Haha joj ljepote kad te ovako pokusavaju sprdat,uzivajte kone bice tutula ako bog da za 50 Bajrama
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
O ovome ja govorim
Pitari znooooju situac'juuu
Kazem ja ,zadnjih 20 godina ista prica pitarska,pa de bar promjenite pricu yebo te
Po vasoj prici mi smo se trebali ugasiti prije jedno 15 godina,a evo mi smo jos u vrhu BIH fudbala
Pitari znooooju situac'juuu

Kazem ja ,zadnjih 20 godina ista prica pitarska,pa de bar promjenite pricu yebo te

Po vasoj prici mi smo se trebali ugasiti prije jedno 15 godina,a evo mi smo jos u vrhu BIH fudbala

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Pa reko ti je bivsi direktor da ste pred gasenje skoro bili hahah svaka vam cast samo nastavite ovako da dominirate na svim poljima
Gaseeenjeeeee nemaaaa plataaa
Jos malo ce biti da nasi igraci poste svaki dan u godini

Genijalni genijalni pitari
Jos malo ce biti da nasi igraci poste svaki dan u godini
Genijalni genijalni pitari

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
UEFA / Čeferin potvrdio: Na račun Nogometnog saveza BiH stiže 4,3 miliona eura
UEFA je objavila da je za borbu protiv epidemije koronavirusa (COVID-19) osigurano 236,5 miliona eura koji će biti proslijeđena na adrese 55 federacija.
Predsjednik Aleksander Čeferin je u izjavi objavljenoj na web stranici UEFA-e rekao je da je osigurano 4,3 miliona eura po federaciji.
On je rekao kako je ovaj vid pomoći podrška federacijama protiv teškoća nastalih pandemijom koronavirusa.
"Ponosan sam na jedinstvo koje je fudbalski svijet pokazao tokom ove krize. Kada se naši životi vrate u normalu, fudbal će nesumnjivo ponovo biti u njegovom srcu", poručio je Čeferin.
UEFA je objavila da je za borbu protiv epidemije koronavirusa (COVID-19) osigurano 236,5 miliona eura koji će biti proslijeđena na adrese 55 federacija.
Predsjednik Aleksander Čeferin je u izjavi objavljenoj na web stranici UEFA-e rekao je da je osigurano 4,3 miliona eura po federaciji.
On je rekao kako je ovaj vid pomoći podrška federacijama protiv teškoća nastalih pandemijom koronavirusa.
"Ponosan sam na jedinstvo koje je fudbalski svijet pokazao tokom ove krize. Kada se naši životi vrate u normalu, fudbal će nesumnjivo ponovo biti u njegovom srcu", poručio je Čeferin.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Dva terena, Kosevo i Tusanj.MortemHz je napisao/la: ↑28 apr 2020, 00:47UEFA / Čeferin potvrdio: Na račun Nogometnog saveza BiH stiže 4,3 miliona eura
Kosevo jer zasluzuje kao najveci stadion da savez ulozi u njega, i da imamo sto vise uslovnih stadiona, i Tusanj jer nikada marke nismo dobili, koriste ga dvije ekipe i bio bi red da nam pomognu. Nisam protiv ni da uslove radove na terenu i zahtjevaju i od nas neka ulaganja...
(Nema od toga nista razmisljsm naglas, treba im jos jedna zgrada tako sam cuo

Bas me zanima kako ce utrositi sretstva.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Pomoc je tacno definisana, pomoc protiv teskoca nastalih zbog korona virusa.Sviuodbranu je napisao/la: ↑28 apr 2020, 01:59Dva terena, Kosevo i Tusanj.MortemHz je napisao/la: ↑28 apr 2020, 00:47UEFA / Čeferin potvrdio: Na račun Nogometnog saveza BiH stiže 4,3 miliona eura
Kosevo jer zasluzuje kao najveci stadion da savez ulozi u njega, i da imamo sto vise uslovnih stadiona, i Tusanj jer nikada marke nismo dobili, koriste ga dvije ekipe i bio bi red da nam pomognu. Nisam protiv ni da uslove radove na terenu i zahtjevaju i od nas neka ulaganja...
(Nema od toga nista razmisljsm naglas, treba im jos jedna zgrada tako sam cuo).
Bas me zanima kako ce utrositi sretstva.
Dakle, svi savezi su pogodjeni, svi klubovi. Kakvi bola tereni u ovom trenutku.
Pomoc ce biti u vidu organizovanja utakmica u sigurnim uslovima. Savez ce pomoci sa dezinfekcijskim sredstvima, rukavicama, maskama, tunelima...
Sto se tice terena, savez ako misli pomoci klubovima oko terena, onda treba pomoci svim klubovima.
Trebaju i klubovi ulagat, opstine..ko ce to odrzavat, ko ce biti odgovoran ako se ti tereni zapuste kao npr sad u zenici?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Znas sta znaci sarkazam,ne znas....Napises nesto odma se jave ljudi da pametuju,nesto se nadmudruju.
Kada je nas savez nesto za ligu uradio,kome ce oni da ublaze ba ista,kako....rukavicama,maskama...ublazuju ko posljedice....de probudite se iz sna kojeg sanjate..
Cuj neka pomogne svima....pa kako svima odjednom...znas koje su to pare,svima po busjen trave jel....Boze sacuvaj,uostalom napisao sam dole ispod da se zezam,da me samo zanima nacin potrosnje tog novca,jer je nam savez poznat po kriminalu i lopovluku...Ali mora se nac pametnjakovic da nesto prozbori,ko fol nesto...I ko ce drugi nego Velezovac,neka dadnu vama oci gladne,nemoze niko post napisat od vas
Kada je nas savez nesto za ligu uradio,kome ce oni da ublaze ba ista,kako....rukavicama,maskama...ublazuju ko posljedice....de probudite se iz sna kojeg sanjate..
Cuj neka pomogne svima....pa kako svima odjednom...znas koje su to pare,svima po busjen trave jel....Boze sacuvaj,uostalom napisao sam dole ispod da se zezam,da me samo zanima nacin potrosnje tog novca,jer je nam savez poznat po kriminalu i lopovluku...Ali mora se nac pametnjakovic da nesto prozbori,ko fol nesto...I ko ce drugi nego Velezovac,neka dadnu vama oci gladne,nemoze niko post napisat od vas

- svrakino1921
- Kontakt:
Klubovi koji od svojih gradova iz gradskih buđeta dobiju blizu milion maraka i jos im uz to gradovi redovno servisiraju porezni dug u mjesecnim ratama-reprogram
Da sad dobiju i ovaj vid pomoci od Uefe stvarno nema smisla
Ma hajte molim vas
To je pomoc NFSBiH
Ma hajte molim vas
To je pomoc NFSBiH
Sto pitas kad sve znas?Sviuodbranu je napisao/la: ↑28 apr 2020, 08:54Znas sta znaci sarkazam,ne znas....Napises nesto odma se jave ljudi da pametuju,nesto se nadmudruju.
Cuj neka pomogne svima....pa kako svima odjednom...znas koje su to pare,svima po busjen trave jel....Boze sacuvaj,uostalom napisao sam dole ispod da se zezam,da me samo zanima nacin potrosnje tog novca,jer je nam savez poznat po kriminalu i lopovluku...Ali mora se nac pametnjakovic da nesto prozbori,ko fol nesto...I ko ce drugi nego Velezovac,neka dadnu vama oci gladne,nemoze niko post napisat od vas![]()
Koji imas problem sa velezovcima?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Beduin
- Kontakt:
Takvim klubovima i treba dati, kao neku vid podrske i satisfakcije gradovima da jos vise ulazu.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 09:20Klubovi koji od svojih gradova iz gradskih buđeta dobiju blizu milion maraka i jos im uz to gradovi redovno servisiraju porezni dug u mjesecnim ratama-reprogram
Ma hajte molim vas
To je pomoc NFSBiH
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Tebe ja nista pitao nisam,koliko se sjecam nisam tvoj post citirao,niti me zanimalo tvoje misljenje uopste..Sam se nameces.mozak je napisao/la: ↑28 apr 2020, 10:21Sto pitas kad sve znas?Sviuodbranu je napisao/la: ↑28 apr 2020, 08:54Znas sta znaci sarkazam,ne znas....Napises nesto odma se jave ljudi da pametuju,nesto se nadmudruju.
Cuj neka pomogne svima....pa kako svima odjednom...znas koje su to pare,svima po busjen trave jel....Boze sacuvaj,uostalom napisao sam dole ispod da se zezam,da me samo zanima nacin potrosnje tog novca,jer je nam savez poznat po kriminalu i lopovluku...Ali mora se nac pametnjakovic da nesto prozbori,ko fol nesto...I ko ce drugi nego Velezovac,neka dadnu vama oci gladne,nemoze niko post napisat od vas![]()
Koji imas problem sa velezovcima?
- svrakino1921
- Kontakt:
I treba gradovi da im i plate povratne avio karte kad idu na pripreme u TurskuBeduin je napisao/la: ↑28 apr 2020, 10:32Takvim klubovima i treba dati, kao neku vid podrske i satisfakcije gradovima da jos vise ulazu.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 09:20Klubovi koji od svojih gradova iz gradskih buđeta dobiju blizu milion maraka i jos im uz to gradovi redovno servisiraju porezni dug u mjesecnim ratama-reprogram
Ma hajte molim vas
To je pomoc NFSBiH❤
- Beduin
- Kontakt:
Treba Slobodi da plate, a ne Celiku koji ima tajkuna kojeg vole navijaci.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 11:01I treba gradovi da im i plate povratne avio karte kad idu na pripreme u TurskuBeduin je napisao/la: ↑28 apr 2020, 10:32Takvim klubovima i treba dati, kao neku vid podrske i satisfakcije gradovima da jos vise ulazu.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 09:20Klubovi koji od svojih gradova iz gradskih buđeta dobiju blizu milion maraka i jos im uz to gradovi redovno servisiraju porezni dug u mjesecnim ratama-reprogram
Ma hajte molim vas
To je pomoc NFSBiH❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nazalost Celiku ne bi pomogao ni kompletan iznos od UEFA, klub su dali strancu a da prethodno nisu napravili nikakvo zakonsko rjesenje, tek tako neki Fudo dao klub nekom turcinu koji kao nije znao da klub nije zakonski uredjen da bi ga mogao kupiti ili dobiti. Velika steta je nacinjenja za BiH fudbal. Jos malo pa ce nam zemljoradnicke zadruge imati privatne klubove u ovoj PL.
🔴⚫️
"Prvenstvo treba nastaviti i da se sve riješi na zelenom terenu. UEFA i NSBiH su saglasni da se sezona završi do 3.avgusta ako Covid 19 to dozvoli. I zato nisam zato da se žuri s nastavkom sezone. Mišljenja sam a to ću i danas predložiti da se sezona može nastaviti krajem juna i da se prvenstvo završi do kraja jula u ritmu srijeda-subota", kazao je Vugdalić.
Vugdalicu, nista ne predlazi Boga ti
Vugdalicu, nista ne predlazi Boga ti
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Možda ovaj prijedlog TC nije loš jer bi se do tada vjerovatno i navijačima omogućilo da gledaju utakmice.
https://fktuzlacity.com/ne-treba-zuriti ... jBOv2jXiQM
https://fktuzlacity.com/ne-treba-zuriti ... jBOv2jXiQM
Ako ce vecina poceti krajem maja, pocetkom juna ne znam sto bi mi cekali kraj juna.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.