SS.ba Kviskoteka
Moderator/ica: insider
Re: SS.ba Kviskoteka
Llull, Maršal, Epidarius i Fowl95
kakvi ste doktori jbt
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko god je ovaj sportski nalravio mkze li repriza nekad sutra stigao samo na zdnjih par pitanja 
- LlullSergio
- Kontakt:
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Dobar, solidan, 43-ci 
Šta je sljedeće? Mogu pustiti debitantima prvo kolo lige, čisto da vide šta ih može sutra zadesiti.
"We need to suffer. And we need to fight."
22:00 stb - Domaci filmovi - 222377
22:30 Bodi123 opšte znanje 222555
23:00 Blejzer-filmovi 224459
22:30 Bodi123 opšte znanje 222555
23:00 Blejzer-filmovi 224459
7 1 2 1 0
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
-
haris123456789
- Kontakt:
trik pitanja su ovo izbaci uljeza
Sljedeći put kad budem igro legendin kviz šta je najmanje zvučno to zaokružujem, nema filozofije, to me i ****. Sve što je ofirno da bude to je i bilo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Marsal
- Kontakt:
Ja pogriješio asistenciju Brace Boliću jer sam nekako pomislio kad je Špancima zabio gol na asistenciju Baljića, dakle brzo sam bezze, a jedno pitanje preskočio jer me konekcija yebala.LlullSergio je napisao/la: ↑26 apr 2020, 21:41Mal laptop nisam bacio kad sam profulo Isinbajevu. Nesto se pravio pametan, pa kao da je navlakusa i da je srusen rekord.Ja budale, dobar kviz inace![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
25. mjesto , 80 bodova.
Čudo nije ubacio i balet dan te ne yebo.
Čudo nije ubacio i balet dan te ne yebo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma uglavnom jesu,ali ovdje je jasno bilo. Sva 4 igrala za Arsenal,a nisu za Ajax. Tj. nije Thierry.
- legenda reala
- Kontakt:
jes se raja zaletila skoro 70% posto NE
kažem ti ja znaćeš odg na 95% pitanja šta si fulioLlullSergio je napisao/la: ↑26 apr 2020, 21:41Al' smo se ganjali.
Mal laptop nisam bacio kad sam profulo Isinbajevu. Nesto se pravio pametan, pa kao da je navlakusa i da je srusen rekord.Ja budale, dobar kviz inace![]()
sve ti pitanja o idolu bila jbt
kako si fulio izbaci uljeza
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bolje da je pitao ko je upisao dva asista 2006, neg ko je dao gol, možda bih i treći završio.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ekstra pitanja.
Na duza pitanja stavi makar 12 sekundi za citanje.
11. mjesto, solidno.
Na duza pitanja stavi makar 12 sekundi za citanje.
11. mjesto, solidno.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- LlullSergio
- Kontakt:
Ispred mene je Hasan centrirao, nisam mogao fulati. Mada i Vedin je mogao tamo s desne strane. Bilo je opcija, samo je Barba bio uljez.Marsal je napisao/la: ↑26 apr 2020, 21:43Ja pogriješio asistenciju Brace Boliću jer sam nekako pomislio kad je Špancima zabio gol na asistenciju Baljića, dakle brzo sam bezze, a jedno pitanje preskočio jer me konekcija yebala.LlullSergio je napisao/la: ↑26 apr 2020, 21:41Mal laptop nisam bacio kad sam profulo Isinbajevu. Nesto se pravio pametan, pa kao da je navlakusa i da je srusen rekord.Ja budale, dobar kviz inace![]()
Ja klikno Overmarsa tu, kontam jedini nije bio clan Invinciblesa
- Marsal
- Kontakt:
Nisam se mogao u brzini sjetit da je Kanu igrao za Ajax pa onda konto da nije tražio najbolje strijelce tima u jednoj sezonilegenda reala je napisao/la: ↑26 apr 2020, 21:44sve ti pitanja o idolu bila jbt![]()
kako si fulio izbaci uljeza![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ovo pitanje za Ronalda debelog 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.