Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne znam da li se pisalo vec ali siguran sam 90% da reprogram kada se prekine onda se ne moze nastaviti po istim uslovima. Zbog toga je i izglasan novi zakon na inicijativu Gratza ako se ne varam. Ista situacija je bila 2014. kada je samo Zeljeznicar potpisao reprogram i isplacivao sa otpisom kamata. Sloboda je bila recimo zakasnila i onda je poreska diktitala uslove tj. kamate se otpisuju samo ako se obavezujes da isplatis sve u roku od godinu dana. Sto je sloziti cemo se za BiH uslove nemoguce. A otpis na regularni potpis na 10 godina je zakonski vremenski prosao vec davno.
U biti kamate se otpisuju tek kada isplatis sve rade za taj period kada su kamate i dolazile,fulaj par rata i kamate su tu opet. Ako ne placas doprinose dok placas reprogram poreska obara reprogram jer samo nabijas kamate dodatno
Novi izvjestaj ide za koji dan vjerovatno. Ne znam kako to niko ne prati recimo, ja to pratim dvije godine. Po tome znam da li Imamovic ide na gasenje Slobode, a uplatom rata mi dokazuje da ne ide.
U biti kamate se otpisuju tek kada isplatis sve rade za taj period kada su kamate i dolazile,fulaj par rata i kamate su tu opet. Ako ne placas doprinose dok placas reprogram poreska obara reprogram jer samo nabijas kamate dodatno
Novi izvjestaj ide za koji dan vjerovatno. Ne znam kako to niko ne prati recimo, ja to pratim dvije godine. Po tome znam da li Imamovic ide na gasenje Slobode, a uplatom rata mi dokazuje da ne ide.
- svrakino1921
- Kontakt:
I 800 000 maraka iz buđeta grada
I kazu ne ulaze se u sport
Svasta
A kad bi ih pitao a sta vi uradiste da se ne ugasi klub osim tog pracenja

I kazu ne ulaze se u sport
Svasta
A kad bi ih pitao a sta vi uradiste da se ne ugasi klub osim tog pracenja

- Beduin
- Kontakt:
Odmut je odlican forumas i pise ono sto zna iz prve ruke. Steelman ili tako nekako, vidi se da je oko kluba ili tribine duzi niz godina, jednostavno po postovima vidis da momak razumije dosta stvari i kad pise, onda ne stedi rijeci.avenija je napisao/la: ↑29 apr 2020, 19:01odmutnicaze1988 brat iskren uvijek bio 20 godina na tribini, ne pogadja nego jednostavno zna i pise ono sto zna a ne kao ovaj almir
bilo kako bilo izgleda da je nama jedini spas ponistenje sezone kao u nekim evropskim ligama, jes pickasto al valja glavu zivu sacuvat![]()
A po meni vjerovatno najjaci i medju obrazovanijim forumasima iz vasih redova je Valencia. Tacno momak zna sta pise, nacin razmisljanja i razumijevanja drustva, prilika u kojim zivi, poznavanje grada i kluba, nacin izrazavanja, uzivanje ga citati i takvih momaka kao njih par treba ovom forumu kako bi i drugi pisali suvislo i aktivirali se.
Bilo je nekih momaka, ne mogu im se vise ni imena sjetiti, bas su kvalitetno pisali na forumu, ali ne mozes ti pored debilcina ni pokrenuti neku zdravu temu i dijalog.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
“Nisu doneseni nikakvi konkretni zaključci, iako Fudbalski savez ima dobre namjere da se sezona završi na terenu, kako je i planirano. Međutim, ja, iskreno, nisam optimista”, rekao je Zeljković
99 posto se neće igrati, ovaj kako kaže tako će i biti...
-
- Kontakt:
Solače, prekini prvenstvo 

- Beduin
- Kontakt:
Ti bi bila najgluplja odluka Saveza od postojanja.
075 ❤
075 ❤
Moze!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Apelujem na Nogometni/fudbalski Savez Bosne i Hercegovine da po HITNOJ proceduri dodjeli titulu prvaka fudbalskom klubu Sarajevo iz razloga što su navijači i simpatizeri ovog kluba toliko fanatično i "hinjski" priželjkuju u pola sezone, te da ih više ne slušamo i ne gledamo kako isčekuju da se prekine.
Dajte im je molim vas, opraše na svakom koraku. PREKINITE LIGU MOLIM VAS !

Dajte im je molim vas, opraše na svakom koraku. PREKINITE LIGU MOLIM VAS !

- RollingPaper
- Kontakt:
Pa logično Petrovicu da ces bit isplacen, nismo mi plavi sadakul-fitri klub da probijemo sve rokove i da tebe optužimo za to.
Apelujem da igracima date makat januarsku platu sa ne posudjuju pare na sve strane.Admir74 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 13:31Apelujem na Nogometni/fudbalski Savez Bosne i Hercegovine da po HITNOJ proceduri dodjeli titulu prvaka fudbalskom klubu Sarajevo iz razloga što su navijači i simpatizeri ovog kluba toliko fanatično i "hinjski" priželjkuju u pola sezone, te da ih više ne slušamo i ne gledamo kako isčekuju da se prekine.
Dajte im je molim vas, opraše na svakom koraku. PREKINITE LIGU MOLIM VAS !![]()
![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Jel Džemil Šoše romskog porijekla ?
zaboravio si one 2 polovice od novembra i decembraPantelija je napisao/la: ↑30 apr 2020, 13:59Apelujem da igracima date makat januarsku platu sa ne posudjuju pare na sve strane.Admir74 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 13:31Apelujem na Nogometni/fudbalski Savez Bosne i Hercegovine da po HITNOJ proceduri dodjeli titulu prvaka fudbalskom klubu Sarajevo iz razloga što su navijači i simpatizeri ovog kluba toliko fanatično i "hinjski" priželjkuju u pola sezone, te da ih više ne slušamo i ne gledamo kako isčekuju da se prekine.
![]()

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ne moze biti veci firaunin od zenickih kurda,..hahahaha
Hoćemo ABd , hvala brate što brineš.Pantelija je napisao/la: ↑30 apr 2020, 13:59Apelujem da igracima date makat januarsku platu sa ne posudjuju pare na sve strane.Admir74 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 13:31Apelujem na Nogometni/fudbalski Savez Bosne i Hercegovine da po HITNOJ proceduri dodjeli titulu prvaka fudbalskom klubu Sarajevo iz razloga što su navijači i simpatizeri ovog kluba toliko fanatično i "hinjski" priželjkuju u pola sezone, te da ih više ne slušamo i ne gledamo kako isčekuju da se prekine.
![]()

Hej dobili je sad ili osvojili nakon ovih desetak kola isto je, svakako smo najbolji.Admir74 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 13:31Apelujem na Nogometni/fudbalski Savez Bosne i Hercegovine da po HITNOJ proceduri dodjeli titulu prvaka fudbalskom klubu Sarajevo iz razloga što su navijači i simpatizeri ovog kluba toliko fanatično i "hinjski" priželjkuju u pola sezone, te da ih više ne slušamo i ne gledamo kako isčekuju da se prekine.
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
- Kontakt:
u kojoj je fazi zalba fk celik(ako je ima) za ona oduzeta 3 boda?
pitam u slucaju da se sezona prekine, sa ta 3 boda, ako se vrate nakon zalbe, celik ne bi ispao iz lige?!
pitam u slucaju da se sezona prekine, sa ta 3 boda, ako se vrate nakon zalbe, celik ne bi ispao iz lige?!
Upitna je njima licenca svakako.
Za žalbu ne vjerujem da su je uopšte i slali.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Beduin
- Kontakt:
Kakva zalba, nisu odigrali kolo u ligi svojom krivicom. Presretni neka budu tom kaznom.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.