hehe nikadlegenda reala je napisao/la: ↑29 apr 2020, 01:17jedva cekam da coelho napravi o turbo folku da vidimo hocel Epi pobjediti![]()
SS.ba Kviskoteka
Moderator/ica: insider
Re: SS.ba Kviskoteka
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Turbofolk dok sam ja komesar bojkotujemo. 
"We need to suffer. And we need to fight."
Vodim te u Dorian kad dodjes,da vidis sta su zene sumnjivog morala 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
babuka
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
18:30 @kompromis - heraldika i zastave xxxxx
22:00 @gollum - fudbalske zanimljivosti 226400
22:30 @Donnie Darko - Nauka 231705
23:00 @Geerroo - Film 231136
23:30 @Osim13 - Muzika xxxxxx
22:30 @Donnie Darko - Nauka 231705
23:00 @Geerroo - Film 231136
23:30 @Osim13 - Muzika xxxxxx
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ako ja zavrsim svoj za II sv. rat do sutra mozemo li to ubaciti u 19h ili 21
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
To je ono blizu Skenderije? Prošle godine na LiveStageu zamal da tu završim, srećom sam bio obučen isuviše klošarski za to.
"We need to suffer. And we need to fight."
- kraljttbvb
- Kontakt:
Treba jos jednu temu napraviti.
Jedna da bude kviz i sve oko kviza (kad ce biti koji, kodovi za kvizove i ostale tehnicke stvari), a druga tema kviz chat
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:

Je li ovo Osim u posti radi, markice na koverte lijepi
Hocete li da vam ja jedan iz vjere kviz napravim
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Danas ne pijem, da vas razbucam ko Rocco Mađarsku.
Može baš bi bio zainteresiran.kraljttbvb je napisao/la: ↑29 apr 2020, 06:58
Je li ovo Osim u posti radi, markice na koverte lijepi![]()
Hocete li da vam ja jedan iz vjere kviz napravim![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zainteresovan da i ti lijepis markice ko Osim ili za ovaj vjerski kvizHeller je napisao/la: ↑29 apr 2020, 07:16Može baš bi bio zainteresiran.kraljttbvb je napisao/la: ↑29 apr 2020, 06:58
Je li ovo Osim u posti radi, markice na koverte lijepi![]()
Hocete li da vam ja jedan iz vjere kviz napravim![]()
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
tu sam,velik mi posao to ,cini mi se neki za dva sata postave 30 pitanja,ne znam kad stignu sve to,laicki govoreci,nisam bas potkovan sa ovim stvarima,oko ove stranice myquiz,kad bi mi neko pomogao mozda bi i bilo kviza,prije kosarkaski nego iskljucivo nbaMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑29 apr 2020, 00:55Gdje je @filip da nam napravi nba kviz ionakl drzi temu zivom 5 godina
Ako iz glave sastavljas ne treba ti vise od 40-50min za 30-35 pitanja u zavisnosti samo kako kucas brzo... ja sastavim historiju od 60 pitanja za sat i po i jos napravim malu pauzu jer mi ne valja komp stolica pa da ne stetim kicmu...filip13 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 09:02tu sam,velik mi posao to ,cini mi se neki za dva sata postave 30 pitanja,ne znam kad stignu sve to,laicki govoreci,nisam bas potkovan sa ovim stvarima,oko ove stranice myquiz,kad bi mi neko pomogao mozda bi i bilo kviza,prije kosarkaski nego iskljucivo nbaMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑29 apr 2020, 00:55Gdje je @filip da nam napravi nba kviz ionakl drzi temu zivom 5 godina
@Rolman
Dobra su oba termina, ima igrača, ali je igraniji onaj u 21 posebno sad kad je Ramazan jer neki odu oko 19 npr po lepine ili malo prosetaju prije iftara... mada je i u 19 isto dobar termin...
Ti sastavi kvizfilip13 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 09:02tu sam,velik mi posao to ,cini mi se neki za dva sata postave 30 pitanja,ne znam kad stignu sve to,laicki govoreci,nisam bas potkovan sa ovim stvarima,oko ove stranice myquiz,kad bi mi neko pomogao mozda bi i bilo kviza,prije kosarkaski nego iskljucivo nbaMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑29 apr 2020, 00:55Gdje je @filip da nam napravi nba kviz ionakl drzi temu zivom 5 godina
Pitanje
A) B) C) D)
I šibni meni ja ću ga napravit na myquiz
Nullius in verba
ma vecinom preko googla,ne volim da bude i najmanje greškeKompromis je napisao/la: ↑29 apr 2020, 09:16Ako iz glave sastavljas ne treba ti vise od 40-50min za 30-35 pitanja u zavisnosti samo kako kucas brzo... ja sastavim historiju od 60 pitanja za sat i po i jos napravim malu pauzu jer mi ne valja komp stolica pa da ne stetim kicmu...filip13 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 09:02tu sam,velik mi posao to ,cini mi se neki za dva sata postave 30 pitanja,ne znam kad stignu sve to,laicki govoreci,nisam bas potkovan sa ovim stvarima,oko ove stranice myquiz,kad bi mi neko pomogao mozda bi i bilo kviza,prije kosarkaski nego iskljucivo nbaMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑29 apr 2020, 00:55Gdje je @filip da nam napravi nba kviz ionakl drzi temu zivom 5 godina
@Rolman
Dobra su oba termina, ima igrača, ali je igraniji onaj u 21 posebno sad kad je Ramazan jer neki odu oko 19 npr po lepine ili malo prosetaju prije iftara... mada je i u 19 isto dobar termin...
misliš pošaljem ti u pp?Heller je napisao/la: ↑29 apr 2020, 09:46Ti sastavi kvizfilip13 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 09:02tu sam,velik mi posao to ,cini mi se neki za dva sata postave 30 pitanja,ne znam kad stignu sve to,laicki govoreci,nisam bas potkovan sa ovim stvarima,oko ove stranice myquiz,kad bi mi neko pomogao mozda bi i bilo kviza,prije kosarkaski nego iskljucivo nbaMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑29 apr 2020, 00:55Gdje je @filip da nam napravi nba kviz ionakl drzi temu zivom 5 godina
Pitanje
A) B) C) D)
I šibni meni ja ću ga napravit na myquiz
Aha
Nullius in verba
Ako stigneš šibni ovdje.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.