FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Teško da će Inter dat više od 15 milki za Tolissa, u ovoj ozljedi i općem stanju na tržištu oni vide priliku za bagatelnu kupovinu.
-
- Kontakt:
Pa i nije bas ,zbog odlaska tolisoa i martineza koji je manje vise izvjestan mi na poziciji duple sestice imamo kimmicha thiaga goretzku i mlade talente feina i cuisancea koji su neprovjereni.Tu cemo sigurno morati se pojacat kao i na poziciji desetke ili drugog napadaca jer zbog izvjesnog odlaska coutinha ni tu nemamo alternativu za mullera
U slucaju odlaska boatenga treba nam stoper ,zadnji vezni ,krilni igrac ,desetka kao i back up za lewu ako se procjeni da je arpu i zirkzeu bolje negdje igrati u kontinuitetu nego biti igraci za eventualnih 10,15 minuta
Naravno tu je i desni bek koji se zarko zeli dovesti mada sam osobno zadovoljan s pavardom a i kimmich to moze pokriti
Pa nama treba 10 igraca kako ti nabroja.... Prodat cemo backupa da bi doveli drugog backupa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Navodno smo zapeli za thomasa kao zamjenu za javia.Najbolje moguce pojacanje za tu poziciju koja nam je tanka
Dolazi Dybala vol 14
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
rekao je za FC Bayern Podcast Robben pa nastavioNa početku mi nogomet nije nedostajao ni najmanje. No posljednje vrijeme me svako malo nešto 'zasvrbi' i sve mi je teže prijeći preko toga. Mislim da bih volio još malo igrati
Mogli smo ga vratiti malo iz penzije, da odigra koju za raju i da ne zanemaruje taktikuZnate, kada ste u mirovini, više nitko vas ne čeka kao prije. Niste najbitniji u svojoj kući, a to najviše koriste moja djeca. Zato me ni nema toliko po tribinama, stalno sam u nekim obavezana koje prije praktički nisam ni doživljavao.

Sent from my Philips Smart TV.
Zahuktava se ovo sa Saneom opet. Navodno, kako prenosi SPORTBILD, Flick i Leorey su razgovarali 30 minuta preko telefona i rezultat razgovora je da se obojica mogu zamisliti da zajedno rade u Bayernu. Ne znam šta više da mislim o Saneu, nisam ga gledao dugo, niti je igrao dugo vremena, ali u svakom slučaju prirodno je nadareno i lepršavo krilo, nije loše Gnabry desno, Sane lijevo, vjerovatno ga Coman najviše popušio u transferu Sanea.
Coman ga je najvise popusio sto je staklen i jedino ga je Jupp uspio natjerati da igra glavom.
-
- Kontakt:
Upamecano ostaje u leipzigu
-
- Kontakt:
I ovi se našli zajebavat sa Saneom kao da je Bog. Daj mu ultimatum, hoćeš-nećeš da idemo dalje. Ribery i Robben potpišu za sekund a s ovim se zezaš preko godinu dana 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Moze li sane postati novi robben?Imaju neke slicnosti ,lijeva noga brzina dobar udarac dribling.Zapravo mi sane uopce nije dvojben ako ce biti zdrav a toga me najvise strah
-
- Kontakt:
Sane je apsolutno vrijedan svih ovih pregovora i čekanja.
S njim i Gnabryem si rijesio krila za sljedećih 5,6 7 godina sigurno sto nije mala stvar, dapače.
Da ne govorim da su oba Nijemci sto su u Bayernu posebno vrednuje.
Ja ne sumnjam da je to vec dogovoreno 90 posto i da su preostale sitnice, jbga sad je najbitnije zavrsit sezone pa kad dodu na red transferi doce i ovo.
Havertz mora biti zamjena za Mullera i jedan desni bek i Bayern je pokriven na svim pozicijama i to strasno jak.
S njim i Gnabryem si rijesio krila za sljedećih 5,6 7 godina sigurno sto nije mala stvar, dapače.
Da ne govorim da su oba Nijemci sto su u Bayernu posebno vrednuje.
Ja ne sumnjam da je to vec dogovoreno 90 posto i da su preostale sitnice, jbga sad je najbitnije zavrsit sezone pa kad dodu na red transferi doce i ovo.
Havertz mora biti zamjena za Mullera i jedan desni bek i Bayern je pokriven na svim pozicijama i to strasno jak.
-
- Kontakt:
Evo eurosport otkazao daljnji prijenos bundeslige.Tko zna odakle cemo mi na balkanu vise gledati prijenose
- farinelli123
- Kontakt:
Posto još uvek nije reseno Alabino produženje ugovora, on navodno flertuje sa Barsom i Realom, a naši merkaju Hakimija.
Pitanje, biste li podržali potencijalnu trampu
Hakimi <> Alaba ?
(Argument bi bio poželjan)
Pitanje, biste li podržali potencijalnu trampu
Hakimi <> Alaba ?
(Argument bi bio poželjan)
•
-
- Kontakt:
Kratko i jasno DA.
Alaba vec par sezona nije medu najboljim bekovima svijeta, Davies je pokazao da bi to trebao biti i mora mu se dat mjesto startnog lijevog beka.
Kimmich odlazi u vezu sto znaci desno ostaje Pavard sam, Hakimi je potencijalno jedan od najboljih desnih bekova sto znaci da bi na bekovima i krilima imali... Davies/Sane i Hakimi/Gnabry znaci nema dalje.
Alaba vec par sezona nije medu najboljim bekovima svijeta, Davies je pokazao da bi to trebao biti i mora mu se dat mjesto startnog lijevog beka.
Kimmich odlazi u vezu sto znaci desno ostaje Pavard sam, Hakimi je potencijalno jedan od najboljih desnih bekova sto znaci da bi na bekovima i krilima imali... Davies/Sane i Hakimi/Gnabry znaci nema dalje.
Hakimi je u defanzivi užasan previše ide naprijed ostavlja prazan prostor a nerijetko u situaciji 1 na 1 ispadne kao iz voza, zato ga ne bi volio u Bayernu neka nama još Alabe jer njegovo iskustvo sa 27 godina vrijedi ko tri Hakimija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hakimi ce se vratiti u Real, Alaba bi mozds volio u Španiju ali nijedan od ta dva kluba nece njega. Njemu je jedina nada sa ga Pepun pogleda ako hoce tamo.
Alaba sada Bayernu treba kao stoper, ne kao bek.
Alaba sada Bayernu treba kao stoper, ne kao bek.
Alaba se zasitio Bajerna prije pet godina, i od tada ne igra nista, a da ne govorimo o milionu povreda i promjena pozicija. Treba uzeti pare dok je vrijeme.
-
- Kontakt:
Bit ce milijardu spekulacija dok se ne pocne igrati,samo preletis tekst i vozi dalje.Nije vrijedno komentiranja
Radje pisite e mail eurosportu da ne zafrkaje jadne balkance koji nece imati gdje gledati tekme
Radje pisite e mail eurosportu da ne zafrkaje jadne balkance koji nece imati gdje gledati tekme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.