna pozicija u 18 nastupa u ligi zabio 1 gol. Ovo je uzrok naseg problema sa realizacijom.
Ermin Zec koji je propustio mnogo utakmica ima 1 gol i 3 asistencije, trebaju mu 2 asistencije da ima istu statistiku kao Veselinovic u ligi.
Sa Zecom u formi i sa Ajayiem mislim da bi bili mnogo efikasniji..
@ExBlueone prekucande
@Brkooo iskreno u ovih 11 kola sto su ostali najbitnije mi je da uzmemo pa makar bilo sve 1:0. Izvuci max. od ovog sto imamo do kraja pa onda cemo vidjeti. Na ljeto svakako ide i Ramovic i Zajmovic sto se tice krila pa ce bit sanse sta zaganjati solidno.
@Brkooo iskreno u ovih 11 kola sto su ostali najbitnije mi je da uzmemo pa makar bilo sve 1:0. Izvuci max. od ovog sto imamo do kraja pa onda cemo vidjeti. Na ljeto svakako ide i Ramovic i Zajmovic sto se tice krila pa ce bit sanse sta zaganjati solidno.
Macka ili sta vec, nesto bijelo na terenu 
Prelijepo. Hvala za slike, odista mi olakšavaš ovaj prinudni kućni pritvor.
Oprostite, sjećam se da je na ovoj temi pisao gospodin @Braco. Je li još uvijek piše?
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
@braco meni mnogo drag forumas ne pise vec neko vrijeme na ovoj temi. Htio sam pitati odavno da li neko zna sta je sa njim. Ako cita neka se javi da znamo da je sve ok. 
Hoce i ona da trenira sa pulenima 
Jedan odista pozitivan momak i veliki fan našeg Želje. Sjećam se da je često postavljao članke o klubu, kao što je nekada prije mislim @Stole iz Bora radio. Svako jutro uz kafu pročitam novinska pisanja o Želji, skoro navika postala.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Nikad nam brat ne rece koji je ovo telefon, slike su fantasticne.
@ExBlueone javiiii se
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- MocMahale444

Evo oDavLeN je pusten virus
On topic: nigdje raje svi se zabavili o sebi.
Kakav je nas savez
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
https://www.cubot.net/smartphones/p30/spec.htmlkerimatomic1921 je napisao/la: ↑26 apr 2020, 17:27Nikad nam brat ne rece koji je ovo telefon, slike su fantasticne.
@ExBlueone javiiii se![]()
Mene je dosao s nekim popustom oko 200 KM. Za te pare ne možeš naci bolji tel.
Uzeo ga nekad u januaru dok je još moglo da se naruci from Čajna. Ja sam prezadovoljan.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, voltron30, WeekendOffender i 40 gostiju.