22.00 kviz Liga prvaka.
Kod 226892.
Ne znam ima li poslije šta.
Moderator/ica: insider
22.00 kviz Liga prvaka.
Igralo je jedan moj kviz 60 ljudi, a i kod Milića Formulu 81. Ne bi trebalo biti problema.
Đe ću nekom reći sad ne možeš igrat. Od iduće sezone nema šanse da igraju oni koji su pola ligaških propustili, samo redovni.
Bojkotujemo ligu zbog nespominjanja u najaviCaptain4 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 16:42Epi pred životnom formom, gladan novih bodova dočekuje drugo kolo kao jedna od violina Bjorn Borga. Kruže glasine da su 'veće sile' izbacile plemenitog delinja iz rostera. Bodi123 sigurno ima šta pokazati večeras, njegova mirnoća u krucijalnim trenucima bi mogla biti presudan faktor, kao idejni vođa švedsko-akcionog programa neće se zadovoljiti ako Boston ponovi debakl iz prošlog kola. Boston je pokazao vrsno poznavanje športa tokom egzibicija, međutim da li će ga i večeras psihološki faktor dovesti do neuspjeha ili će dotaknuti zvijezde sa teammateovima saznat ćemo ubrzo.
Perini pioniri su brutalni, spoj mladosti, različitog znanja i iskustva, mišljenja sam da su poprilično podbacili i Kajzer i TonySosa u petak, Llull je opravdao ulogu favorita ove lige i ugarao se u karavan između Borgovaca. Večeras sve osim 60 bodova kolektivnih je za ovaj tabor katastrofa, njihovi afinititeti su vrh i gledanje Borgovaca sa većeg stepenika.
Petronas iz sjenke napada vrh, za bolji rezultat im je potrebno angažovanje svih članova, Liedson je vukao ekipu koliko je mogao, ali ga ekipa nije mogla dostojno ispratiti. Naftni sponzori će gubiti strpljenje ako se nastave ovakvi plasmani, šuška se novi ugovor za kapitena ekipe Liedsona jer u njemu vide glavni motor koji je zadužen za pozicioniranje ove malezijske kompanije u zenit Kviskoteke.
Da li će Sinovi noći dočekati zoru uz šampanjac, Crna jabuka postati zlatna, Žan Žak Ruso ustati iz mrtvih, članovi Bangbrosa uhvatiti posljednji bangbus spasa dok ih čeka Nicole Aniston, Šesdesosmaši postati Dvadesetaši, Hercegovci donijeti pehar na hercegovački krš, hoće li debitanti pronaći legalne rupe u pravilniku, da li će dela savladati Bošnju i tako ošamariti švedskog tenisera. Odgovore na to ne znamo, ali ćemo ih saznati.
Drugo kolo Kviskoteke, 21h.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.