SS.ba Kviskoteka
Moderator/ica: insider
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Re: SS.ba Kviskoteka
Zahvaljujem
Ne bih da ti Saru vrijeđam, ali nije ni do koljena onoj. Ako te Sara bude šta pitala ne spominji ništa.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa pogotovo je onda glupo pitanje obzirom da je i NK Zagreb igrao prvu ligu Jugelegenda reala je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:52zagreb imo jedan tim u prvoj ligi, Sa i Bg vise
ja vala konto bg uljez on jedini ima prvaka evrope u fudbalu ovi ostali u kosarci samo
To je to. Samo ja nisam mogao 5 nikako kad opet bude stranica teorije.bodi123 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:51Isti sam i ja bio ovamo kod naše Edine
Teorija i usmeni kec, cvaja jedva
Dodje kontrolni zadaci i to jedini u razredu 5 dobijem oni štreberi trice četvorke kae kako ti tako![]()
Veće šanse bih imao da je stavio: Tačan odgovor je: A, B, C. 300 stvari je moglo biti.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Dabogda samo lizao tetovaže onoj tvojoj kad ti je tako dobra.
232383
"We need to suffer. And we need to fight."
o cemu je ovaj u 22 ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ljudi moji zasto je nebo crveno na zalasku nego zato sto crvena najvise dobacuje od svih boja

nije to to, ovi brojevi su pozicije supstituenata u nazivu spoja, a vrste veze se klasificiraju sa sufiksima -an, -en, -in
Ovo je rat !
Upadaj, igramo !
Edit : Izašao nakon petog pitanja, ko će čekati po 10 sekundi za novo
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bjorn Borg Preview 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- LlullSergio
- Kontakt:
Glupe greske..bas se nerviram veceras 
syeba me hamburg
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Koliko traje ovaj od pola 11, moram u 11 u gradu biti tkd znam mogu li stići?
"We need to suffer. And we need to fight."
Je.bi me ako na Helcinom kvizu neki dan prvi premijer federacije nije bio Izudin Kapetanovic
Dobra pitanja, bilo je dosta zanimljivih i raznovrsno ali nekako previse vremena. Imao sam osjecaj da se dosta pitanja moglo izguglati ko nije na mobitelu.
Cestitke svima
Cestitke svima
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
To bio kviz iz hemije?bodi123 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 21:51Isti sam i ja bio ovamo kod naše Edine
Teorija i usmeni kec, cvaja jedva
Dodje kontrolni zadaci i to jedini u razredu 5 dobijem oni štreberi trice četvorke kae kako ti tako![]()
Jebote, pa i meni je ta Edina predavala u prvom, jedna od dražih profesorica bila. Kasnije valjda zatrudnjela, pa došla neka nova u drugom. Tad sam i prestao voliti hemiju.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- __Liedson__
- Kontakt:
I ja sam se zaletio
Zadnja izmjena: __Liedson__, dana/u 28 apr 2020, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Top 3 dok ne dodjoše glupe zone u Rusiji maloprije bilo i fulim od tad lupao samo 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Bing [Bot], filip13, Goalgetter i 4 gosta.