Jeste za takva pitanja, ali takvih ti je 10%. Da vidiš kad ti kapiten ili koeljo zavrnu čarlamu, ni prekosutra nisi siguran o čemu se radi a ne za 6 sekundirektalnialpinizam je napisao/la: ↑29 apr 2020, 19:30Virto, nemaš šta čitati tu, ako znaš...![]()
Kad vidiš da piše npr. glavni grad:
Sveti Vincent I Grenadini, odgovori kakvi god da su, meni je dovoljno 2-3 sekunde samo da kliknem.![]()
SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
haris123456789
- Kontakt:
Ma realno i nije neki bauk znati sve glavne gradove pogotovo ako imas ponudjene odgovore.rektalnialpinizam je napisao/la: ↑29 apr 2020, 19:33Drug moj, očito si slabo informisan.
Nekad su bila državna prvenstva iz geografije, prije 15-20 godina.
Trebali ići i na evropsko/svjetsko, pa nešto su valjda ti organizatori ukenyali i nije se išlo...
-
rektalnialpinizam
- Kontakt:
Pa opklada sa Epijem je samo o glavnim gradovima i to isključivo manje poznatim, onim najtežim, koje 90+% ljudi ne zna kad ga pitaš bez ponuđenih odgovora.Virtu4l je napisao/la: ↑29 apr 2020, 19:35Jeste za takva pitanja, ali takvih ti je 10%. Da vidiš kad ti kapiten ili koeljo zavrnu čarlamu, ni prekosutra nisi siguran o čemu se radi a ne za 6 sekundirektalnialpinizam je napisao/la: ↑29 apr 2020, 19:30Virto, nemaš šta čitati tu, ako znaš...![]()
Sveti Vincent I Grenadini, odgovori kakvi god da su, meni je dovoljno 2-3 sekunde samo da kliknem.![]()
Ako me misli dobiti, mora mu biti 100% učinak od tih npr 20-25, max 30 država.
Čak i najbolje da se odgovori upišu, još jače, to je znanje.
Hoćete da ja sastavim, da testirate koliko znate, a ja Bgm ću sastaviti sve iz glave.
-
haris123456789
- Kontakt:
na kom polju si jos jakrektalnialpinizam je napisao/la: ↑29 apr 2020, 19:42Pa opklada sa Epijem je samo o glavnim gradovima i to isključivo manje poznatim, onim najtežim, koje 90+% ljudi ne zna kad ga pitaš bez ponuđenih odgovora.Virtu4l je napisao/la: ↑29 apr 2020, 19:35Jeste za takva pitanja, ali takvih ti je 10%. Da vidiš kad ti kapiten ili koeljo zavrnu čarlamu, ni prekosutra nisi siguran o čemu se radi a ne za 6 sekundirektalnialpinizam je napisao/la: ↑29 apr 2020, 19:30
Virto, nemaš šta čitati tu, ako znaš...![]()
Ako me misli dobiti, mora mu biti 100% učinak od tih npr 20-25, max 30 država.
Čak i najbolje da se odgovori upišu, još jače, to je znanje.
Hoćete da ja sastavim, da testirate koliko znate, a ja Bgm ću sastaviti sve iz glave.![]()
Kod mene je 7 sekundi osim ako nisu malo duža pitanja.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- legenda reala
- Kontakt:
Ma gotovo je ovo, možete ugasiti i ligu sad će Ševko uništiti sve ovo ubjeđivanjem da je on najpametniji i sl
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovaj reklatni neki novi forumas ili ima samo novi nick?
Ajde Sevko po 50 za glavne gradove i onda jos po 50 opce znanje. Smijes li?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ja ću vam pitanja postaviti. Al ne u maniru glavni grad Ugande nego da malo koristite mozak. Jest teško napamet upamtit glavne gradove.

TO STE VI GLUPI PA NE KONTATE
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
ne otkrivaj ovako javno slabe tačke
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja sam za maratonske borbe, igrajte ligu i ko koga nadjača jači je. Yebo kratke trke.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
haris123456789
- Kontakt:
Kad ce pitanja da angazujemo spaha “Odlična lopta. Samo da je bila brža i viša”. da komentarise....
Jest teško ševći bilo glavne gradove pogađat, čitava Afrika imala 4 glavna grada, Pariz, London, Madrid i Lisabon
Nullius in verba
-
rektalnialpinizam
- Kontakt:
Što kad si nemoćan, odmah okrećeš na svađu, nema potrebe, igramo se i to je to.legenda reala je napisao/la: ↑29 apr 2020, 19:48Ma gotovo je ovo, možete ugasiti i ligu sad će Ševko uništiti sve ovo ubjeđivanjem da je on najpametniji i sl
Niti sam ja najpametniji, niti sam to rekao, ja sam samo rekao ko me pobijedi na tom određenom polju ima 20€ od mene, Epi se javio i to je to.
Malo se uljudi buraz...
P.S. Epi od cca 25 kvizova iz raznih oblasti, što sam evo igrao ovdje, pod raznim imenima, bio sam u 18-19 komada #top10 ( pola od toga čak top5 ), a u 3 komada sam bio 11. i 13. i 16. mjesto mislim i na 2-3 nisam završio ili nisam igrao.
Znači sasvim dobro, jer bilo je sa bonusom koliko hoćeš, a spor mi net često.
Neću igrati ligu, igrao sam i bio 6. prvi kviz, pa su neki zato skočili za mjesto gore poslije obračuna, jer ja nisam registrovan.
Zadnja izmjena: rektalnialpinizam, dana/u 29 apr 2020, 20:03, ukupno mijenjano 3 puta.
Prevari ga nekad i falsifikovanje listica iz Premiera, ali niko nije savrsen.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..