Jarane hrabro nema sta.... Respect...
je l ovo pobjeda sa 2 i vise golova?
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jarane hrabro nema sta.... Respect...
Igrati kladionicu.hare_king je napisao/la:eh sta cemo za sutra??
AhahahhahahahahaOTNYS_YNWA je napisao/la:Igrati kladionicu.hare_king je napisao/la:eh sta cemo za sutra??
Zenit - Anderlecht 2
Hajduk - AEK 1
Sampdoria - PSV 1x
Kvota 11 uplata 5.
Jbo me svak ako sutra Poznan ne otrese one zabojede sa gerijatrije....OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja smijem bubreg založiti za pobjedu Anderlechta protiv Zenita kojem jednostavno bodovi nisu potrebni. Povala za kladionice čista. Možda čak stavim 2/2
A Hajduk će dobiti AEK koji je jednostavno mrtav u gostima. Sampdoria ne može izgubiti od PSVa. Jednostavno, mislim da ova 3 para moraju proći.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Igrati kladionicu.hare_king je napisao/la:eh sta cemo za sutra??
Zenit - Anderlecht 2
Hajduk - AEK 1
Sampdoria - PSV 1x
Kvota 11 uplata 5.
đećeš njega pratiti ,e nek ti je sa srećom i ja kažemhare_king je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Igrati kladionicu.hare_king je napisao/la:eh sta cemo za sutra??
Zenit - Anderlecht 2
Hajduk - AEK 1
Sampdoria - PSV 1x
Kvota 11 uplata 5.
eh ovaj cu te ispratit sto posto, nek nam je sa srecom
ji-sung je napisao/la:Počinje Velez.Ako neko ima mogućnost da na live klađenju igra strijelca neka igra Santiaga Silvu. Sretno...![]()
1:0 SILVA
alal vera šinko nema sta majstorski.....ji-sung je napisao/la:ji-sung je napisao/la:Počinje Velez.Ako neko ima mogućnost da na live klađenju igra strijelca neka igra Santiaga Silvu. Sretno...![]()
1:0 SILVA
Ybiga strepim i jaji-sung je napisao/la:Tek je počelo ( sa zakašnjenjem od 15 min ) ,ali ima još punooo da se igra.Nadam se dobrom rezultatu,a zna se koji je to.Hvala drug.Vidim da si iskren,neiskvaren i da ti je drago da drugi dobiju.Ova zadnja osobina mi je najdraža kod raje,jer u kladionici svi samo gledaju da drugi padne i naslađuju se.Čemu to,ne znam,ali tako je. VAMOS!
Zato Euroliga sutra prekucala... Khimki , Panathanaikos 1.90 kvotahodža je napisao/la:sutra slab izbor što se tiče Evropa lige![]()
možda samo Jang Bojse 1 pošto su švabe osigurale prolaz, i Građane 1...
slažem se sa jarugom da bi Leh mogao otresti Juventusa, a može se i probati Rosenborg-Leverkusen 1/2 i 2/1, kao i A.Madrid 3+ i Hajduk 0-2 gola...
Što se tiče ostalih tekmi... Marsej bi "trebao" uzeti Rena, a moglo bi se ganjati preko kartone na Karling kupu Birmingem-A.Vila...gradski derbi je to![]()
Od košarke bi se moglo igrati Kaha-Prokom preko koševa i CSKA 1(mislim da im je ovo posljednja šansa...bar kod mene)
Eto, to je ukratko nešto o sutrašnjoj ponudi... uglavnom, mnogo bolja ponuda u četvrtak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.