Pa da duplo moram sve, zajebi.
Nego imal kviz taj u 11, da odigram to i da idem ves peglat.
Moderator/ica: insider
Pa da duplo moram sve, zajebi.
Treba zvati sarmu da ovo odradi.
Nije, Otto je prvi napraviolegenda reala je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:42zar nije Daimler motor SUS
i jbla te tvoja trik pitanja
fulio sam Antibot![]()

The first commercially successful internal combustion engine was created by Étienne Lenoir around 1860[1] and the first modern internal combustion engine was created in 1876 by Nikolaus Otto (see Otto engine).legenda reala je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:42zar nije Daimler motor SUS
i jbla te tvoja trik pitanja
fulio sam Antibot![]()
Bilo bi me sramota da znam odgovor na isto.
Sutra je roba. Imam covjeka u Grazu, epi ce imati iznenadnu posjetu oko 9 sati. Ti sredi bodija.LlullSergio je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:44Vala bilo je blamaza, poleti na Mesu,a Branko Simic je lagan odgovor za cvaju.
Pa Zeljin rezultat isto je po meni veliki kiks. Toliko puta smo svi citali o toj utakmici, ne znam, meni je to kiksara velika. Za bitove i bajtove nemam rijeci, isto kloc poletio da sto prije odgovorim. Umri muski isto bezveze greska. Pa cak i ovo zadnje.
Odlican kviz @bodi, svega i svacega ima, bas opste znanje![]()
Cestitke @sljivo, sta se zalis, vidis da i ti deres![]()
Kaže nisu mu zanimljivi filmovi
Nesto mi je stari pricao ko djetetu da je neki levat usao s dvije lijeve i zabio vam ga, valjda me navlacio za Zelju, sreca nisam ga slusao nista
Čokiro si ko Harden, a imao si sve.
Brzina je isključena bila.
A ja 11. Sa 65, bas seksi i gusto. Steta jasara i sto se obruka s bajtima.
Kazem ja, trebamo se sastati na video call i da poderemo guzoveKajzer10 je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:46Sutra je roba. Imam covjeka u Grazu, epi ce imati iznenadnu posjetu oko 9 sati. Ti sredi bodija.LlullSergio je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:44Vala bilo je blamaza, poleti na Mesu,a Branko Simic je lagan odgovor za cvaju.
Pa Zeljin rezultat isto je po meni veliki kiks. Toliko puta smo svi citali o toj utakmici, ne znam, meni je to kiksara velika. Za bitove i bajtove nemam rijeci, isto kloc poletio da sto prije odgovorim. Umri muski isto bezveze greska. Pa cak i ovo zadnje.
Odlican kviz @bodi, svega i svacega ima, bas opste znanje![]()
Cestitke @sljivo, sta se zalis, vidis da i ti deres![]()
![]()
Hoće to kod Perinih pionira