I mene je to zanimalo pa sam i pitao par puta ovdje na forumu kako su prošle prethodne prodaje ali izgleda niko ne zna ili nije voljan podjeliti info.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
& $ ?
- Beduin
- Kontakt:
Zato neko blizak clanovima Uprave neka ih pita jel funkcionise taj nacin kupovine karte, ako DA, onda da se objavi kakav clanak i vidi reakcija ljudi na tu ideju pa da se pokrene kakva akcija. Svi po 5KM kupimo kartu, da vidi Uprava da pratimo njihov rad i borbu.
Tako se pokazuje ljubav i nagradjuje kvalitetan i transparentan rad Uprave.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Koliko znam Slavko je isplacen najvece potrazivanje, ostalo je sica koja se lako rijesi.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 20:28Neko provjereno: koliko mi kome dugujemo, a da je hitno za isplatiti do ljeta?
Treba nam marketinga da i na taj nacin udju neke pare. Ova uprava je najotvorenija za inovacije, ako oni tu nesto ne pokrenu nece niko.
I ne znam sta je sa Nalica.
Edit: evo citam da je sve rješeno, nema problema za licencu.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Eto sve isplaceno i licenca ne bi trebala biti problem, ako je vjerovati Seceru Jr.
075 ❤
075 ❤
– Isplatili smo sve trenutne sudske sporove i sve što je prema FIFA-i bilo otvoreno, potvrdio je za seljacke.ba
Ipak, Šećerbegović nije želio potvrditi i da li to znači da će Sloboda bez problema dobiti licencu za nastup u Premijer ligi za narednu sezonu na Prvostepenoj komisiji NS BiH u procesu licenciranja.
– Nisam stoposto siguran jer uvijek nešto može iskočiti. Što je bilo traženo od nas to je završeno. Sva aktuelna imena su isplaćena, dodao je Šećerbegović.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da smo licenciranje prosli bez naganjivanja. Sretno upravi u teskim vremenima.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
Ne moze ovo biti dobro dok ih Husara hvali po internetu
-
- Kontakt:
Taman pomislim da je krenulo nabolje, kad ovo... Gdje si to vidio drug?MrtvaCarsija je napisao/la: ↑01 maj 2020, 10:32Ne moze ovo biti dobro dok ih Husara hvali po internetu
Nismo još prosli nikad se ne zna, u medjuvremenu moze nesto izletiti pa da na padnes na prvostepenoj komisiji.MakabiTuzla je napisao/la: ↑30 apr 2020, 19:39Ne mogu da vjerujem da smo licenciranje prosli bez naganjivanja. Sretno upravi u teskim vremenima.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Navijači osuli paljbu po Zmaju: On reprezentativac? Koliko utakmica je odigrao za BiH?
- Takvih kao on ima na tone u nižim ligama naše zemlje, navode oni Sportski direktor Maribora Oliver Bogatin će na ljeto vrlo vjerovatno prodati bosanskohercegovačkog reprezentativca Kenana Pirića.
Navijači jednog od najboljih slovenačkih klubova su više nego zadovoljni sa ovim odlukama, a izdvojili smo komentare neke od njih.
- Pirića treba odmah prodati samo se bojim da niko nije zainteresovan za njega. Golmana poput njega ima na tone u najnižim ligama Slovenije samo se moraju potražiti. On reprezentativac? Koliko utakmica je odigrao za BiH? Odmah ga prodati za razumnu cijenu i naći poštenog golmana, komentarisao je jedan navijač Maribora dok je drugi dodao:
- Oliver donio si pravu odluku. Maribor treba novog golmana koji će biti klasa poput Jasmina Handanoviča ili Jana Oblaka. Imamo također golmane u našoj omladinskoj školi kojima treba samo utakmica i svi će biti bolji od Kenana Pirića.
Prema navodima medija u Sloveniji, Maribor će pokušati angažovati Ažbea Juga, golmana koji je ponikao u Mariboru, a sada je član Fortune Sittard.
Ranije je još između ostalog nastupao i za Interblock u domovini, zatim francuski Bordeaux, te portugalski Sporting Lisabon.
P.S. Da ga Husara ne uvali nama da malo ozivi karirjeru, ne bi me cudilo, pa opet Sloboda ostane nasukana.
- Takvih kao on ima na tone u nižim ligama naše zemlje, navode oni Sportski direktor Maribora Oliver Bogatin će na ljeto vrlo vjerovatno prodati bosanskohercegovačkog reprezentativca Kenana Pirića.
Navijači jednog od najboljih slovenačkih klubova su više nego zadovoljni sa ovim odlukama, a izdvojili smo komentare neke od njih.
- Pirića treba odmah prodati samo se bojim da niko nije zainteresovan za njega. Golmana poput njega ima na tone u najnižim ligama Slovenije samo se moraju potražiti. On reprezentativac? Koliko utakmica je odigrao za BiH? Odmah ga prodati za razumnu cijenu i naći poštenog golmana, komentarisao je jedan navijač Maribora dok je drugi dodao:
- Oliver donio si pravu odluku. Maribor treba novog golmana koji će biti klasa poput Jasmina Handanoviča ili Jana Oblaka. Imamo također golmane u našoj omladinskoj školi kojima treba samo utakmica i svi će biti bolji od Kenana Pirića.
Prema navodima medija u Sloveniji, Maribor će pokušati angažovati Ažbea Juga, golmana koji je ponikao u Mariboru, a sada je član Fortune Sittard.
Ranije je još između ostalog nastupao i za Interblock u domovini, zatim francuski Bordeaux, te portugalski Sporting Lisabon.
P.S. Da ga Husara ne uvali nama da malo ozivi karirjeru, ne bi me cudilo, pa opet Sloboda ostane nasukana.
🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
A cime je zasluzio ove komentare, lose partije ili sad nesto zabrljao (nepristanak na smanjenje plate ili slicno)?Skver je napisao/la: ↑01 maj 2020, 13:35Navijači osuli paljbu po Zmaju: On reprezentativac? Koliko utakmica je odigrao za BiH?
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Na fb stranici s p o r t s ke.baBosnausrcu9 je napisao/la: ↑01 maj 2020, 11:57Taman pomislim da je krenulo nabolje, kad ovo... Gdje si to vidio drug?MrtvaCarsija je napisao/la: ↑01 maj 2020, 10:32Ne moze ovo biti dobro dok ih Husara hvali po internetu
-
- Kontakt:
Necemo se izgleda nikada rijesiti tih parazita.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Nista dok Solinas ne preuzme klub i ocisti to sve.....menagere, sporske direktore....
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Znao bi svaki od nas sta i kako, ali cime Panticu.
Velike pare su uvjek tudje pare, kolega.
Velike pare su uvjek tudje pare, kolega.

Vise smo od tebe ocekivali....Sviuodbranu je napisao/la: ↑01 maj 2020, 19:32Znao bi svaki od nas sta i kako, ali cime Panticu.
Velike pare su uvjek tudje pare, kolega.![]()
🔴⚫️
-
- Kontakt:
I ja sam od sebe, vjeruj mi.Skver je napisao/la: ↑02 maj 2020, 16:07Vise smo od tebe ocekivali....Sviuodbranu je napisao/la: ↑01 maj 2020, 19:32Znao bi svaki od nas sta i kako, ali cime Panticu.
Nek si ti nama zivi i zdrav i mi zajedno sa tobom, ide ovo na bolje. Momci super rade.Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 maj 2020, 16:34I ja sam od sebe, vjeruj mi.Skver je napisao/la: ↑02 maj 2020, 16:07Vise smo od tebe ocekivali....Sviuodbranu je napisao/la: ↑01 maj 2020, 19:32Znao bi svaki od nas sta i kako, ali cime Panticu.
🔴⚫️
Ljudi, imamo kvizove na forumu, jeste zainteresirani za jedan od nekih 50 pitanja o RSD Sloboda
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.