Imas link za prve dvije?miki_92 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 13:36provuci ovaj kod kroz Base64 i dobices MEGA link
https://www.base64decode.org/Kod: Označi sve
aHR0cHM6Ly9tZWdhLm56L2ZvbGRlci91TXRWelpCUSNlR2ROS1hGcEV5Rk5DRmlPWlJuQ2dn
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Kod: Označi sve
aHR0cHM6Ly9tZWdhLm56L2ZvbGRlci9hUnRnMUFqTCNvb3MzXzEyUnRPUllvaXpLWFp5VGJB
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
skontali su nas pa cemo glumiti da smo posteni

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ko i sve kompanije u americi, sve se oko imidza vrti
nego ko je ovo leakove gledo imali epizoda o Kukocu
nego ko je ovo leakove gledo imali epizoda o Kukocu
Jordanu je bilo bolje da nije izdavao ovaj dokumentarac. Isto da stsvis Dzeku u premier ligu BiH. Pola tih igraca danas bi prodavali sladoled, bili konobari, ili u najboljem skucaju bi mahali peskirom. Onda kad detaljnije pogledas plays (proslo je vremena kad sam se podsjetio na taj period), obicni screen i roll, screen n pop ih izbije iz cipela, bez zone, bez suta. Oko njega izgledali k'o levati koji ne znaju sta da rade.
i ja sam to primjetio, pa harden ima duplo raznovrsniji ofanzivni arsenal od njegaalemsa je napisao/la: ↑28 apr 2020, 16:30Jordanu je bilo bolje da nije izdavao ovaj dokumentarac. Isto da stsvis Dzeku u premier ligu BiH. Pola tih igraca danas bi prodavali sladoled, bili konobari, ili u najboljem skucaju bi mahali peskirom. Onda kad detaljnije pogledas plays (proslo je vremena kad sam se podsjetio na taj period), obicni screen i roll, screen n pop ih izbije iz cipela, bez zone, bez suta. Oko njega izgledali k'o levati koji ne znaju sta da rade.
svakako najvise naglasavaju taj mindset sto je imao
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ima intervju sa njim, uglavnom vezano za olimpijadu 92' kako su ga MJ i Pippen zlostavljali jer se Krause lozio na njeg

A moguce da ce bit vise u zadnje dvije epizode kad bude prica o Pacersima. Toni je jedan od glavnih razloga sto su uzeli odlucujucu 7. utakmicu.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Harden i raznovrstan ofanzivni arsenal ne idu u istu recenicu. Lik ima 2-3 fazona koja stalno koristi i koji su na historijski visokom nivou. Taj nedostatak raznovrsnosti mu i jeste najveci problem kad dodje PO pa je previse predvidljiv.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Harden bi pobjegao iz dvorane protiv Pistonsa
bilo bi zanimljivo reinstalirati ta pravila par mjeseci, da gledamo plakanja
lijepo se malo podsjetiti i sa ove distance pogledati neke meceve i neke poteze.
tek sad vidis sta je odbrana Skotija Pipena, kao da imas igraca vise u defanzivi sa onim rukama.
sta je intentenzitet Rodmana i kakva je to fizicka i mentalna zvijer
koliko je Luk Longli kompletan centar itd itd..kakva uloga Harpera...
isto se moze reci i za Fish, Kobe, Fox, Hory , Shaq ekipu. Kako je poceo ovaj karantin arena je pustala par snimaka, pa su bili i ti Lakersi.
u to vrijeme vidis samo Shaq i Kobi, ili Dzordana, valjda jer si mladji, sad kad gledas i vidis odbranu Foxa, efikasnost i rjesenja Fisera , kakva gromada je Hory otvori ti se neka druga perspektiva na te ekipe
dvije mozda ponajbolje ekipe , ali iako sam fan Lejkersa mislim da bi Bulsi uzeli u direktnom okrsaju.
bilo bi zanimljivo reinstalirati ta pravila par mjeseci, da gledamo plakanja
lijepo se malo podsjetiti i sa ove distance pogledati neke meceve i neke poteze.
tek sad vidis sta je odbrana Skotija Pipena, kao da imas igraca vise u defanzivi sa onim rukama.
sta je intentenzitet Rodmana i kakva je to fizicka i mentalna zvijer
koliko je Luk Longli kompletan centar itd itd..kakva uloga Harpera...
isto se moze reci i za Fish, Kobe, Fox, Hory , Shaq ekipu. Kako je poceo ovaj karantin arena je pustala par snimaka, pa su bili i ti Lakersi.
u to vrijeme vidis samo Shaq i Kobi, ili Dzordana, valjda jer si mladji, sad kad gledas i vidis odbranu Foxa, efikasnost i rjesenja Fisera , kakva gromada je Hory otvori ti se neka druga perspektiva na te ekipe
dvije mozda ponajbolje ekipe , ali iako sam fan Lejkersa mislim da bi Bulsi uzeli u direktnom okrsaju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Njegov problem u playoffu je konstantna iso kosarka jer ne zna igrat drugacije, a to zahtjeva puno energije da bi bilo efikasno, ista ti sudbina i Luku ceka, same thing.
@ultra
Lakse bilo igrat odbrany, kad nisu znali igrat drugacije, ne disciplinovano pa samo udri
-
- Kontakt:
Možete li napisati koji to arsenal ima Harden ?harden je napisao/la: ↑28 apr 2020, 16:36i ja sam to primjetio, pa harden ima duplo raznovrsniji ofanzivni arsenal od njegaalemsa je napisao/la: ↑28 apr 2020, 16:30Jordanu je bilo bolje da nije izdavao ovaj dokumentarac. Isto da stsvis Dzeku u premier ligu BiH. Pola tih igraca danas bi prodavali sladoled, bili konobari, ili u najboljem skucaju bi mahali peskirom. Onda kad detaljnije pogledas plays (proslo je vremena kad sam se podsjetio na taj period), obicni screen i roll, screen n pop ih izbije iz cipela, bez zone, bez suta. Oko njega izgledali k'o levati koji ne znaju sta da rade.
svakako najvise naglasavaju taj mindset sto je imao
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Sve moze ofanzivno, ama bas sve
Pa i ako u primeu Luka bude igrao ovoliko na lopti, nek nista ne osvoji ko ga je.be.
Harden ima ozbiljne rupe u ofanzivnom arsenalu. Igra u postu i poludistanca kod njega ne postoje. Daleko od raznovrsnog arsenala.
Harden ima ozbiljne rupe u ofanzivnom arsenalu. Igra u postu i poludistanca kod njega ne postoje. Daleko od raznovrsnog arsenala.
Ne postoje sad, jer nece da uzima midrange, nekad je uzimo i to vrlo efikasno, pa stepback mu je poceo sa midrange pa tup tup sve dalje i dalje pomjero. Igro je i u postu ledjima, sve moze u napadu, nema segmentq da ne moze lik. U playoffu je problem kao sto sam rekao konstantni ISO, a covjej ne zna igrat drugacije a to ne prolazi puno na halfcourt jer konstatno moras dobit defendera iz play-a u play, to je previse zahtjevno, too hard. Da je igro protiv ovih kojobara k'o Jordan, Almir Gredic SG, Dzemo Smjecanin PF njima bi se vrtilo u goavi od Hardena
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 28 apr 2020, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Midrange ne uzima jer je to valjda najneefikasniji sut u kosarci.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Jos man to man coverage, no zone pa Brada bi im 50 sasipo
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ima tu jedna mala razlika, kad Luka ima loptu good things happen za ekipu
Luka nije divlji igrac
a sto se tice odbrane Pistonsa, i tad je igralo 5 igraca na terenu sa pravom na 6 faula i Lambier, Mahorn, Rodman, Dumars nisu toliko cesto bivali ejected zbog 6 faulova.
malo se to sad romantizuje da je to bilo samo batinjanje, to batinjanje je bilo smisljeno, sa porukom,nacin da se udje u glavu
ali daleko od toga da se koncept odbrane zasnivao na tome.
Luka nije divlji igrac
a sto se tice odbrane Pistonsa, i tad je igralo 5 igraca na terenu sa pravom na 6 faula i Lambier, Mahorn, Rodman, Dumars nisu toliko cesto bivali ejected zbog 6 faulova.
malo se to sad romantizuje da je to bilo samo batinjanje, to batinjanje je bilo smisljeno, sa porukom,nacin da se udje u glavu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Lol a Hou se ne desava jel barem u RS? Frajer igro x sezona 1 vs 5, pa HC imo u 90% slucajevaultrasstyle_tz je napisao/la: ↑28 apr 2020, 17:26ima tu jedna mala razlika, kad Luka ima loptu good things happen za ekipu
Luka nije divlji igrac
-
- Kontakt:
Lary Ptica bi danas imao 50 prosjek ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Niko ni ne govori da ga treba stalno uzimat al komedija je gledat ga samog ko duha na 4-5 metara od kosa gdje se izlvaci na neku tricu umjesto da uzme sut koji je i poluprofesionalnom kosarkasu zicer.
Igra iso stalno jer mu odgovara da ima napuhane brojke. S 30 godina to radit je prilicno tuzno.
Igra iso stalno jer mu odgovara da ima napuhane brojke. S 30 godina to radit je prilicno tuzno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.