Zicer, mnogo neznalica ovdje obvitava
SS.ba Kviskoteka
Moderator/ica: insider
Re: SS.ba Kviskoteka
De makar spoji hemiju s fizikom il biologijom, bolje će bitcoelho41 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 23:5621:30 chemistry vol2, prekinuću s djevojkom zbog ovog kviza
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Trebinjac94
- Kontakt:
- LlullSergio
- Kontakt:
Kod Amidze.
- Donnie Darko
- Kontakt:
A to iz doba kad su se telefoni koristili kako ko hoće, i poslije muzike 50% ekipa 10 bodova igrom slučaja
Posjeti nekad kad bude kategorija film, i upratit ćeš za koju ekipu treba 35 bodova da ih se pobijedi
Ne igraju više, barem ne pod tim nazivom. Ili nisu relevantni više pa ih nisam upratio.
Vjerojatno sutra od 17h IT 2.0 
Može s fizikom. Zvaćemo je fizikalna odnosno fizička hemija.
- Trebinjac94
- Kontakt:
E jeste me razočarali sa Idrizom, nea jačeg filma u našoj kinematografiji.

Igrali su babinjci prije 2-3 godine koliko se sjećam, mada i ja slabo zalazim na edoteku. Nije to to više, barem meni.Donnie Darko je napisao/la: ↑27 apr 2020, 23:59A to iz doba kad su se telefoni koristili kako ko hoće, i poslije muzike 50% ekipa 10 bodova igrom slučaja![]()
Posjeti nekad kad bude kategorija film, i upratit ćeš za koju ekipu treba 35 bodova da ih se pobijedi![]()
Ne igraju više, barem ne pod tim nazivom. Ili nisu relevantni više pa ih nisam upratio.
"We need to suffer. And we need to fight."
Pravim ja kviz za sutra/prekosutra. Filmski je. Da vidimo dvoboj blejzera i doniela 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Brao Epi, navijao sam da imas 30/30, steta malo je falilo.
-
haris123456789
- Kontakt:
sta si promasio
Dobar drug iz srednje mi vodi sad kviz s Edom pa sam upucen da je dosta drugacije nego prije. Sad odem na Edoteku kad god sam u mogucnosti, zadnji put bio nekad prije NG i cini mi se da smo sa nekih 26-27 bodova osvojili pive sto mi je bilo prilicno iznenadjenje.Donnie Darko je napisao/la: ↑27 apr 2020, 23:59A to iz doba kad su se telefoni koristili kako ko hoće, i poslije muzike 50% ekipa 10 bodova igrom slučaja![]()
Posjeti nekad kad bude kategorija film, i upratit ćeš za koju ekipu treba 35 bodova da ih se pobijedi![]()
ipak na kraju drugi iza epia 18/30
presjeklo me je na početku suluda konstrukcija pitanja umjesto all star , OI star , što je moglo upućivati samo na olimpijske igre iako sam znao za atlantu i 2015
presjeklo me je na početku suluda konstrukcija pitanja umjesto all star , OI star , što je moglo upućivati samo na olimpijske igre iako sam znao za atlantu i 2015
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Kako sam se osramotio,pa 90% ovih stvari znam dok neko kviz ne satavi,bravo Epi
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Promjenilo se dosta u odnosu na ranije. Bili su babinjci nekoliko puta prije ove pandemije ali nije to više ona ista sila od nekad.Epidaurus je napisao/la: ↑28 apr 2020, 00:11Dobar drug iz srednje mi vodi sad kviz s Edom pa sam upucen da je dosta drugacije nego prije. Sad odem na Edoteku kad god sam u mogucnosti, zadnji put bio nekad prije NG i cini mi se da smo sa nekih 26-27 bodova osvojili pive sto mi je bilo prilicno iznenadjenje.Donnie Darko je napisao/la: ↑27 apr 2020, 23:59A to iz doba kad su se telefoni koristili kako ko hoće, i poslije muzike 50% ekipa 10 bodova igrom slučaja![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma puno vala statistike, na dosta situacija sam se vagao i jbg pogrijesis.
Ali Epi svaka cast, sve skoro pogodio,a bas ima teskih pitanja
Ali Epi svaka cast, sve skoro pogodio,a bas ima teskih pitanja
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Kakav Blejzer, ja ga dobio na filmu na quizupuDonnie Darko je napisao/la: ↑28 apr 2020, 00:10taj dvoboj je viđen na quizupu, završio je neslavno za blejzera![]()
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
- Donnie Darko
- Kontakt:
taj dobar drug iz srednje je jedan od meni boljih drugova sa faksaEpidaurus je napisao/la: ↑28 apr 2020, 00:11Dobar drug iz srednje mi vodi sad kviz s Edom pa sam upucen da je dosta drugacije nego prije. Sad odem na Edoteku kad god sam u mogucnosti, zadnji put bio nekad prije NG i cini mi se da smo sa nekih 26-27 bodova osvojili pive sto mi je bilo prilicno iznenadjenje.Donnie Darko je napisao/la: ↑27 apr 2020, 23:59A to iz doba kad su se telefoni koristili kako ko hoće, i poslije muzike 50% ekipa 10 bodova igrom slučaja![]()
a ovisi kako kad, nekad pobijedis sa 20, nekad ti 30 nije dovoljno za top3. ovisi kako taj gore dobar drug zavali pitanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.