Ne brini, fulili smo i mi koji jesmo
Čitam pitanje ispod prvi odgovor Autobuska stanica, i klikćem kad dole brat na zadnje stavio i željezničku stanicu koja je odmah do autobuske al bliža zgradi VZB
alal ti vera brat pitar
Moderator/ica: insider
Ne brini, fulili smo i mi koji jesmo
Bio je predsjednik neke politicke stranke u Srbiji valjda, Emir je u SDA, Mirvad je ministar. Zbog toga je bio hint: sda hdz sbb(politicke stranke)LlullSergio je napisao/la: ↑28 apr 2020, 22:41De mi objasni ovo za Jasnu Diklic i ovo za ove stranke.
Kakve veze Sergej Trifunovic ima ?![]()
Sergej je jedan od lidera opozicije u Srbiji, Rile i Emir kod nas u politici odavno.LlullSergio je napisao/la: ↑28 apr 2020, 22:41De mi objasni ovo za Jasnu Diklic i ovo za ove stranke.
Kakve veze Sergej Trifunovic ima ?![]()
Jos da je ubacio Zmaja u racunicu
Samo Milanov gubitak se moze usporedit s njegovim. Talenat kakvog BiH muzicka scena nije imala.
Gledam te na tabeli i izlazi pitanje za Trebinje zadnje tebi ko kec na desetku, vidim prvi odgovaras, reko u sebi neko bi mogo bit je.ban
ja krhno zbog one "iznad Tešnja zora sviće", a taman on i jes glumio tuTrebinjac94 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 22:46Mogu da se kladim da sam gledao Enisa kako priča da je rođen u Doboju, a ne u Tešnju ali ko će ga sad znat.
I tamo preko puta onaj BBSPuma je napisao/la: ↑28 apr 2020, 22:46Jos da je ubacio Zmaja u racunicu![]()
Jedna od najboljih scena exyu filmova.