prisonbreak je napisao/la: ↑28 apr 2020, 20:27
killafrommanilla je napisao/la: ↑28 apr 2020, 20:17
I ti bi bio zadovoljan da ti je dosao Azmie nakon svega sto je uradio Slobodi? Pa taj bi vas lik ugasio nakon 2 godine na ovo trenutno stanje jebote
Niko ne garantuje, ali je odredjena satisfakcija da znate da ste pokusali posteno. Ruku na panj da bi se ukljucili svi ljudi Zenice, jer zenica kakva je da je - zivi Celik. Tu pricu bi mogli iznijeti glatko, i bilo bi podrske sa svih strana.
Tezak put, mozda bi vam trebalo 10 godina, ali bi izdobrilo, ima Zenica sposobnih, mladih ljudi, to je bio NGG. Samo ocito ima i puno "fuada" isto
Ja znam da je Azmir spasio Slobodu. A ovi Tuzlaci sto pisu je suplja prica. Uveo ih u PL, vratio je dosta dugovanja, ostavio im neka dugovanja, daleko najbolje su stajali dok je on bio tu. Njega je **** politika sje*bala u Tuzli.
Ja licno najvise bih volio da krenemo od kantonalne lige, i da to pokusamo, al sve je to upitno, kao sto je upitno i sa ovim 'politickim' opcijama.
Sve je to izgledalo super na oko, rezultatski.
Nije on vratio centa, nego akumulirao dug sebi. Druga stvar, ukupni dug Slobode je veci za skoro milion nakon njega od toga 700 000 novog poreznog duga. Kupio je bus, upisao Slobodi pozajmicu, bus registrovao na svoju firmu, i dao ga Slogi.
Racunaj sam, koliko nas je igraca tuzilo iz njegove ere....
Evo i sada ova afera u Slogi, i tuzbe to je sine sazrilo da sipa zaviri u Slogu..
Svi smo mi njega podrzavali i izgledalo je da i nama "svice "ali ku rko Murate.
Nema tu investitora bez jasnog zakona. Uzimas klub...ok pasa moj. Uzimas klub kakav jeste preuzimas komplet dug, prilazes dokaze i sretstva kojima ces raditi, povracat dugove.
Tako ide u svijetu. A kod nas daj klub ali necu dugove, hocu klub ali vi vracajte porez...
Ljudi tako to ne ide, to samo u BiH moze.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".