Virtu4l je napisao/la:O njemu pričamo, hehe, ovo gore nije bilo pitanje... mada kad pogledam post, djeluje takojuznjak> je napisao/la:David Unsworth
Koji je najlošije rangirani igrač u istoriji tenisa osvojio ATP turnir?
Chang.
Moderator/ica: insider
Virtu4l je napisao/la:O njemu pričamo, hehe, ovo gore nije bilo pitanje... mada kad pogledam post, djeluje takojuznjak> je napisao/la:David Unsworth
Koji je najlošije rangirani igrač u istoriji tenisa osvojio ATP turnir?
becker,agassiVirtu4l je napisao/la:O njemu pričamo, hehe, ovo gore nije bilo pitanje... mada kad pogledam post, djeluje takojuznjak> je napisao/la:David Unsworth
Koji je najlošije rangirani igrač u istoriji tenisa osvojio ATP turnir? (Mislim na igrača koji je osvojio turnir, a da je u tom trenutku bio rangiran iznad 500. mjesta, velika je faca)
Oscar goes tooo... sarajlijasarajlija89 je napisao/la:hahah..ja konto pitanjehahahha
Hewitt mislim da sam negdje to vidio???ili je to za GS samo..
Devil je napisao/la:Milan Mandaric.
i Leicester je Mandaricsarajlija89 je napisao/la:To je nakon povratka na teren mislim bilo...
sjecam se jednog turnira,mozda bas te godine...tek se vratio...i sa simonom igro,koji je tad nearfimisan i relativno nepoznat bio..i kvota 4..ja hladno na simona i prodjenaravno pao sam na listicu..neki par
![]()
al eto..a pitanje
![]()
valja se sjetit...
zajednicko za sheffield wen. i portsmouth hhhh

izbrisi ovonevjernik je napisao/la:jarni
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 8 gostiju.