Sta pise, sta pise , de nam objasni malo...Forumas1921 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 03:35
Pise kad odes u Brezu da gu.zis, ne da tebe... Al hajd, cudilo bi me da pitar skonta.... Eto u Brezu se ide da tebe taslace
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Al to nije više onaj isti Gindis, sad bistri visoku politiku!
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- svrakino1921
- Kontakt:
Nemoj mi Olovo brate molim tedejavu je napisao/la: ↑30 apr 2020, 14:15ovaj drugi je iz Ilijasa, treci iz Olova, djipke je iz Kalesije a ostali vecinom mentalita Kobilja glava..![]()
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
U Pl BiH se ne mogu desiti samo dvije stvari...
Da Čelik ispadne i...
Da prosjaci podjele plate igracima...
Da Čelik ispadne i...
Da prosjaci podjele plate igracima...
Nije to smiješno švrakindolac....
Najjače mi je kad se neko ponosi mjestom rođenja. Sad ti bolji od mene jer su ti se roditelji poyebali u Sarajevu a ne u Brezi, Olovu, Ilijašu il negdje drugo.
U suštini, možeš bit doktor nauka iz Breze, ili krezubi papak iz Birminghama.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- RajaBa1983
- Kontakt:
Sad ti bolji od mene jer su ti se roditelji poyebali u Sarajevu
mrš ba
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
E neka si mu rekao...RajaBa1983 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 16:01Sad ti bolji od mene jer su ti se roditelji poyebali u Sarajevu
mrš ba![]()
krezubi papak iz Birminghama
Igram na FMu protiv Aston Ville, gostovanje, pa mi naumpade Birmingham.let3 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 16:21![]()
![]()
krezubi papak iz Birminghamaodakle ti Birmingham pade na pamet od toliko gradova
![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- RajaBa1983
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 16:14E neka si mu rekao...RajaBa1983 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 16:01Sad ti bolji od mene jer su ti se roditelji poyebali u Sarajevu
mrš ba![]()
![]()
![]()
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Ma i ja neki dan gledo dokumentarac o heavy metalu, kad ono Birmingham kolijevka HMa jbt
Evo setam Moldavke...RajaBa1983 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 17:04Vanja8 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 16:14E neka si mu rekao...RajaBa1983 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 16:01
Sad ti bolji od mene jer su ti se roditelji poyebali u Sarajevu
mrš ba![]()
![]()
![]()
gdje si ti
- Antipolitika3
- Kontakt:
Koliko je Velez bio umjetni klub pod komunistickom zastitom i koliko je umjetna ljubav bila prema nametnutom klubu najbolje oslikava zadnja utakmica Veleza u Jugoslaviji kad su na gostovanje u Srbiju otisli bez igraca hrvatske nacionalnosti (bojkotirali) a po povratku iz Srbije igraci srpske nacionalnosti izasli u Nevesinju nisu htjeli dalje u Mostar.
Raspao se klub i svi ga se odrekli od igraca do pojedinih clanova uprave tijekom jednog putovanja i onda im Zrinjski kriv.
Samo informacija zenicanima koji trpe lekcije o ljubavi prema Vehlezu mnogobrojnih teletabisa iz tabora rođenih
Tri, dva, jedan krenimo
Raspao se klub i svi ga se odrekli od igraca do pojedinih clanova uprave tijekom jednog putovanja i onda im Zrinjski kriv.
Samo informacija zenicanima koji trpe lekcije o ljubavi prema Vehlezu mnogobrojnih teletabisa iz tabora rođenih
Tri, dva, jedan krenimo
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
PSG proglasen prvakom 
Otac ti navijo za Velež klocuAntipolitika3 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 18:21Koliko je Velez bio umjetni klub pod komunistickom zastitom i koliko je umjetna ljubav bila prema nametnutom klubu najbolje oslikava zadnja utakmica Veleza u Jugoslaviji kad su na gostovanje u Srbiju otisli bez igraca hrvatske nacionalnosti (bojkotirali) a po povratku iz Srbije igraci srpske nacionalnosti izasli u Nevesinju nisu htjeli dalje u Mostar.
Tri, dva, jedan krenimo
Al ovo je VeHlež!Stroj1946 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 18:32Otac ti navijo za Velež klocuAntipolitika3 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 18:21Koliko je Velez bio umjetni klub pod komunistickom zastitom i koliko je umjetna ljubav bila prema nametnutom klubu najbolje oslikava zadnja utakmica Veleza u Jugoslaviji kad su na gostovanje u Srbiju otisli bez igraca hrvatske nacionalnosti (bojkotirali) a po povratku iz Srbije igraci srpske nacionalnosti izasli u Nevesinju nisu htjeli dalje u Mostar.
Tri, dva, jedan krenimo
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Jesi naučio prati guzicu lijevom rukom ?Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 18:21Koliko je Velez bio umjetni klub pod komunistickom zastitom i koliko je umjetna ljubav bila prema nametnutom klubu najbolje oslikava zadnja utakmica Veleza u Jugoslaviji kad su na gostovanje u Srbiju otisli bez igraca hrvatske nacionalnosti (bojkotirali) a po povratku iz Srbije igraci srpske nacionalnosti izasli u Nevesinju nisu htjeli dalje u Mostar.
Tri, dva, jedan krenimo
Oni posrane guzicetine hodaju i vonjaju.Gore i prljavije sorte ljudi nema na kugli zemaljskoj.AlemC85 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 18:42Jesi naučio prati guzicu lijevom rukom ?Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 18:21Koliko je Velez bio umjetni klub pod komunistickom zastitom i koliko je umjetna ljubav bila prema nametnutom klubu najbolje oslikava zadnja utakmica Veleza u Jugoslaviji kad su na gostovanje u Srbiju otisli bez igraca hrvatske nacionalnosti (bojkotirali) a po povratku iz Srbije igraci srpske nacionalnosti izasli u Nevesinju nisu htjeli dalje u Mostar.
Tri, dva, jedan krenimo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.