To je to. Još nekoliko stvari isti fazon. Ali se to svima dešava tako da je ok.
SS.ba Kviskoteka
Moderator/ica: insider
Re: SS.ba Kviskoteka
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Moras to znati dragi Sila !!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- LlullSergio
- Kontakt:
Zadnja 3 sam ofulao jbt
E sad na ovom filmskom cu biti ka.rina. Mislim gledao sam filmova,ali koliko vidim tamo po temi bas ima jakih likova.
- legenda reala
- Kontakt:
nije i mi ispod deset nismo puno kasnili za pobjednikom a ucestvovalo je preko 40 ljudi
i kad pravis ove kvizove stavljaj objašnjenja lijepo je nesto nauciti, na ova neka bitna pitanja normalno koja se imaju sta objasniti
ma izmislio je nesta i Gottlieb Daimler il se samo stadion u Stutgartu po njemu zove
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 26 apr 2020, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
41.21.1.
Hoš jedan o biciklizmu i zimskim sportovima?legenda reala je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:27Haj nek neko napravi vako neki lahak sportski ko u mene bez NFL i NHL pa da se gonjam s Lullom
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Citati sa razumjevanjem
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Svaka čast na kreativnosti i dosjetljivosti ko god se ovoga dosjetio. Prvi put igram večeras, oduševili ste me momci. Doduše u nadolazećem kvizu za film ako bude 11 učesnika, imam šanse za top 10, jer 25% je sreće na svakom pitanju. Koje još kategorije igrate?
- LlullSergio
- Kontakt:
Moze, mozeTonySosa je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:52Hoš jedan o biciklizmu i zimskim sportovima?legenda reala je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:27Haj nek neko napravi vako neki lahak sportski ko u mene bez NFL i NHL pa da se gonjam s Lullom![]()
Zovite onog branimira85, on bi trebao ovdje znati dosta stvari.
Do sad su bilicoelho41 je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:53Svaka čast na kreativnosti i dosjetljivosti ko god se ovoga dosjetio. Prvi put igram večeras, oduševili ste me momci. Doduše u nadolazećem kvizu za film ako bude 11 učesnika, imam šanse za top 10, jer 25% je sreće na svakom pitanju. Koje još kategorije igrate?
Forumasi i o forumasima
Film
Sport
Historija
Opce znanje
7 1 2 1 0
Ma ako nista naucis neke stvari jbg,zato je i korisnocoelho41 je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:53Svaka čast na kreativnosti i dosjetljivosti ko god se ovoga dosjetio. Prvi put igram večeras, oduševili ste me momci. Doduše u nadolazećem kvizu za film ako bude 11 učesnika, imam šanse za top 10, jer 25% je sreće na svakom pitanju. Koje još kategorije igrate?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Možda napravim u toku iduće sedmice, ako uhvatim vremena.LlullSergio je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:53Moze, mozeTonySosa je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:52Hoš jedan o biciklizmu i zimskim sportovima?legenda reala je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:27Haj nek neko napravi vako neki lahak sportski ko u mene bez NFL i NHL pa da se gonjam s Lullom![]()
![]()
Zovite onog branimira85, on bi trebao ovdje znati dosta stvari.
Mada volio bih i ja da se okušam u ovim kategorijama.
Zadnja izmjena: TonySosa, dana/u 26 apr 2020, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
haris123456789
- Kontakt:
kako da postavim kod imam jedan petominutni u 23.30
Seksi. Šta mislite da napravimo STEM? Science, Technology, Engineering and Mathematics.stb je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:55Do sad su bilicoelho41 je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:53Svaka čast na kreativnosti i dosjetljivosti ko god se ovoga dosjetio. Prvi put igram večeras, oduševili ste me momci. Doduše u nadolazećem kvizu za film ako bude 11 učesnika, imam šanse za top 10, jer 25% je sreće na svakom pitanju. Koje još kategorije igrate?
Forumasi i o forumasima
Film
Sport
Historija
Opce znanje
- LlullSergio
- Kontakt:
Neki tehnicki se pravi, bar su pravili.coelho41 je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:56Seksi. Šta mislite da napravimo STEM? Science, Technology, Engineering and Mathematics.stb je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:55Do sad su bilicoelho41 je napisao/la: ↑26 apr 2020, 22:53Svaka čast na kreativnosti i dosjetljivosti ko god se ovoga dosjetio. Prvi put igram večeras, oduševili ste me momci. Doduše u nadolazećem kvizu za film ako bude 11 učesnika, imam šanse za top 10, jer 25% je sreće na svakom pitanju. Koje još kategorije igrate?
Forumasi i o forumasima
Film
Sport
Historija
Opce znanje
Ja sam veceras naucio da je nekakav solinas zapravo govedo?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Da nije možda Sariel
Naucio si ti **** moj ....nije solinas nego sariel
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: FCB1986, Goalgetter, TefalTava, Wilshere10 i 21 gost.