Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Jesu ovo djecica naucila lekciju,sta 'vo bi pa iznose onog iz wigana na nosilima?Nisam vidio,prekide mi se konekcija,as tad 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
joj jes majstor ovaj persi
a vela utono uz imski san
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- -Paja
- Kontakt:
dva puta ga petom izbacuje 1 na 1 sa golmanom prvi put se zajebavo drugi put okliznuo.Faraon iz Visokog je napisao/la:joj jes majstor ovaj persi![]()
![]()
Dio Arsenala
Tata Persie-Paja je napisao/la:dva puta ga petom izbacuje 1 na 1 sa golmanom prvi put se zajebavo drugi put okliznuo.Faraon iz Visokog je napisao/la:joj jes majstor ovaj persi![]()
![]()

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- -Paja
- Kontakt:
Mogla bi se dobra kompilacija Velinih promasaja vecaras napraviti. Wilshere profesor!
Dio Arsenala
Mancho gubi 4:0
, ko ostaje osim nas i West Hama. Sad ide polufinale.
- _karabaja_
- Kontakt:
Ma nema potrebe da se dalje igra nebitno ko ostajeBosco je napisao/la:Mancho gubi 4:0, ko ostaje osim nas i West Hama. Sad ide polufinale.
United ispao vi osvajate i gotova prica
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Ako ne osvojimo ovaj kup preporučujem cijelom timu da izvrše kolektivno samoubivstvo u stilu nekih sektaških organizacija.
aha, mislim i dalje je ovo micky mouse cup ali bar da nas krene nekako, jos da je sad odrzati formu, dok manchester ne kiksa jednu, malo samopouzdanja da dobijuBosco je napisao/la:Ako ne osvojimo ovaj kup preporučujem cijelom timu da izvrše kolektivno samoubivstvo u stilu nekih sektaških organizacija.
- -Paja
- Kontakt:
Nije bitan trofej ovog kupa koliko je bitan moral nakon prvog trijumfa nove generacije topnika!
Dio Arsenala
Imate priliku da osvojite!!!...man.utd bilo dosadno da osvaja carling cup
!! To vam je jedinstvena prilika da i vi nesto osvojite "Bez provokacije" niste dugo!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Paja, kad se ponašaš normalno, fine komentare daješ. BTW.slažem se sa ovim-Paja je napisao/la:Nije bitan trofej ovog kupa koliko je bitan moral nakon prvog trijumfa nove generacije topnika!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Rado bih ga stavio al ne koristim ja jedini komp, imam buraza i sestre pa... Kad budem imao svoj laptop ( valjda nekad i pojeftini da ga ja mogu kupit sebi ) onda budem stavljao ovakve wallpaper-e 
gunnersu koliko vas je to jbt... xD sto nas ima masallah
XD btw sinoc dobra utakmica, vela se propisno ispromasivao, ali vidi se da ima potencijala(ipak nije lahko biti na pravom mjestu u pravo vrijeme) samo da malo prestane srati sa lobom...
Ima nas mašala, 4, hvala Bogu, sve ljepše od ljepšeg, i pametnije od pametnijeg
hehe
Nisam gledo utakmicu, nisam imao gdje al.po reakcijama vidim da Vela se trudi samo jbg.treba iskustva njemu još, treba on imat još utakmica u nogama. Veoma mi je drag igrač, neznam stvarno zašto al mi je drag
Nisam gledo utakmicu, nisam imao gdje al.po reakcijama vidim da Vela se trudi samo jbg.treba iskustva njemu još, treba on imat još utakmica u nogama. Veoma mi je drag igrač, neznam stvarno zašto al mi je drag
ja znam sto je meni drag, zato sto lobuje, inace arsenal uvijek imao dobre lob igrace
...
neka vas masallah, samo da ti nisi donji na toj listi pametnih i lijepih
(salim se XD )
neka vas masallah, samo da ti nisi donji na toj listi pametnih i lijepih
Jbg.izgleda da jesam, al sam najljepši
hehehe
I meni je drag zbog toga al i zbog nekakv lahkoće u igranju, vođenju lopte, uopšte nema neki strah, bar se meni tako čini.
P.S. sad će Bosco doći i nešto provalit
I meni je drag zbog toga al i zbog nekakv lahkoće u igranju, vođenju lopte, uopšte nema neki strah, bar se meni tako čini.
P.S. sad će Bosco doći i nešto provalit
ma nema bosca, bosco nesto u smogu, zadnji put vidjen kako se gusi...xD dobar je vela, samo jos malo da podigne nivo i biti ce odlican ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.