PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Kolko je na tom stadionu tekmi repki igrala? Pusti se suplje nek se ulaze u drzavnu imovinu a ne u vas stadion kako ga zovete,otima nam levat pare za vasu imovinu. Nek uloze u gradaki stadion uostalom nema sta Alaim da kaze znqmo odlicno koliko pomazu i koliko su pomagali,nekad se u Vogoscu moralo otic plus mi placamo koristenje tog istog stadiona tako da opet to sto pricas nemq nikakve podloge.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne bordo djecacezagor1987 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 16:58Kolko je na tom stadionu tekmi repki igrala? Pusti se suplje nek se ulaze u drzavnu imovinu a ne u vas stadion kako ga zovete,otima nam levat pare za vasu imovinu. Nek uloze u gradaki stadion uostalom nema sta Alaim da kaze znqmo odlicno koliko pomazu i koliko su pomagali,nekad se u Vogoscu moralo otic plus mi placamo koristenje tog istog stadiona tako da opet to sto pricas nemq nikakve podloge.
On nije levat
On ulaze u nas stadion da bi njegova opcina kroz reprezentativnu utakmicu dobila mnogo vise
Kada nam poklone stadion kao sto su vama, tek onda mozete pricati o nekoj pomoci. Jos su vam poslije i renovirali stadion a nece svoj renovirati za koji posteno placamo rentanje.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 17:01Ne bordo djecacezagor1987 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 16:58Kolko je na tom stadionu tekmi repki igrala? Pusti se suplje nek se ulaze u drzavnu imovinu a ne u vas stadion kako ga zovete,otima nam levat pare za vasu imovinu. Nek uloze u gradaki stadion uostalom nema sta Alaim da kaze znqmo odlicno koliko pomazu i koliko su pomagali,nekad se u Vogoscu moralo otic plus mi placamo koristenje tog istog stadiona tako da opet to sto pricas nemq nikakve podloge.
On nije levat
On ulaze u nas stadion da bi njegova opcina kroz reprezentativnu utakmicu dobila mnogo vise
- svrakino1921
- Kontakt:
fks74 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 17:40Kada nam poklone stadion kao sto su vama, tek onda mozete pricati o nekoj pomoci. Jos su vam poslije i renovirali stadion a nece svoj renovirati za koji posteno placamo rentanje.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 17:01Ne bordo djecacezagor1987 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 16:58Kolko je na tom stadionu tekmi repki igrala? Pusti se suplje nek se ulaze u drzavnu imovinu a ne u vas stadion kako ga zovete,otima nam levat pare za vasu imovinu. Nek uloze u gradaki stadion uostalom nema sta Alaim da kaze znqmo odlicno koliko pomazu i koliko su pomagali,nekad se u Vogoscu moralo otic plus mi placamo koristenje tog istog stadiona tako da opet to sto pricas nemq nikakve podloge.
On nije levat

Jel kontas druze da si malo mentalno zaostao i koliko si glup? Al ozbiljno?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Dokle ide mitomanija.

Slučajno sam načuo danas kako gospoda iz saveza vrše primopredaju vlasti. Gospodin Zeljković će pomoći FK Sarajevo da titulu osvoji ove sezone, van zelenog terena, a gospoda u savezu bliska FK Sarajevo će pomoći FK Borac da bude prvak iduće sezone.
U sve su uključene i stranke na vlasti. Iza FK Sarajevo stoji stranka SDA, dok je sponzor FK Borac gospodin Dodik i SNSD.
Jadno i žalosno.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Hahaha, ali pazi, slučajno načuo, hahahaHordasOdMalena je napisao/la: ↑28 apr 2020, 20:24Dokle ide mitomanija.![]()
![]()
Slučajno sam načuo danas kako gospoda iz saveza vrše primopredaju vlasti. Gospodin Zeljković će pomoći FK Sarajevo da titulu osvoji ove sezone, van zelenog terena, a gospoda u savezu bliska FK Sarajevo će pomoći FK Borac da bude prvak iduće sezone.
U sve su uključene i stranke na vlasti. Iza FK Sarajevo stoji stranka SDA, dok je sponzor FK Borac gospodin Dodik i SNSD.
Jadno i žalosno.
Ma treba njima dat titulu nema veze što su drugi. Zaslužili su zbog ovoga, hahaha
since 1973
HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 apr 2020, 20:24Dokle ide mitomanija.![]()
![]()
Jadno i žalosno.

-
- Kontakt:
ja bih prije rekao da je to konobar s frizurom zinedina zidana
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Donio im kahvu i slucajno nacuo. Jos da je snimio na telefon, bilo bi odlicno.

-
- Kontakt:
![]()
Jadno i žalosno.

Svi su protiv njih. Ne daju im da disu

Znaci štrumf opr'o usi....HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 apr 2020, 20:24Dokle ide mitomanija.![]()
![]()
Jadno i žalosno.

Vala, neka sam i to doživio...

- samoOlimpick
- Kontakt:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
reCe sKorO sa DzeKoM na aVaTaRu
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
J.bo te gdje god je koji lopov, sa njima je povezan. Sada ce Fikret podijeliti plate.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
![]()
Jadno i žalosno.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.