Ma uredu je, hvala na parovima, sutra ću odigrat sistem pa da je bar ulog vratit

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ne bih da ti solim pamet jaro al nema na brzinu nista i odjednom - kad se kockas - radi to hladne glave.... i neka te na forumu...ji-sung je napisao/la:hahahahaha 2:1...Nemam riječi više ,jer idem sa foruma,obećao sam..To se zove sreća![]()
skinem i Le mans kosarku 5.40,kijevo,fiorentinu i samo me arsenal obori igrao x2Emir_ZENICA je napisao/la:Imam filing za osjecajda ce ili Arsenal ili Manchester kiksati
hodža je napisao/la:dosta ti jeGunnerS je napisao/la:Samo to košarke![]()
![]()
ovo što sam ti nabrojao je na obični listić u lutriji 11 615 na marku![]()
odigraću ga suta, baš da vidim koliko ću pogoditi
Sigurica jedna.Gent-Levski Sofia (sp) 1 - 1.85
Zenit St. Petersburg - Anderlecht
Over 2.5
1.85
Marseille - Stade Rennes
1
1.58
Birmingham City - Aston Villa
X
3.20
Total odds 9.35
Total stakes 50kr
Iskorištavaš cimeraSPY je napisao/la:Sigurica jedna.Gent-Levski Sofia (sp) 1 - 1.85
Na jednom listiću sam ga stavio 1/1, čekam samo da se cimer vrati s listićima pa ću editovati post.
Ma ja jutros išao na fax, čitav dan u Mostaru kiša pada. Sad je reda njega bilo. Evo i dva listica moja.GunnerS je napisao/la:Iskorištavaš cimeraSPY je napisao/la:Sigurica jedna.Gent-Levski Sofia (sp) 1 - 1.85
Na jednom listiću sam ga stavio 1/1, čekam samo da se cimer vrati s listićima pa ću editovati post.hehehe
Ja ću kasnije jedan sistem odradit, sinoć sam nešto gledo pa ću markicu, dvije uplatit samo
Kvota 25.66Gent - Levski sofia 1/1
Atl. Madrid - Aris 1/1
Man. City - Salzburg 1/1
MArseille - Renns 1
Zurich - Mulhouse 1
Valentia - Cuneo 2
Kvota 66Marseille - Renns 1
Young Boys - Stuttgart dg 1
Fener - Cibona hendikep1
Khimki - Partizan hendikep1![]()
Valenciennes - St. etienne 1x (mislio sam cistog keca opucat al' et)
Ademar - Barcelona 2
Genk - Sofia 1
Atl. Madrid - Aris dg 2
Petersburg -Yugra 1![]()
Na rezultati i livescore igra danas, kao što je i predviđeno. 16h i 15minspielführer_21 je napisao/la:Jel ovo partizan odgođen za sutra? Na bet at home mi je u ponudi za 2.12. u 18h...
Bogami smrdi , viidi se da je s noguhodža je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Hodža, hajd mi sastavi sistem, na uplatu, 2 3 KM![]()
![]()
![]()
Leven-Kil X
Zenit-Anderleht 0-1 gol
Sporting-Lil X/1
Leh-Juve 1
J.Bojs-Štutgart H1
Marsej-Ren X/1
CSKA-Panata 1
eto jedan s' nogu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.