Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
necu se zacuditi kad sa tribina cujem "Forza Juve" 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Večeras očekujem ozbiljan pristup igri da se igra kao protiv Fiorentine (ali igra ne rezultat
), pa i ako ne prođemo dalje( ako izgubimo ) ja ću biti zadovoljan. To smo svi vidjeli do sad, jednostavno nije bilo motiva u ovom takmičenje, ali trebalo je to ozbiljnije shvatiti zbog koeficijenta za Italiju, ali i zbog drugi stvari. I meni je također bitnija Seria A i Kup koji nismo odavno osvojili, ali i sramota je ispasti iz ovakve grupe. Ali kako god bude:
Forza Juveeeee!!!!
Forza Juveeeee!!!!
- Interista di cuore
- Kontakt:
valjda dobijete,iako vam nece bit lako sto zbog vremenskih uslova,sto zbog cinjenice da Lech nije losa ekipa...kakogod nadam se da dobijate,jer ako ne dobijete bice gutavo za kvalifikaciju...
Edit: gledam tabelu i ako ne dobijete vi ispadate il sam se ja zezno nesto ?
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Ako izgubimo, mozda bi imali sansu ako bi City izgubio od Salzburga, ali to su male šanse. Jednostavno moramo dobiti Lech i City da bi prošli.Interista di cuore je napisao/la:valjda dobijete,iako vam nece bit lako sto zbog vremenskih uslova,sto zbog cinjenice da Lech nije losa ekipa...kakogod nadam se da dobijate,jer ako ne dobijete bice gutavo za kvalifikaciju...
- sarajlija89
- Kontakt:
vjerovatno je tako..posto nam city i lech bjeze tri boda..jedino da city zijani,pa da mi imamo neke sanse i u zadnjem kolu ako ne dobijemo..al kakve su sanse da se to dogodi...znaci veceras moramo dobitInterista di cuore je napisao/la:valjda dobijete,iako vam nece bit lako sto zbog vremenskih uslova,sto zbog cinjenice da Lech nije losa ekipa...kakogod nadam se da dobijate,jer ako ne dobijete bice gutavo za kvalifikaciju...
evo dvoumim se bil single jedan odigro na nas...sa vecim ulogom hmmm
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
kontam radi medjusobnog sa Lechom ( jer sam vec upiso pobjedu Citya veceras
) jer ste kuci s njima igrali 3:3,znaci ako remizirate sa manje od 3:3,vi ispadate jer je Lech bolji u medjusobnom.
ma rijesit ce to dr Alex ba
sarajlija89@
ne znam kolko ti je pametno,mozda na cenera
ma rijesit ce to dr Alex ba
sarajlija89@
ne znam kolko ti je pametno,mozda na cenera

Ovako stvari stoje ako mi pobjedimo i City, bilo bi ovako
City 10
Juve 7
Lech 7
Salzburg 2
I onda moramo dobiti City, ali onda najvjerovatnije bi bilo između nas i Citya, neko bi morao ispasti. Jer bi Lech trebao dobiti Salzburg, onda Lech ima 10 koliko i City, imaju isti međusobni odnos (mislim da bi gol-razlika odlučivala). Tako da ima mnogo konbinacija, nije u ovoj grupi još nista riješeno.
- sarajlija89
- Kontakt:
Zar city nije dobio lecha 3-1....city je bolji u medjusobnom od njih...
ne vrijedi sad nsita racunat...vrlo je vjerovatno da mogu sva tri imati po 10 bodova i tad se pravi mini-tabela...al da ne prejudiciramo,vidjecemo sve nakon vecerasnjih rezultata...
ne vrijedi sad nsita racunat...vrlo je vjerovatno da mogu sva tri imati po 10 bodova i tad se pravi mini-tabela...al da ne prejudiciramo,vidjecemo sve nakon vecerasnjih rezultata...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Ja zeznuo sad sam vidiosarajlija89 je napisao/la:Zar city nije dobio lecha 3-1....city je bolji u medjusobnom od njih...
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma juve ako pobjedi ove dvije utakmice ide dalje sigurno i to mu je jedina sigurna računica, bilo koji drugi rezultati ne garantuju prolaz jer zavisili bi i o drugima.
ovako imaju nerješeno i s lehom i sitijem još po pobjeda i međusobno su bolji od oba kluba
ovako imaju nerješeno i s lehom i sitijem još po pobjeda i međusobno su bolji od oba kluba
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
veceras navijam za vas (puko sam 2 ko kucu)ipak je to juve ! 
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Disciplinska komisija Talijanskog nogometnog saveza kaznila je s 40.000 eura torinski Juventus zbog navijača koji je baklju bacio na dio tribine s Fiorentininim navijačima.
Dogodilo se to, podsjetimo, u subotu tijekom 1-1 remija momčadi na Olimpijskom stadionu. U Fiorentini su ostali šokirani kaznom:
- Ozlijediti nekoga i gotovo ga oslijepiti vrijedi 40.000 eura. Pretpostavljam da je takva današnja tarifa - sarkastičan je bio Sandro Mencucci, direktor "viola", i dodao:
- To nije način kojim ćemo iskorijeniti nasilje na stadionima. Juventus je kažnjen a da ništa nije skrivio, a pravi delikventi su se izvukli.
Dodajmo ovome da je Disciplinska komisija Talijanskog nogometnog saveza odredila kaznu zabrane igranja petorici nogometaša. Sljedeće kolo tako će propustiti Dias Felipe i Gianluca Comotto (obojica Fiorentina), Claudio Marchisio (Juventus), Alessandro Parisi (Bari) i Armin Bačinovič (Palermo).
nogometni-magazin
Dogodilo se to, podsjetimo, u subotu tijekom 1-1 remija momčadi na Olimpijskom stadionu. U Fiorentini su ostali šokirani kaznom:
- Ozlijediti nekoga i gotovo ga oslijepiti vrijedi 40.000 eura. Pretpostavljam da je takva današnja tarifa - sarkastičan je bio Sandro Mencucci, direktor "viola", i dodao:
- To nije način kojim ćemo iskorijeniti nasilje na stadionima. Juventus je kažnjen a da ništa nije skrivio, a pravi delikventi su se izvukli.
Dodajmo ovome da je Disciplinska komisija Talijanskog nogometnog saveza odredila kaznu zabrane igranja petorici nogometaša. Sljedeće kolo tako će propustiti Dias Felipe i Gianluca Comotto (obojica Fiorentina), Claudio Marchisio (Juventus), Alessandro Parisi (Bari) i Armin Bačinovič (Palermo).
nogometni-magazin
- JuveSissoko
- Kontakt:
ja mislim da niko nema veci kompleks od Juventusa kao sto imaju oni iz Fiorentine,taj njihov vrh i onaj Zeman lik, 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Interista di cuore
- Kontakt:
ocekuje se temperatura ispod -20 stepeni,tako da bi doktori ekipa mogli trazit odgodu utakmice
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... +il+rinvio
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... +il+rinvio
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ekipama poput Lecha, CSKA, Zenita, Kyeva, Shakhtara itd, treba dati da prva 3 kola igraju kao domaćini i to je to.
Šalu na stranu, ovo stvarno nije normalno; temperatura je puno ispod nule, a to sigurno neće biti od prevelike pomoći dobrom fudbalu. Mogli bismo gledati 2 ekipe koje jedva čekaju da sudija odsvira kraj i da se ugriju u svlačionicama.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hebo Sibir.
Ima da se smrznu ono momacki, naravno ako se ne odgodi, ali sumnjam da ce se to dogoditi.
Nego, ima li neka tabela od ove grupe?
Ima da se smrznu ono momacki, naravno ako se ne odgodi, ali sumnjam da ce se to dogoditi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Temperature do -20 u Poljskoj odnijele osam života, nebi se zacudio ako odgode ovaj susret .
Uglavnom ima muda da se lede

Uglavnom ima muda da se lede
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Omerbavarac je napisao/la:Hebo Sibir.![]()
![]()

- sarajlija89
- Kontakt:
valjda dobio karton..sto mu je parni karton i automastski propusta mecItalia je napisao/la:sta je to Marchisio uradio
falice nam protiv catanie,istina...
Ma ovakvim i slicnim cecenimaMedicinski klupski lekar, Luca Stefanini potvrdio je da će se primeniti specijalne mere zaštite od velike hladnoće, koja se očekuje večeras u Poljskoj.
"Nema sumnje da može doći do povreda mišića, koje bi bile izazvane hladnoćom. Telo funkcioniše na određenoj temperaturi. Ako ona ode mnogo ispod onoga na šta je telo naviknuto, velike su šanse da dođe do povreda. Normalno, takve mere se primenjuju i u Italiji. Igrači će jesti više paste, imaće specijalna odela, jer u takvim mečevima telo koristi više energije", rekao je on.
Samo da ne bude povreda cuj -20 temperatura...zbog tog im treba zabranit nastup u EL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.