SS.ba Kviskoteka
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: SS.ba Kviskoteka
sto me niste cekali s tom LP 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Malo sam se opustio oko 20.tog pitanja. Dje je ElTigre završio, on me je ganjao na početku?LlullSergio je napisao/la: ↑27 apr 2020, 22:15E Jeftho da si ovo izgubio, citavo vrijeme vodis rutinski i stize te na kraju.
Perini pioniri od prva 4 mjesta zauzeli 3![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"We need to suffer. And we need to fight."
ma jednom sedmično je mjera vala da se liga igra, sporije ce nam i dosaditi a i vise ce ljudi stizati
Koji još imaju, o čemu je ovaj sad Bodijev mada mi se ne sviđaju njegovi kvizovi?
Remember, remember the 5th of November.
- __Liedson__
- Kontakt:
bodi
Kod mene pokazuje da ti nesto nije uredu sa kvizom... samo vrti a pokazuje da je 0 sekundi ostalo... da ti se nesto nije poremetilo tamo kod vremena kviza... odnosno da stoji 00:00...
Kod mene pokazuje da ti nesto nije uredu sa kvizom... samo vrti a pokazuje da je 0 sekundi ostalo... da ti se nesto nije poremetilo tamo kod vremena kviza... odnosno da stoji 00:00...
bodi nešto nije uredu sa kvizom
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Vjerovatno što sam sad malo nešta korigovao. Trebalo bi da je sve ok.
Evo kod još jednom, sad je sve spremno
228092
Sad ćete da vidite šta je kviz
Refreshujte sad
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Tek 8, standardno pocnem dobro i na kraju jedva u top 10 zavrsimTonySosa je napisao/la: ↑27 apr 2020, 22:23Malo sam se opustio oko 20.tog pitanja. Dje je ElTigre završio, on me je ganjao na početku?LlullSergio je napisao/la: ↑27 apr 2020, 22:15E Jeftho da si ovo izgubio, citavo vrijeme vodis rutinski i stize te na kraju.
Perini pioniri od prva 4 mjesta zauzeli 3![]()
Cestitke, imas znanje a i brz si.
uredu je sve sa kvizom, manuelno će ga otpočet, pretpostavljam u 22:30
- Donnie Darko
- Kontakt:
kod za film molit cu ljepo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zavrsio kviz
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kad pitari prave kviz

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- LlullSergio
- Kontakt:
Kod mene pise da je kviz zavrsioo.
227113
halalite, ide sad opet
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 9 gostiju.