Dje, kako, sta? Koja tema je kviza bila?
A ne falis se. Usutio se ko da je bio 55, a ne u top 5
Ok, prijatelju.
Moderator/ica: insider
Dje, kako, sta? Koja tema je kviza bila?
Sportski brat moj ,boston bio organizator cini mi se ..
Dobar basDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 apr 2020, 03:11Kulesza je najsvestraniji sto sam vidio, doktor za sve zivo. Cojk nema slabosti.
Ma dobro,kad je sport u pitanju to opravdavam,**** sport ako nema prcanja i provociranja
Zavisi, ako si mlad i neiskusan tesko da ces parirati nekome ko je stariji. Covjek bude intelektualno kompletan sa svojih 30/40 godina, u svojim dvadesetim moras pognuti glavu i uciti od ostalih...
Ma da a i pitanje kakva su ti shvatanja,sta te zanima...ono licno se baziram na svoju profesiju i onda i nemam zelju da znam koliko je Jupiter udaljen od Marsa,ali da postujem ljude koji to znaju svakakoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 apr 2020, 03:23Zavisi, ako si mlad i neiskusan tesko da ces parirati nekome ko je stariji. Covjek bude intelektualno kompletan sa svojih 30/40 godina, u svojim dvadesetim moras pognuti glavu i uciti od ostalih...
u mene tečić keramičar živi zadnjih 15 godina u Sarajevu i baš sam primjetio svaki put kad smo negdje štemali nešto pita te ljudi kod kojih se radi odakle su , govori mi da je za to vrijeme upoznašo ne više od 15 pravih sarajlija , ne nekih auslandera ala kalesija
krkan
bilo koja disabled osoba ikad > Henderson
ili kad uvezes 2,3 netacna odgovora,pogledas sa strane epi i gerro 55 vec imaju ...mrs
Nisam ni trepnuo razlika 45 bodova
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 1 gost.