Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kljuić i Divjak sa 80 godina definicija gospodina.
"We need to suffer. And we need to fight."
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Reče Jovo ideja o multinacionalnoj BiH je umrla kada se selam koristio kao službeni pozdrav u ARBIH.
Nevjerovatno koliko je opušten i sklon zayebancijama i nakon svih pizdarija koje je preživio.
Nevjerovatno koliko je opušten i sklon zayebancijama i nakon svih pizdarija koje je preživio.
Pa nikad Aliji i ekipitzi i nije bila cilj multinacionalna BiH. Zajebali su narod i MZ. Kosti im zemlja izbacila.
Nullius in verba
Ja kao musliman isto to želim svakome ko nije za ideju o multinacionalnoj državi. Volio bih još da je Čegar bio, on je lud ko struja.
I ovaj HDZ je bio gospodska stranka dok se **** nisu pojavila.
I ovaj HDZ je bio gospodska stranka dok se **** nisu pojavila.
- ASD
- Kontakt:
Bruka se majke mi.
Poslali su ga da ih uljepšava, a šupljina u priči na sve strane.
Poprilično sam siguran da je izvisio kod njih.
edit: Šta ovo on priča. Poče pričati kako imaju puno respiratora da odbrani Sebiju i ukopa onda Novalića jer je nabavio nove, a maloprije ga branio.
Poslali su ga da ih uljepšava, a šupljina u priči na sve strane.
Poprilično sam siguran da je izvisio kod njih.
edit: Šta ovo on priča. Poče pričati kako imaju puno respiratora da odbrani Sebiju i ukopa onda Novalića jer je nabavio nove, a maloprije ga branio.
Kaže ima 1600, 1700 u zavisnosti od broja dana u mjesecu.
Zapravo ima neto platu 1 887,16.
Znači bez dodataka.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
On je zivi dokaz da ne postoji alternativa u ovoj drzavi.
Ne mislim na stranku njih ima i previse, ali ljudske nule smo kolektivno.
On kao mlad covjek, treba da pretstavlja sve ono sto politicari u BiH nisu, jednu novu snagu i energiju, energicnost i odlucnost da se krene ka boljem.
Medjutim on je za par milja maraka i rahat zivot, prodao i sebe i sve ono za sta je trebao da se bori.
Da bi se BiH izvukla iz politickog, ekonomskog i svakog gliba u kojem se gusi, treba intenzivno da se radi 30+ godina. Da bi nekoj buducoj generaciji bilo dobro....Da kazu, bili su jednom ljudi koji su nam ovo omogucili...
Ali mi smo proklet narod, daj meni i daj danas...A onaj sutra ko ga...
Zato su nam i rijeke zagadjene, zato udisemo i najzagadjaniji zrak, i radimo za 240 eura.
Da bi se kvaliteta zraka poboljsala, treba u naredne dvije do 3 godine posaditi preko 15 miliona sadnica...Da bi nekada 2050 bilo par postotaka bolje....Jer kako sijecemo, a koliko sadimo, za 20 godina uvozicemo zrak....
Ko ce to uraditi...ovaj mali je li....Neka im je haram svaki uzdah i svaki zalogaj i njemu i Bakiru, i Sebiji i Draganu i Miloradu, svakom idiotu koji nas malo po malo unistava...Umiremo ko zombiji covjece.
Ne mislim na stranku njih ima i previse, ali ljudske nule smo kolektivno.
On kao mlad covjek, treba da pretstavlja sve ono sto politicari u BiH nisu, jednu novu snagu i energiju, energicnost i odlucnost da se krene ka boljem.
Medjutim on je za par milja maraka i rahat zivot, prodao i sebe i sve ono za sta je trebao da se bori.
Da bi se BiH izvukla iz politickog, ekonomskog i svakog gliba u kojem se gusi, treba intenzivno da se radi 30+ godina. Da bi nekoj buducoj generaciji bilo dobro....Da kazu, bili su jednom ljudi koji su nam ovo omogucili...
Ali mi smo proklet narod, daj meni i daj danas...A onaj sutra ko ga...
Zato su nam i rijeke zagadjene, zato udisemo i najzagadjaniji zrak, i radimo za 240 eura.
Da bi se kvaliteta zraka poboljsala, treba u naredne dvije do 3 godine posaditi preko 15 miliona sadnica...Da bi nekada 2050 bilo par postotaka bolje....Jer kako sijecemo, a koliko sadimo, za 20 godina uvozicemo zrak....
Ko ce to uraditi...ovaj mali je li....Neka im je haram svaki uzdah i svaki zalogaj i njemu i Bakiru, i Sebiji i Draganu i Miloradu, svakom idiotu koji nas malo po malo unistava...Umiremo ko zombiji covjece.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Marsal
- Kontakt:
Kako prepoznati SDA glasača 101Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 maj 2020, 21:28On je zivi dokaz da ne postoji alternativa u ovoj drzavi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
maršale šta ima u mitalu nisam dugo bio
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
ti ne umireš i ne patiš se jer si u Austriji
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
jedno sam naučio zadnjih 5 - 6 mjeseci , teška classic zenička prezimena , ovako nekako
Kovač
Turčinović
Patković
Šabić
Šeta
Tutmić
Kulalić
Palalija
nmg se sad svih sjetit onako na prvu
al širok je spektar
Kovač
Turčinović
Patković
Šabić
Šeta
Tutmić
Kulalić
Palalija
nmg se sad svih sjetit onako na prvu
al širok je spektar
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ti si opsjednut sa SDA Marsale, imas nocne more trebao bi vode preko masica uzeti.Marsal je napisao/la: ↑02 maj 2020, 21:34Kako prepoznati SDA glasača 101Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 maj 2020, 21:28On je zivi dokaz da ne postoji alternativa u ovoj drzavi.
Ne znam kako to zakljuci u postu gdje bukvalno sda spomenuo nisam.
Tebi je problem samo zelena sda, meni su svi problem jer su svi isti, dokazano. Svi koji su bili ili vlast, ili dio vlasti, pa tako i sdp, sda, i svi ostali imaju pregrst lopovluka i kriminala. Ne postoji niti jedan politicar u BiH koji bi bio neka alternativa trenutnom haosu i kriminalu koji vlada u BiH.
Ti si primjer zatucanog Bosnje kojem je mrtvi Alija kriv i za ofsajd u Brazilu tako da bi te zamolio da ne lijepis epitete nikom, ako ti se ne svidja preskoci ba, lupi ignore i zdravo. Sve najbolje.
Eno i onog gore sa Austrijom, eto zato smo tu gdje jesmo jer je narod bolestan.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 88 gostiju.