SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
Kapitenu, mogao bi se ligaski pomjeriti za sutra? Mislim da je dosta raje u obavezama (vecina radi vise jer je sutra praznik), plus naredna tri dana je policijski sto bi nam prijalo. Ja veceras sumnjam da cu stići na kviz. U naredna tri dana odigrati tri kola jer je policijski i nadoknadjeno je.
7 1 2 1 0
Vidi, ja mogu postaviti anketu ali sam poprilično siguran da se neće odgoditi.. Žao mi je što nisi u mogućnosti ali ovdje ima raje koji bi svaki dan kviz igrali. Postavit ću anketu, ali se ne nadaj pozitivnom ishodu.stb je napisao/la: ↑30 apr 2020, 15:27Kapitenu, mogao bi se ligaski pomjeriti za sutra? Mislim da je dosta raje u obavezama (vecina radi vise jer je sutra praznik), plus naredna tri dana je policijski sto bi nam prijalo. Ja veceras sumnjam da cu stići na kviz. U naredna tri dana odigrati tri kola jer je policijski i nadoknadjeno je.
Zbog jedinki ne može ispaštati cjelina, nadam se da shvataš.

Zadnja izmjena: Captain4, dana/u 30 apr 2020, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
"We need to suffer. And we need to fight."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Neke od najjačih pjesama su sa Neletom tako da ne.
Iako i poslije rata imaju strašnih hitova, naravno.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
nele je četnik tako da dzaba imBoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 15:30Neke od najjačih pjesama su sa Neletom tako da ne.
Iako i poslije rata imaju strašnih hitova, naravno.

no homo.
dua lipa.
dua lipa.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Četnik jeste but still...MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑30 apr 2020, 15:31nele je četnik tako da dzaba imBoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 15:30Neke od najjačih pjesama su sa Neletom tako da ne.
Iako i poslije rata imaju strašnih hitova, naravno.![]()

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Prvih par albuma ZP bez Neleta nije nista losije od onih s njim. Fact.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
I ja se slazem sa vama. Zato sto ni prije ni poslije nisu valjali.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Nele je srpska verzija admin tima Fetish with Bosniaks. Dakle pretenciozni wannabe humoristicni retard.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Subjetivno je to sve, za nekoga je i Maya Berović umjetnost. Za mene Pušenje sa Safarijem dostiže vrhunac koji se jednostavno nije mogao više nadyebati koliko je ta ploča kvalitetna i raznovrsna. Uostalom ne znam zašto na koncertima više pjevaju stare pjesme u odnosu na nove, na zadnjem koncertu na kojem sam bio 80% su bile prijeratne stvari, ubace Yugu, Boška i Admiru, Fildžan viška, Karabaju i nešto novo sa albuma i to je to. Pušenje nije samo zbog Nelete izgubilo (koji se pokazao i na svom individualnom projektu Ja nisam odavle) na vrijednosti, jednostavno Pušenje je uništio sistem kojeg više ne kontroliše SFRJ. Walter, Šejtan i Safari su mitski albumi, sama špicoka EX YU rocka, put u kojem je tada išao bend je puno ljepši raji nego putu kojem ide sada.
Nele jeste dvolični retard, ali njegov utjecaj u bendu je u najmanju ruku ko Sejin (malo ljudi zna da je napisao dosta pjesama benda), o vokalnim sposobnostima ne treba ni diskutovati. Upalite Skenderiju 18 vs Tašmajdan 19 i sve će biti jasno.
Poslušajte koncert iz Banja Luke iz '87. godine, tu se vidi šta je Nele značio bendu i koliko je iznosio stvari.
Ne gledam na njega kao na četničko **** nego na multitalentovanog umjetnika i zato ga teoretski branim.
Zadnja izmjena: Captain4, dana/u 30 apr 2020, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ex yu muzika je sranje. Facts.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Umjetnost se tumači subjektivno. Facts.

- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Jugonostalgicari to samo slusaju, pojelo ih vrijeme. Slusam tipa 5 pjesama ZP i to je to.

no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Kod za moj u 6h 238507Osim13 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 13:2718:00 @Besko - Historija SP u fudbalu xxxxx
18:30 @Captain4 - Ultimate kviz o Zabranjenom pušenju (18+) xxxxx
19:00 @bodi123 & @BosniaBoston - Kviz općeg znanja xxxxx
IFTAR BREAK
20:30 @Kulesza - Televizija i televizijske serije xxxxx
21:00 @Captain4 -LIGAŠKI KVIZ xxxxx
21:30 @Mokes - Fudbalski kviz xxxxx
22:00 @Donnie Darko & @Sarmel - Historija 242068
22:30 @Rigoletto - Khemija i biologija xxxxx
23:00 SLOBODAN TERMIN, KNJIŽICE OSTAVITI NA ŠALTERU. xxxxx
23:30 @Osim13 - EX-YU kinematografija xxxxx
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Nele je više značio za ZP nego Sejo. Ima Sejo dobre tekstove i poslije rata, al' džaba kad muzika nije samo tekst. Fino sam to kaže u dokumentarcu onom, jesam ja pisao tekstove, ali Nele je bio Nele. Sejo nije napravio albuma da može rame uz rame sa Ja nisam odavle.

Svi ga mogu samo dojkit Milanu
Fazon je što većina na Nelete gleda iz negativnog ugla jer je četničko kopile koje pljuje po svom gradu.Blejzer10 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 15:51Nele je više značio za ZP nego Sejo. Ima Sejo dobre tekstove i poslije rata, al' džaba kad muzika nije samo tekst. Fino sam to kaže u dokumentarcu onom, jesam ja pisao tekstove, ali Nele je bio Nele. Sejo nije napravio albuma da može rame uz rame sa Ja nisam odavle.
![]()
Nele kao umjetnik se formira na skoro svakom polju (muzičar, glumac, knjiga, tekstpisac..), frajera opet malo ko priznaje za umjetnika samo jer je pobjego '92. godine. Vala ni Brega nije puno bolji od njega ispao.
Nemoj se ljutiti, ali meni su Džoni i on u par deka..

Zadnja izmjena: Captain4, dana/u 30 apr 2020, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sta je bilo na Osimovom muzickom kvizu?MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑30 apr 2020, 15:49Jugonostalgicari to samo slusaju, pojelo ih vrijeme. Slusam tipa 5 pjesama ZP i to je to.![]()
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Meni su vala bara-bara prijeratni i poslijeratni. Mozda cak vise ovako kuci poslijeratne pjesme slusam. Mada mi je sve sto puta bolje od beogradskog. Ne znam im dvije pjesme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.