Ne vjerujem da će kviz obuhvatati kameno doba.coelho41 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:23ja sam čuo da lpool nije osvojio titulu 30 godina, hoćel biti toMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:21Ne znam kakvi ste sta historijom, to bi mogao ovih dana?
SS.ba Kviskoteka
Moderator/ica: insider
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: SS.ba Kviskoteka
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
uz slobodu naravnocoelho41 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:23ja sam čuo da lpool nije osvojio titulu 30 godina, hoćel biti toMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:21Ne znam kakvi ste sta historijom, to bi mogao ovih dana?
reklamiraju ga cesto sa tourovima po dunavu iz nekog razloga iako nije ni blizuLlullSergio je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:22Sad sam na google maps maksuz prolazio kroz svaki grad kroz koji Dunav ide sve do Srbije. Nema Ceske **** joj mater,a bio sam haman siguran da ide.![]()
Jos kontam da je i Prag na Dunavu![]()
Ademaga MesicEpidaurus je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:23Napravi jedan od istaknutim Hrvatima, da ne kazem ustasama iz Tesnja.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:21Ne znam kakvi ste sta historijom, to bi mogao ovih dana?
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
E jesi me syebo za Slobodu, nas dragi Allah nije pogledo od Ćire Blaževića.
Poziv za hemiju: 230917
Hansi Flick - Hemija Fancy
Poziv za hemiju: 230917
Hansi Flick - Hemija Fancy
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Bio sam prilicno siguran da nesto sitno prolazi al sam pogledao i vidim da je Dunav ispod. Ovo bih razvalio u osmom il devetom srednje kad sam spavao na atlasu, od tada atlasa nisam vidio a ni geografijeLlullSergio je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:22Sad sam na google maps maksuz prolazio kroz svaki grad kroz koji Dunav ide sve do Srbije. Nema Ceske **** joj mater,a bio sam haman siguran da ide.![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Može jedino ako Besko neće igrati, nije fer sa njim se nadmetati u tomeEpidaurus je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:23Napravi jedan od istaknutim Hrvatima, da ne kazem ustasama iz Tesnja.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:21Ne znam kakvi ste sta historijom, to bi mogao ovih dana?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- legenda reala
- Kontakt:
ma moze se napraviti, al meni nije cilj da s wikipedije postavljam pitanja jbgbulbasor je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:17Upravu si i to.legenda reala je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:14ma ponestaje i pitanja, evo od juce skucko jedva 19 pitanja
Ja danas 25, ali mislim da su kvalitetna. Ocekujem te u 22:00. Ide mix, ovaj put najmanje sporta.
ma tu sam igracu dok hemiju odigramo
a ne bi me iznenadilo da si ti pa igraš svoje kvizove
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Napravi da i ja rahat ucestvujem... glupo mi je bilo ucestvovat na moja 3 kviza iz historije.... samo sto vise rata na prostoru NDH i II Svj rata opcenito...MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:21Ne znam kakvi ste sta historijom, to bi mogao ovih dana?
Pa normalno kad si 9 godina isao u srednjuharden je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:26Bio sam prilicno siguran da nesto sitno prolazi al sam pogledao i vidim da je Dunav ispod. Ovo bih razvalio u osmom il devetom srednje kad sam spavao na atlasu, od tada atlasa nisam vidio a ni geografijeLlullSergio je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:22Sad sam na google maps maksuz prolazio kroz svaki grad kroz koji Dunav ide sve do Srbije. Nema Ceske **** joj mater,a bio sam haman siguran da ide.![]()
![]()
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Au zar su 3 bila, da ih nemas slucajno da vidim pitanja da ne ponavljam?Kompromis je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:27Napravi da i ja rahat ucestvujem... glupo mi je bilo ucestvovat na moja 3 kviza iz historije.... samo sto vise rata na prostoru NDH i II Svj rata opcenito...MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:21Ne znam kakvi ste sta historijom, to bi mogao ovih dana?
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Prvi hrvatski cvjetic forumaOsim13 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:26Može jedino ako Besko neće igrati, nije fer sa njim se nadmetati u tomeEpidaurus je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:23Napravi jedan od istaknutim Hrvatima, da ne kazem ustasama iz Tesnja.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:21Ne znam kakvi ste sta historijom, to bi mogao ovih dana?
koji je kod za kviz u 22 i 30,domaci film,uslovno receno domaci
Mogu ti pustiti... doduse prvi je mix sa geografijom ali je uglavnom historija... 2. dva su historija... pustim ti kad hoces...MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:28Au zar su 3 bila, da ih nemas slucajno da vidim pitanja da ne ponavljam?Kompromis je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:27Napravi da i ja rahat ucestvujem... glupo mi je bilo ucestvovat na moja 3 kviza iz historije.... samo sto vise rata na prostoru NDH i II Svj rata opcenito...MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:21Ne znam kakvi ste sta historijom, to bi mogao ovih dana?
Osnovne* typo, jel ti sad laksebulbasor je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:28Pa normalno kad si 9 godina isao u srednjuharden je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:26Bio sam prilicno siguran da nesto sitno prolazi al sam pogledao i vidim da je Dunav ispod. Ovo bih razvalio u osmom il devetom srednje kad sam spavao na atlasu, od tada atlasa nisam vidio a ni geografijeLlullSergio je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:22
Sad sam na google maps maksuz prolazio kroz svaki grad kroz koji Dunav ide sve do Srbije. Nema Ceske **** joj mater,a bio sam haman siguran da ide.![]()
![]()
![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
koji je kod za kviz u 22 i 30,domaci film,uslovno receno domaci
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Književnost - repriza za one koji su propustili je u 23.30. Čeka se kod od @S-Y-L-A-R.
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 28 apr 2020, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
22h
I šta ona sa tetovažama bolja od moje Sare.
"We need to suffer. And we need to fight."
Onaj osjecaj kad su ti svi odgovori logicni i moguci...
pogotovo one slike necega...
Joj patnje pročitati neka pitanja na brzinu. Pogotovo na početku. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 4 gosta.