On topic: Pjanic je najveca pizda poslijeratnog fudbala u Bih

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Placipicka sto bi se reklo kod nas.
Pjanic je najtalentovaniji, poslijeratni igrac Bosne. Ali dozivio je svoj maksimum, ja ne vidim kako ga Barsa zeli i moze dovesti.
Pjanić ima 30 godina i nerealno je da ode u Barcelonu. Zašto bi Barcelona dala Arthura koji je mlad i ima veliki potencijal za Pjanića koji nažalost nije u formi već duže vrijeme i 30+ godina ima.Harise je napisao/la: ↑02 maj 2020, 15:05Cotao sam na tuttosport i na njemacki sportbild da je Miralem Pjanic prva zelja na listu kod Barcelone i da je to njegova zadnja šanca da predze. Barcelona ce ga zamjeniti za Arthurom. Sve se ceka sada sta ce poslje corone biti. Iskreno je to moja najveca zelja da igra za Barcelonu. Jer navijam za Barcu i sto bi bilo dobro da je ima iskustvo kako igra za Ronaldom i Messi!
Zato što Barcu vode debili. Paulinho iz Kine 2018te, Vidal prošlo ljeto. Obojica 30+. Tako da ništa nije isključeno.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑02 maj 2020, 19:54Pjanić ima 30 godina i nerealno je da ode u Barcelonu. Zašto bi Barcelona dala Arthura koji je mlad i ima veliki potencijal za Pjanića koji nažalost nije u formi već duže vrijeme i 30+ godina ima.Harise je napisao/la: ↑02 maj 2020, 15:05Cotao sam na tuttosport i na njemacki sportbild da je Miralem Pjanic prva zelja na listu kod Barcelone i da je to njegova zadnja šanca da predze. Barcelona ce ga zamjeniti za Arthurom. Sve se ceka sada sta ce poslje corone biti. Iskreno je to moja najveca zelja da igra za Barcelonu. Jer navijam za Barcu i sto bi bilo dobro da je ima iskustvo kako igra za Ronaldom i Messi!
Barsa je posljednjih godina izdvajala mnogo novca, a dobila flopove poput Coutinha, Dembelea i po svemu sudeci griezmana. Zakrpljavaju tu politiku dovođenjem jeftinih i iskusnih igrača, Pjanić neće biti jeftin, i zašto bi Arthur išao u Juventus?Mokes je napisao/la: ↑02 maj 2020, 21:18Zato što Barcu vode debili. Paulinho iz Kine 2018te, Vidal prošlo ljeto. Obojica 30+. Tako da ništa nije isključeno.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑02 maj 2020, 19:54Pjanić ima 30 godina i nerealno je da ode u Barcelonu. Zašto bi Barcelona dala Arthura koji je mlad i ima veliki potencijal za Pjanića koji nažalost nije u formi već duže vrijeme i 30+ godina ima.Harise je napisao/la: ↑02 maj 2020, 15:05Cotao sam na tuttosport i na njemacki sportbild da je Miralem Pjanic prva zelja na listu kod Barcelone i da je to njegova zadnja šanca da predze. Barcelona ce ga zamjeniti za Arthurom. Sve se ceka sada sta ce poslje corone biti. Iskreno je to moja najveca zelja da igra za Barcelonu. Jer navijam za Barcu i sto bi bilo dobro da je ima iskustvo kako igra za Ronaldom i Messi!
U periodu u kojem je Pjanic bio profesionalni fudbaler, oni su vjerovatno bili najbolji klub na svijetu. Nemam namjeru naklapati se oko toga, nek bude i da su u top3, ali bi, bar za mene, poseban motiv bio igrati s Messijem i istovremeno se boriti za sve trofeje.
Vise se sa Juventusom moze boriti za sve trofeje trenutno nego Barcom,a to sto ihra sa CR to nikome nistaGhuraba je napisao/la: ↑03 maj 2020, 17:19U periodu u kojem je Pjanic bio profesionalni fudbaler, oni su vjerovatno bili najbolji klub na svijetu. Nemam namjeru naklapati se oko toga, nek bude i da su top3, ali bi, bar za mene, poseban motiv bio igrati s Messijem i istovremeno se boriti za sve trofeje.