Dokle su i pitanjaKompromis je napisao/la: ↑01 maj 2020, 19:46Realno i poslije Dinine smrti je bilo dosta dobrih epizoda... serija je bila vrhunska do one epizode kada oni trebaju ici za Svedsku (to je negdje mozda do 160 epizode), a to se poklopilo i sa Combetovim odlaskom za Ameriku ...poslije toga je to bilo muženje mrtvog magarcaBosniaBoston je napisao/la: ↑01 maj 2020, 19:1340 sve sa federalne epizode.30 prije smrti Dine,10 poslije(ne bi ni ovih 10 stavio samo zelim da nagradim one koji su gledali redovno i bez prekida)
SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: SS.ba Kviskoteka
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Reufik Refko je dostojno zamijenio Dinu, a ovi Kufići i Fufići koji dolaze poslije Dragana Čmara su odveli seriju u propast.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Večeras u ligi je moguće osvojiti 160 bodova (13×3+14×4+15×5).
Pobjedniku predviđam 110.
1. Llull
2. Kajzer10
3. Marsal
Konstruktorska pobjeda : Perini pioniri.
Pobjedniku predviđam 110.
1. Llull
2. Kajzer10
3. Marsal
Konstruktorska pobjeda : Perini pioniri.
"We need to suffer. And we need to fight."
- LlullSergio
- Kontakt:
Hahhaha garant chokamo obojica.
Ja ću možda i bit u vrhu do zadnjih 5 pitanja i onda choke Ala James Harden
Odigraj kviz da ne bude nekih troduplih odgovora ili slicno.
-
rektalnialpinizam
- Kontakt:
Potrudio sam se druže baš tako da bude.
Malo finih, težih i dosta teških, tako složim uvijek.
Zanimljivo šta mi "bode oči":
1.Na pitanje sa koliko država graniči Brazil, niko od 20-ak ljudi nije dao tačan odgovor sa 10 država! , a recimo nije nepoznata stvar da
J. Amerika ima 13 država, te da samo Čile i Ekvador ne graniče sa Brazilom.
2.Na pitanje koja je najmanja država:
Peru, Tanzanija, Njemačka, Bolivija?
Samo 1 tačan odgovor, da je to Njemačka, koja je realno patuljak površinom za navedene, koje su 3-4 puta veće od nje.
Njemačka je tek 62. država po veličini, ali recimo 17. po stanovništvu.
P.S.
Svaka čast još jednom na tvom kvizu, zadovoljan sa 3.mjestom
Zadnja izmjena: rektalnialpinizam, dana/u 01 maj 2020, 20:10, ukupno mijenjano 4 puta.
- Marsal
- Kontakt:
Meni samo nije jasno otkud meni da 3. mjesto predviđa 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pod gasom za mubarek dane
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vidi se na Kapitenu da je fan Ferrarija.Konstantno govori za svoje omiljene da je njihovo vrijeme doslo a ne mogu 15 godina nista uzet
#Punoljetstvo
Zato uzimaju duplo više para nego prva dvojica
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije samo do dine vec do odlazka cijele te klape Enes,Djidji(nazalost tragicno),Stjepan,Ivana,Sefika...
249184 pocinje u 20:30
#Punoljetstvo
Žan Marolt je također tragično otišao, preminuo od raka. On je u to vrijeme bio najbolji lik u seriji, prirodno smiješan plus šarlatanska uloga.
Pa tragičnije je što je Enes, Žan M. mlad umro neg djed Vanja Drach u 80ojBosniaBoston je napisao/la: ↑01 maj 2020, 20:16Nije samo do dine vec do odlazka cijele te klape Enes,Djidji(nazalost tragicno),Stjepan,Ivana,Sefika...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mislio sam na obojicuHeller je napisao/la: ↑01 maj 2020, 20:18Pa tragičnije je što je Enes, Žan M. mlad umro neg djed Vanja Drach u 80ojBosniaBoston je napisao/la: ↑01 maj 2020, 20:16Nije samo do dine vec do odlazka cijele te klape Enes,Djidji(nazalost tragicno),Stjepan,Ivana,Sefika...
#Punoljetstvo
Ako bude pitanje kako se zove Izetova rakija, misliću da nas smatraš retardiranim
Žan Marolt uz Mustafu je ubjedljivo najkvalitetniji glumac bio na tim počecima. Enes Hadžiedhemćumurić.
Nije loša serija ni poslije federalne, scenario je solidan. Ali fali nešto jednostavno.
Nije loša serija ni poslije federalne, scenario je solidan. Ali fali nešto jednostavno.
"We need to suffer. And we need to fight."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo za prave eksperte,nema 3-4 zicera
Što se tiče izbaci uljeza,u zagradu sam stavio na šta mislim
Kapitenu stoko to mi je bilo pitanje
#Punoljetstvo
-
haris123456789
- Kontakt:
Ako se grdoba ne spominje ne igram 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 173 gosta.