Da ga bogdom ubi Kukanjactuzlak1987 je napisao/la: ↑02 maj 2020, 11:2628. godina nakon bitke za Sarajevo sto smrdi ono Aljino zarobljavanje malo je reci.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kakave je ovo portal.
http://deblokada.com/faktura-kao-dokaz- ... e-5-posto/
http://deblokada.com/dzaba-ste-postili- ... procedure/
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
SDA. JOJ FIKRETE MAJKU TI J*** JES TI KARADŽIĆ VALJO.Mokes je napisao/la: ↑02 maj 2020, 12:47Kakave je ovo portal.![]()
Nullius in verba
Kljuić i Divjak sa 80 godina definicija gospodina.
"We need to suffer. And we need to fight."
Nullius in verba
Reče Jovo ideja o multinacionalnoj BiH je umrla kada se selam koristio kao službeni pozdrav u ARBIH.
Nevjerovatno koliko je opušten i sklon zayebancijama i nakon svih pizdarija koje je preživio.
Nevjerovatno koliko je opušten i sklon zayebancijama i nakon svih pizdarija koje je preživio.
Pa nikad Aliji i ekipitzi i nije bila cilj multinacionalna BiH. Zajebali su narod i MZ. Kosti im zemlja izbacila.
Nullius in verba
Ja kao musliman isto to želim svakome ko nije za ideju o multinacionalnoj državi. Volio bih još da je Čegar bio, on je lud ko struja.
I ovaj HDZ je bio gospodska stranka dok se **** nisu pojavila.
I ovaj HDZ je bio gospodska stranka dok se **** nisu pojavila.
- ASD
- Kontakt:
Bruka se majke mi.
Poslali su ga da ih uljepšava, a šupljina u priči na sve strane.
Poprilično sam siguran da je izvisio kod njih.
edit: Šta ovo on priča. Poče pričati kako imaju puno respiratora da odbrani Sebiju i ukopa onda Novalića jer je nabavio nove, a maloprije ga branio.
Poslali su ga da ih uljepšava, a šupljina u priči na sve strane.
Poprilično sam siguran da je izvisio kod njih.
edit: Šta ovo on priča. Poče pričati kako imaju puno respiratora da odbrani Sebiju i ukopa onda Novalića jer je nabavio nove, a maloprije ga branio.
Kaže ima 1600, 1700 u zavisnosti od broja dana u mjesecu.
Zapravo ima neto platu 1 887,16.
Znači bez dodataka.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
On je zivi dokaz da ne postoji alternativa u ovoj drzavi.
Ne mislim na stranku njih ima i previse, ali ljudske nule smo kolektivno.
On kao mlad covjek, treba da pretstavlja sve ono sto politicari u BiH nisu, jednu novu snagu i energiju, energicnost i odlucnost da se krene ka boljem.
Medjutim on je za par milja maraka i rahat zivot, prodao i sebe i sve ono za sta je trebao da se bori.
Da bi se BiH izvukla iz politickog, ekonomskog i svakog gliba u kojem se gusi, treba intenzivno da se radi 30+ godina. Da bi nekoj buducoj generaciji bilo dobro....Da kazu, bili su jednom ljudi koji su nam ovo omogucili...
Ali mi smo proklet narod, daj meni i daj danas...A onaj sutra ko ga...
Zato su nam i rijeke zagadjene, zato udisemo i najzagadjaniji zrak, i radimo za 240 eura.
Da bi se kvaliteta zraka poboljsala, treba u naredne dvije do 3 godine posaditi preko 15 miliona sadnica...Da bi nekada 2050 bilo par postotaka bolje....Jer kako sijecemo, a koliko sadimo, za 20 godina uvozicemo zrak....
Ko ce to uraditi...ovaj mali je li....Neka im je haram svaki uzdah i svaki zalogaj i njemu i Bakiru, i Sebiji i Draganu i Miloradu, svakom idiotu koji nas malo po malo unistava...Umiremo ko zombiji covjece.
Ne mislim na stranku njih ima i previse, ali ljudske nule smo kolektivno.
On kao mlad covjek, treba da pretstavlja sve ono sto politicari u BiH nisu, jednu novu snagu i energiju, energicnost i odlucnost da se krene ka boljem.
Medjutim on je za par milja maraka i rahat zivot, prodao i sebe i sve ono za sta je trebao da se bori.
Da bi se BiH izvukla iz politickog, ekonomskog i svakog gliba u kojem se gusi, treba intenzivno da se radi 30+ godina. Da bi nekoj buducoj generaciji bilo dobro....Da kazu, bili su jednom ljudi koji su nam ovo omogucili...
Ali mi smo proklet narod, daj meni i daj danas...A onaj sutra ko ga...
Zato su nam i rijeke zagadjene, zato udisemo i najzagadjaniji zrak, i radimo za 240 eura.
Da bi se kvaliteta zraka poboljsala, treba u naredne dvije do 3 godine posaditi preko 15 miliona sadnica...Da bi nekada 2050 bilo par postotaka bolje....Jer kako sijecemo, a koliko sadimo, za 20 godina uvozicemo zrak....
Ko ce to uraditi...ovaj mali je li....Neka im je haram svaki uzdah i svaki zalogaj i njemu i Bakiru, i Sebiji i Draganu i Miloradu, svakom idiotu koji nas malo po malo unistava...Umiremo ko zombiji covjece.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.