Znam. Zato i kažem. Najveći munafici. Niko ih živ ne može organski.PappiPapp je napisao/la: ↑30 apr 2020, 18:45Oni posrane guzicetine hodaju i vonjaju.Gore i prljavije sorte ljudi nema na kugli zemaljskoj.AlemC85 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 18:42Jesi naučio prati guzicu lijevom rukom ?Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 18:21Koliko je Velez bio umjetni klub pod komunistickom zastitom i koliko je umjetna ljubav bila prema nametnutom klubu najbolje oslikava zadnja utakmica Veleza u Jugoslaviji kad su na gostovanje u Srbiju otisli bez igraca hrvatske nacionalnosti (bojkotirali) a po povratku iz Srbije igraci srpske nacionalnosti izasli u Nevesinju nisu htjeli dalje u Mostar.
Raspao se klub i svi ga se odrekli od igraca do pojedinih clanova uprave tijekom jednog putovanja i onda im Zrinjski kriv.
Samo informacija zenicanima koji trpe lekcije o ljubavi prema Vehlezu mnogobrojnih teletabisa iz tabora rođenih
Tri, dva, jedan krenimo
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
- VelezeVolimTe81
- Kontakt:
Nezna on sa desnom a ne lijevom.AlemC85 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 18:42Jesi naučio prati guzicu lijevom rukom ?Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 18:21Koliko je Velez bio umjetni klub pod komunistickom zastitom i koliko je umjetna ljubav bila prema nametnutom klubu najbolje oslikava zadnja utakmica Veleza u Jugoslaviji kad su na gostovanje u Srbiju otisli bez igraca hrvatske nacionalnosti (bojkotirali) a po povratku iz Srbije igraci srpske nacionalnosti izasli u Nevesinju nisu htjeli dalje u Mostar.
Raspao se klub i svi ga se odrekli od igraca do pojedinih clanova uprave tijekom jednog putovanja i onda im Zrinjski kriv.
Samo informacija zenicanima koji trpe lekcije o ljubavi prema Vehlezu mnogobrojnih teletabisa iz tabora rođenih
Tri, dva, jedan krenimo
Za Velez se ne navija, za Velez se zivi!
Forza Velez
Forza Velez
- Antipolitika3
- Kontakt:
Evo i Alema dijaspore lazljive koji je zivio preko puta skole u Rodocu dok nije sa mamom i tatom zbrisao od prvog metka

Jednu i jedinu ste ostavili da branimo od sprskog okupatora i sad nam solite pamet iz dijaspore.Da se mene pita osnovao bi udbu ponovo da vas sve pohapsi izdajico:mrgreen:

Jednu i jedinu ste ostavili da branimo od sprskog okupatora i sad nam solite pamet iz dijaspore.Da se mene pita osnovao bi udbu ponovo da vas sve pohapsi izdajico:mrgreen:
Zadnja izmjena: Antipolitika3, dana/u 30 apr 2020, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
3 velezovca sam skupio i 1 pitara.
Skupi ih sve i polijepi album slicicama starih partizana
Skupi ih sve i polijepi album slicicama starih partizana
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ovako im pastrmka izgleda i njegova prica o ljubavi poserem se na klub koji se raspao prije prvog metka.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ko si ti da se tebi pravdam gdje sam bio na početku rata?Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 18:49Evo i Alema dijaspore lazljive koji je zivio preko puta skole u Rodocu dok nije sa mamom i tatom zbrisao od prvog metka![]()
![]()

Vidjeli smo 1993 koja ste ****.
Ti si prijeratni brojač sjedećih mjesta pod BB!
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ti si dezerter i kao takav namas pravo pricati o Bosni i Hercegovini.
Postujem ekonomske migracije ali pobjeglice od cetnika nikako.
To mu je tata dok su bjezali pricao u autu kao malom pa mu ostalo da je BB imao 10 tisuca stolica
To mu je tata dok su bjezali pricao u autu kao malom pa mu ostalo da je BB imao 10 tisuca stolica

Zadnja izmjena: Antipolitika3, dana/u 30 apr 2020, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Peksijaneri perete li guzice tamo kod Vas u škutoriji?Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 18:59Ti si dezerter i kao takav namas pravo pricati o Bosni i Hercegovini.
To mu je tata dok su bjezali pricao u autu kao malom pa mu ostalo da je BB imao 10 tisuca stolica![]()
je li Vam živ drug Dragan?
Poznati ste kao preletači. Do rata komunjare a od rata nacionalisti. Je li tako?
I Bog je digao ruke od Vas kakvi ste.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ja se osobno poslije sranj.a istusuram sad za druge ne znam nekako mi glupo bocom Jamnicom prati guzu kontam necu moci dobro saprat i ispratAlemC85 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 19:01Peksijaneri perete li guzice tamo kod Vas u škutoriji?Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 18:59Ti si dezerter i kao takav namas pravo pricati o Bosni i Hercegovini.
To mu je tata dok su bjezali pricao u autu kao malom pa mu ostalo da je BB imao 10 tisuca stolica![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- VelezeVolimTe81
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Do rata u jugoslaviji od rata radikalni bosnjo velezovac a metak cuo na televiziji kad bi se Rambo na RTL-u prikazivao.
Ti i onaj idiot iz Austrije sto poziva na rat svako malo dok dr. ka po proplancima EU
Ti i onaj idiot iz Austrije sto poziva na rat svako malo dok dr. ka po proplancima EU
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Gačan je pisao o stolicama, ne o posjeti!
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Bravo uspio si napokon postavit.
Nisi u toku Alem je izjavio da je BB imao 10 tisuca stolica prije rata na zapadu

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Hahahahahahaha,..vidi slika dok je veliki klub,..najveci u BiH igrao na njemu.
A sadasnjost je tuga ocaj jad i prazan stadion
A sadasnjost je tuga ocaj jad i prazan stadion
Zadnja izmjena: PappiPapp, dana/u 30 apr 2020, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ko si ti da mi pričaš o ratu **** ti sve po spisku?Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 19:08Do rata u jugoslaviji od rata radikalni bosnjo velezovac a metak cuo na televiziji kad bi se Rambo na RTL-u prikazivao.

Pola familije mi je pobijeno, a sva imovina uništena i ti mi našao pričati o ratu?

Mrš poganćeru...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.