vidiš, kliknuo sam poljska jer se sjećam onog crnca što im je igrao špica... jbga zajeb pitanje
SS.ba Kviskoteka
Moderator/ica: insider
Re: SS.ba Kviskoteka
it's football day
- LlullSergio
- Kontakt:
@Mokes imas gresku oko SP 2002. I Poljska je bila ucesnik.
Napoli 2015., za ove ne znam.
I ja sam kliknuo Poljsku.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ovo ti je dobar način da izbjegneš da više ljudi ima isto bodova.
U mojim kvizovima opšteg znanja pitanja bodujem sa 3, 4 ili 5 bodova. I još ni jednom mi se nije desilo da se nareda više od 2 lika sa isto bodova. Iako svi budu blizu, bod razmaka uvijek postoji radi načina bodovanja.
Pa eto, ako ti se da, idući puta kad napraviš 40 pitanja, još jednom prodješ i ona lakša označiš sa 3, teža sa 4 i najteža sa 5.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ako opet pitanja budu koja životinja sere četvrtasta vnago i čiji je slogan, opaliću Sarmi šamar kad se u Tz vrati jer Doniju ne mogu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Dnipro prošao, izgubio od Seville u finalu. Sevilla izbacila Fiorentinu
Izvinjavam se za previd i Poljsku. Drago mi je da vam se svidio kviz.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
-
rektalnialpinizam
- Kontakt:
Ja sam od 25-26 odigranih kvizova zakasnio SAMO jednom na prvih par pitanja, u ovom ligaškom i to je to.
Vidim ima ih par što "kasne" svakih par kvizova prvih 5-6 pitanja, pogotovo kad nisu u top10.

Vidim ima ih par što "kasne" svakih par kvizova prvih 5-6 pitanja, pogotovo kad nisu u top10.
Zadnja izmjena: rektalnialpinizam, dana/u 30 apr 2020, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
@Captainu procjenis koje je teze pitanje (ako treba stavis i 5 odgovora na takva) i onda takva bodujes vise a ova slabija manje i to je to... uglavnom bodujes sa bod ili 2...
A znam, ali ne znam je li fer jer su se prva tri kola odigrala sa jednim tačnim.. Kako god hoćete.bodi123 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 21:46Ovo ti je dobar način da izbjegneš da više ljudi ima isto bodova.
U mojim kvizovima opšteg znanja pitanja bodujem sa 3, 4 ili 5 bodova. I još ni jednom mi se nije desilo da se nareda više od 2 lika sa isto bodova. Iako svi budu blizu, bod razmaka uvijek postoji radi načina bodovanja.
Pa eto, ako ti se da, idući puta kad napraviš 40 pitanja, još jednom prodješ i ona lakša označiš sa 3, teža sa 4 i najteža sa 5.
36.82% tačnost 55% pobjednik.
Očigledno sam malo pretjerao.
"We need to suffer. And we need to fight."
Nikad se ja toga ne bih sjetio ni dnjipra ni sevilja, iskreno ne znam ni prošle godine ko je osvojio
nema potpisa
Odličan kviz, Baš onako sam pustio mozak na pašu i odgovarao sa velikim zadovoljvstvom. Ono za trenera Citya i Džeku si nas navukao, šupački
Samo eto kažem ti, pošto vladaš materijom, probaj idući puta dodati malo više objašnjenja za one koji žele naučiti nešto novo. Uvijek je lijepo pročitati u dodatku zašto je to tako, i zašto je taj odgovor tačan.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Znam i za Dnipro i Sevillu i Napoli al Fiorentina ni na kraj pameti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nek ostane ovaj nacin ligaskog bodovanja,ipak je sreca sastavni dio sporta
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
I ja bih da ostane makar za ovu sezonu, ali za drugu druga pravila.BosniaBoston je napisao/la: ↑30 apr 2020, 21:54Nek ostane ovaj nacin ligaskog bodovanja,ipak je sreca sastavni dio sporta
"We need to suffer. And we need to fight."
Previse ozbiljno shvatas ovo rektalni alpinizmu, opusti se malo.rektalnialpinizam je napisao/la: ↑30 apr 2020, 21:48Ja sam od 25-26 odigranih kvizova zakasnio SAMO jednom na prvih par pitanja, u ovom ligaškom i to je to.
Vidim ima ih par što "kasne" svakih par kvizova prvih 5-6 pitanja, pogotovo kad nisu u top10.![]()
Izvlače se ko djeca u školi, makar nešto smisleno da kažu kao izgovor.rektalnialpinizam je napisao/la: ↑30 apr 2020, 21:48Ja sam od 25-26 odigranih kvizova zakasnio SAMO jednom na prvih par pitanja, u ovom ligaškom i to je to.
Vidim ima ih par što "kasne" svakih par kvizova prvih 5-6 pitanja, pogotovo kad nisu u top10.![]()
Remember, remember the 5th of November.
22:00 @Donnie Darko & @Sarmel - Historija 242068
22:30 @Rigoletto - Khemija i biologija 238640
23:00 @Osim13 - EX-YU kinematografija 230887
22:30 @Rigoletto - Khemija i biologija 238640
23:00 @Osim13 - EX-YU kinematografija 230887
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.