A Hajduk će dobiti AEK koji je jednostavno mrtav u gostima. Sampdoria ne može izgubiti od PSVa. Jednostavno, mislim da ova 3 para moraju proći.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ja smijem bubreg založiti za pobjedu Anderlechta protiv Zenita kojem jednostavno bodovi nisu potrebni. Povala za kladionice čista. Možda čak stavim 2/2 
A Hajduk će dobiti AEK koji je jednostavno mrtav u gostima. Sampdoria ne može izgubiti od PSVa. Jednostavno, mislim da ova 3 para moraju proći.
Ostali su mi samo Portland i San Antonio, šta mislite?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Citizen-X
- Kontakt:
Jbo me svak ako sutra Poznan ne otrese one zabojede sa gerijatrije....OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja smijem bubreg založiti za pobjedu Anderlechta protiv Zenita kojem jednostavno bodovi nisu potrebni. Povala za kladionice čista. Možda čak stavim 2/2
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
OTNYS_YNWA je napisao/la:Igrati kladionicu.hare_king je napisao/la:eh sta cemo za sutra??
Zenit - Anderlecht 2
Hajduk - AEK 1
Sampdoria - PSV 1x
Kvota 11 uplata 5.
eh ovaj cu te ispratit sto posto, nek nam je sa srecom
- legenda reala
- Kontakt:
đećeš njega pratiti ,e nek ti je sa srećom i ja kažemhare_king je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Igrati kladionicu.hare_king je napisao/la:eh sta cemo za sutra??
Zenit - Anderlecht 2
Hajduk - AEK 1
Sampdoria - PSV 1x
Kvota 11 uplata 5.
eh ovaj cu te ispratit sto posto, nek nam je sa srecom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ji-sung je napisao/la:Počinje Velez.Ako neko ima mogućnost da na live klađenju igra strijelca neka igra Santiaga Silvu. Sretno...![]()
1:0 SILVA
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
- Citizen-X
- Kontakt:
alal vera šinko nema sta majstorski.....ji-sung je napisao/la:ji-sung je napisao/la:Počinje Velez.Ako neko ima mogućnost da na live klađenju igra strijelca neka igra Santiaga Silvu. Sretno...![]()
1:0 SILVA
Tek je počelo ( sa zakašnjenjem od 15 min ) ,ali ima još punooo da se igra.Nadam se dobrom rezultatu,a zna se koji je to.
Hvala drug.Vidim da si iskren,neiskvaren i da ti je drago da drugi dobiju.Ova zadnja osobina mi je najdraža kod raje,jer u kladionici svi samo gledaju da drugi padne i naslađuju se.Čemu to,ne znam,ali tako je. VAMOS! 
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
- Citizen-X
- Kontakt:
Ybiga strepim i jaji-sung je napisao/la:Tek je počelo ( sa zakašnjenjem od 15 min ) ,ali ima još punooo da se igra.Nadam se dobrom rezultatu,a zna se koji je to.Hvala drug.Vidim da si iskren,neiskvaren i da ti je drago da drugi dobiju.Ova zadnja osobina mi je najdraža kod raje,jer u kladionici svi samo gledaju da drugi padne i naslađuju se.Čemu to,ne znam,ali tako je. VAMOS!
Hvala brate hehe.Ma svakome je dohakala kladionica,svi smo u minusu,ali eto ponekad treba i rizikovati.Odoh gledati ovo dalje,jer me zanima da li u prvom poluvremenu mogu da se riješe dileme.Ova ekipa to može,a da li će...Pozdrav cijenjeno forumaštvo do kraja poluvremena
..Sutra ćemo svi da padnemo i da potrošimo eventualne vikend dobitke na Europa Ligi haha...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
sutra slab izbor što se tiče Evropa lige
možda samo Jang Bojse 1 pošto su švabe osigurale prolaz, i Građane 1...
slažem se sa jarugom da bi Leh mogao otresti Juventusa, a može se i probati Rosenborg-Leverkusen 1/2 i 2/1, kao i A.Madrid 3+ i Hajduk 0-2 gola...
Što se tiče ostalih tekmi... Marsej bi "trebao" uzeti Rena, a moglo bi se ganjati preko kartone na Karling kupu Birmingem-A.Vila...gradski derbi je to
Od košarke bi se moglo igrati Kaha-Prokom preko koševa i CSKA 1(mislim da im je ovo posljednja šansa...bar kod mene
)
Eto, to je ukratko nešto o sutrašnjoj ponudi... uglavnom, mnogo bolja ponuda u četvrtak
slažem se sa jarugom da bi Leh mogao otresti Juventusa, a može se i probati Rosenborg-Leverkusen 1/2 i 2/1, kao i A.Madrid 3+ i Hajduk 0-2 gola...
Što se tiče ostalih tekmi... Marsej bi "trebao" uzeti Rena, a moglo bi se ganjati preko kartone na Karling kupu Birmingem-A.Vila...gradski derbi je to
Od košarke bi se moglo igrati Kaha-Prokom preko koševa i CSKA 1(mislim da im je ovo posljednja šansa...bar kod mene
Eto, to je ukratko nešto o sutrašnjoj ponudi... uglavnom, mnogo bolja ponuda u četvrtak
FORZA MARŠAL !!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Zato Euroliga sutra prekucala... Khimki , Panathanaikos 1.90 kvotahodža je napisao/la:sutra slab izbor što se tiče Evropa lige![]()
Što se tiče ostalih tekmi... Marsej bi "trebao" uzeti Rena, a moglo bi se ganjati preko kartone na Karling kupu Birmingem-A.Vila...gradski derbi je to![]()
Od košarke bi se moglo igrati Kaha-Prokom preko koševa i CSKA 1(mislim da im je ovo posljednja šansa...bar kod mene)
- Dr.Hannibal
- Kontakt:
Moj prijedlog za sutra :
Khimki - Partizan / 1
Caja Laboral - Prokom /manje koseva otprilike bit ce ponudjeno 157,5
CSKA M. - Panathinaikos / ¸1
Siena - L.Rytas / vise koseva otprilike ponuda 154,5
to vam je kvota oko 7
SRETNO
Khimki - Partizan / 1
Caja Laboral - Prokom /manje koseva otprilike bit ce ponudjeno 157,5
CSKA M. - Panathinaikos / ¸1
Siena - L.Rytas / vise koseva otprilike ponuda 154,5
to vam je kvota oko 7
SRETNO
Only God Can Judge Me!!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@hodža šta kažeš na Zenit - Anderlecht 2 ?
e ovako, koliko sam ja upratio sa te slike, ti parovi koji imaju slova A,B,C itd. to su ti parovi "u razradi" znaci tu obicno stavljas vece kvote, a svi ostali aprovi koji nemaju ta slova su ti fixevi i njih MORAS pogoditi, znaci prva greska...
druga greska igras sistem 3/3 to ti je isto sranje kao da si odigrao obican listic, znaci moras pogoditi sve da bi dobio, nemas pravo nijedan pasti...
ako vec igras sistem odigras recimo 4 fix-a, i dole stavis lupam 7 parova (vece kvote) i sistem 5/7, znaci mozes 2 fuliti a ipak ces dobiti nesto zavisno od kvota...
ma oba daju, ako temp. bude oko nuleOTNYS_YNWA je napisao/la:@hodža šta kažeš na Zenit - Anderlecht 2 ?
ako bude ispod, slobodno igraj rez. 0-0
šalim se...kad pogledaš stanje u grupi, pa i to da će zenit igrati sa drugim timom, nameće se 2 kao vrlo moguć ishod....ali sa druge strane je ona famozna materijalna strana ovih utakmica, i zenit ako bude htio, može uzeti i sa drugom ekipom
za mene je to no bet tekma, ili 2 na neki malo "luđi" listić...
FORZA MARŠAL !!!
- Dr.Hannibal
- Kontakt:
Fudbal:
AA Gent - Levski Sofia / 3+
Atletico Madrid - Aris / 1
Metalist - Debreceni / 3+
Sampdoria - PSV Eindhoven / oba daju
kvota oko 5,5 SRETNO
AA Gent - Levski Sofia / 3+
Atletico Madrid - Aris / 1
Metalist - Debreceni / 3+
Sampdoria - PSV Eindhoven / oba daju
kvota oko 5,5 SRETNO
Only God Can Judge Me!!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Štele Rusi opasno. 1/2 ; 2/1 ; 2 . Nešto će proći sigurno. 
vjerovatno...OTNYS_YNWA je napisao/la:Štele Rusi opasno. 1/2 ; 2/1 ; 2 . Nešto će proći sigurno.
možda i 2/X ili 1/X
FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.