Epidaurus je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:34
Lazes prijatelju. Psovao nikad nikom nisam. Malo je jadno da jedan vjernik laze dok posti.
Ako si toliko zainteresovan kakva mi je situacija u kuci, slobodno se javi pa ti dam kontakt od roditelja da se i sam uvjeris. Tim pokusajima da provuces neke uvrede na racun roditelja ispadas samo jos veci jadnik.
Kao prvo nismo prijatelji
Ako želiš da me upoznaš nije problem, javi se kad dođeš u Zenicu i pijemo kafu, upoznali su me i drugi forumaši, ništa strašno
Ja nemam potrebe da lažem, znam šta sam čitao (a to će potvrditi i ostali koji poznaju tvoj modus operandi, dakle većina ljudi sa NBA pdf-a), vrijeđao si okolo koga si stigao, čim neko ne dijeli mišljenje kao ti i nemaš drugog argumenta krećeš sa vrijeđanjem.
Epidaurus je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:34
Kad si nam vec toliko pametan i obrazovan, kako nisi uspio odgonetnuti gdje je to zakazalo u tvom slucaju pa si nesposoban pricati sa osobom suprotnog spola?
Nisam rekao da sam pametan, nemoj da mi stavljaš riječi u usta
Nisam ni nešto naročito obrazovan, jer fakultet danas može svako završiti, tako da to nije neko posebno dostignuće.
A što se tiče toga, ja nisam imao problem pričati sa ženama u globalu, nego problem naći curu, to su dvije različite stvari, ali niko se nije naučan rodio. To je znanje koje stičeš iskustvom, a ja ga nisam imao, i nije mi to problem priznati. Danas to nije neki prblem, danas je problem naći onu pravu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..