Do sad najviše puta u ponudi čini mi se, a nikad tačan.
SS.ba Kviskoteka
Moderator/ica: insider
Re: SS.ba Kviskoteka
@Blejzer pravi filmove sve dok "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" ne bude odgovor na svako.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
ne ,imajte razumjevanja za korisnike bh telecomea
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- BosniaBoston
- Kontakt:
Treba varijacije staviti u kvizove,posto i u F1 svaka staza ima drugacije karakteristike nek i svaki ligaški kviz bude drugaciji.Neki samo T/N,neki 80% sport,neki 80% prirodne nauke itd,,,
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
haris123456789
- Kontakt:
Nba kviz 23.59 30 pitanja
- Donnie Darko
- Kontakt:
nisam, mada imao sam par sramotnih promasaja, tipa trainspotting, to je ono baš promašaj bio, nisam ga gledao dugo totalno sam zaboravio scenu sa bebom kontam neki trash slasher iz devedesetih
Možda od iduće sezone to uradimo, ali sad smo krenuli već na način mix. Ima još do toga.BosniaBoston je napisao/la: ↑27 apr 2020, 23:36Treba varijacije staviti u kvizove,posto i u F1 svaka staza ima drugacije karakteristike nek i svaki ligaški kviz bude drugaciji.Neki samo T/N,neki 80% sport,neki 80% prirodne nauke itd,,,
"We need to suffer. And we need to fight."
cim se previse pocne mijenjati qrcu to nece valjati, isto ko quizz up
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Primetime, u 21h
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Udri kako sad se udara, nema potrebe da se nesto mijenja ako je sistem dobar, nista mu nefali a kako god okrenes nijedan sistem nece biti bez gresaka.
-
haris123456789
- Kontakt:
229700 ko nece jos na spavanje
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jedan prijedlog, ako već budete išta mijenjali, sličan format koristi pub kviz kod nas
nek vam budu 3 kategorije, zadnja fiksna opšte znanje, a prve dvije uvijek nek se mijenjaju (msm mogu se ponavljat kasnije opet), tacno/netacno nek bude kategorija zasebna sa vremena na vrijeme, ako zelite sport uvijek, nek budu 4 kategorije, prva sport fiksna zadnja opšte znanje fiksna, ove izmedju nek se mijenjaju vazda, dokazano top format
nek bude svaka po 15 ili 20 pitanja, to je dosta, ne treba pretjerat sa kolicinom pitanja po meni je 100 previse
nek vam budu 3 kategorije, zadnja fiksna opšte znanje, a prve dvije uvijek nek se mijenjaju (msm mogu se ponavljat kasnije opet), tacno/netacno nek bude kategorija zasebna sa vremena na vrijeme, ako zelite sport uvijek, nek budu 4 kategorije, prva sport fiksna zadnja opšte znanje fiksna, ove izmedju nek se mijenjaju vazda, dokazano top format
nek bude svaka po 15 ili 20 pitanja, to je dosta, ne treba pretjerat sa kolicinom pitanja po meni je 100 previse
kakav ti je ovo termin ko na top elevenu
jesu teska pitanja ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
haris123456789
- Kontakt:
Koji glumac je izjavio : "Nije važno gdje živiš, nego s kim živiš. To sam skon'to. S kim. Sa kime."
20% tačnost. Boli.
20% tačnost. Boli.
"We need to suffer. And we need to fight."
Edoteka naširoko postavlja standarde.Donnie Darko je napisao/la: ↑27 apr 2020, 23:45Jedan prijedlog, ako već budete išta mijenjali, sličan format koristi pub kviz kod nas
41.21.1.
- Donnie Darko
- Kontakt:
jbg, treba ih malo reklamirat u ova krizna vremenaS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑27 apr 2020, 23:50Edoteka naširoko postavlja standarde.Donnie Darko je napisao/la: ↑27 apr 2020, 23:45Jedan prijedlog, ako već budete išta mijenjali, sličan format koristi pub kviz kod nas
nek bude svaka po 15 ili 20 pitanja, to je dosta, ne treba pretjerat sa kolicinom pitanja po meni je 100 previse![]()
Eh kad se sjetim vremena kad ti je na Edoteci trebalo 36-37 bodova od 40 da pobijedis Babinjce. Ne znam igraju li vise.
Definitivno
Treba ostavit sad kako jest, završit sezonu pa ćemo od naredne promjene pravit
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
21:30 chemistry vol2, prekinuću s djevojkom zbog ovog kviza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.