Danas zaustave koga hos, sta ce tad Miroslav Kruzik bio PG, Adnan Guso centra igro.
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Jordanov "motivirajući" govor u svlačionici nakon što je četvorka King imao jedan skok u tri utakmice:
“Listen to this. You ever hear of a guy, six-eleven maybe and two hundred sixty pounds, a guy big and fat like that and he can’t get but two rebounds, if that many, running all over the damn court and he gets two rebounds? Big guy like that and he gets one rebound. Can’t even stick his ass into people and get more than that. Big, fat, fat guy. One rebound in three games. Power forward. Maybe they should call it powerless forward."
Kad je Pippen zbog navodne migrene propustio važnu utakmicu protiv Detroita kad bi poslije igrao lošu utakmicu Mike mu je znao dobacivati: "Opet te uhvatila ona glavobolja, Scottie?"
Goat lider.
“Listen to this. You ever hear of a guy, six-eleven maybe and two hundred sixty pounds, a guy big and fat like that and he can’t get but two rebounds, if that many, running all over the damn court and he gets two rebounds? Big guy like that and he gets one rebound. Can’t even stick his ass into people and get more than that. Big, fat, fat guy. One rebound in three games. Power forward. Maybe they should call it powerless forward."
Kad je Pippen zbog navodne migrene propustio važnu utakmicu protiv Detroita kad bi poslije igrao lošu utakmicu Mike mu je znao dobacivati: "Opet te uhvatila ona glavobolja, Scottie?"
Goat lider.
Hvala Alemu sto nam je indirektno potvrdio da je LBJ igrao u jacoj konkurenciji od MJa 

-
- Kontakt:
Čuj zaustave, pa Brandon fucking Jennings da na utakmici 55 poena

Čuj Jennings , frajer u Italije nije mogao prebaciti 15 poena

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa? Pokazuje skill i fuckin Jenningsa, a bum, tad bi bio starter konstatni.bombaysaphire je napisao/la: ↑28 apr 2020, 17:35Čuj zaustave, pa Brandon fucking Jennings da na utakmici 55 poena![]()
![]()
![]()
Čuj Jennings , frajer u Italije nije mogao prebaciti 15 poena![]()
![]()
Man to man coverage, ne moze biti lakse za igrat.
Svi ovi role igraci starteri tad, danas bi mahali peskirom bili 10-14 igraci ekipa.
preuveličavaju se danasnji mahaci peskira
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Zajebava se Alem. Toni Kukoc bi danas bio superstar.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Pa Toni bi i u onoj eri bio bolest igrac da nije dosao u Bullse i bio maksimalno prilagodjen timskim potrebama.
alemsa je napisao/la: ↑28 apr 2020, 16:30Jordanu je bilo bolje da nije izdavao ovaj dokumentarac. Isto da stsvis Dzeku u premier ligu BiH. Pola tih igraca danas bi prodavali sladoled, bili konobari, ili u najboljem skucaju bi mahali peskirom. Onda kad detaljnije pogledas plays (proslo je vremena kad sam se podsjetio na taj period), obicni screen i roll, screen n pop ih izbije iz cipela, bez zone, bez suta. Oko njega izgledali k'o levati koji ne znaju sta da rade.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Šta će Jordan nabijač amatera,Ben Simmons bolji od njega
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
E moj jarane u kojem ti univerzumu zivis pa da poredis Lukinu ofanzivu sa Hardenovom. Luka je vec sad Petrovic za Hardena.
Neko rece Jordanova igra nista posebno? Ma dajj.
I ovi sto Lebrona porede sa Jordanom - hmhm.
Neko rece Jordanova igra nista posebno? Ma dajj.
I ovi sto Lebrona porede sa Jordanom - hmhm.
dobre guzove ima Belma
Recenica pogresna na toliko nacina.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
hahahhaha Harden je bolji od svih europskih igrača ikad
a kakve sve blasifemije se neće pročitati ovdje
previše sam riječi iskoristio
trebao sam napisati samo ok boomer
a kakve sve blasifemije se neće pročitati ovdje
previše sam riječi iskoristio
trebao sam napisati samo ok boomer
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Od Dirka moze bit bolji samo u nabijanju statistike.
Luka bukvalno losija verzija Brade, k'o Kobe Jordana
Petrovic je dosao u Portland i napustijo ga, jer nije uspeo da nametne svoj kvalitet.
A znamo sta se je desilo sa starting5 u Dallasu par meseci nakon akvizicije Doncica. Eno jih jedan u NY, drugi u Brroklynu, treci u Bucksima, cetvrti u Kingsima, a niti jedan neke ozbiljne minutaze.
Brada je bolja verzija Mela. Sto znaci nema titula NBA. Nije bre šampion, niti ce ikad biti.
dobre guzove ima Belma
Da vam neko da izbor izmedju dvadesetogodisnjeg Hardena i Luke, da oko njih gradite ekipu za narednih 10-15 godina, koga bi izabrali?
S tim da znamo kako ce Harden izgledati za 10 godina od tada, dok za Luku i dalje ne znamo plafon, vec vidimo sta radi sa 20 godina.
S tim da znamo kako ce Harden izgledati za 10 godina od tada, dok za Luku i dalje ne znamo plafon, vec vidimo sta radi sa 20 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.